Jacksonville Jaguars - Tennessee Titans
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Örülök, hogy az NFL Networknek volt annyi esze, hogy nem a 16. hétre rakta ezt a meccset, mint tavaly.
több mint 10 éve
LeBeau elég jól blitzeket hívott legutóbb a Panthers ellen. emiatt volt egy ideig szoros.Bliztek ellen idén nagyon sokat fejlődött Bortles, igaz volt honnan.
deyell
több mint 10 éve
LeBeau elég jól blitzeket hívott legutóbb a Panthers ellen. emiatt volt egy ideig szoros.Köszi a segítséget, egyébként most megint fogadtam a Jags-re. 😀 Legutóbb bejött Londonban. Ha az O-Line ad elég időt BB-nek, akkor szét fogja passzolni a Titans-t főleg a két Allen-el. Tehát GO JAGS!A Titans pass rushtól cidrizek eléggé. És múlt vasárnap a nem túl veretes(konkrétan kurvagyenge) Ravens secondary szépen megfogta a passzjátékunkat. Igaz Bortles remélem még egyszer nem játszik olyan rosszul, mint múlt vasárnap. Zsinórban egymás után általában nem játszik rosszul 2 meccsen idén. Plusz idén először MINDEN elkapója rendelkezésre áll ma. #fingerscrossed.
Toto21
Szerintem nagyon szenvedős meccsen húzzuk be a Wt. Remélhetőleg. Ez nagyon rizikós fogadás volt a részedről.
iktriad
buhloone mindstate
több mint 10 éve
Köszi a segítséget, egyébként most megint fogadtam a Jags-re. 😀 Legutóbb bejött Londonban. Ha az O-Line ad elég időt BB-nek, akkor szét fogja passzolni a Titans-t főleg a két Allen-el. Tehát GO JAGS!A Titans pass rushtól cidrizek eléggé. És múlt vasárnap a nem túl veretes(konkrétan kurvagyenge) Ravens secondary szépen megfogta a passzjátékunkat. Igaz Bortles remélem még egyszer nem játszik olyan rosszul, mint múlt vasárnap. Zsinórban egymás után általában nem játszik rosszul 2 meccsen idén. Plusz idén először MINDEN elkapója rendelkezésre áll ma. #fingerscrossed.
Toto21
Szerintem nagyon szenvedős meccsen húzzuk be a Wt. Remélhetőleg. Ez nagyon rizikós fogadás volt a részedről.
Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
Köszi a segítséget, egyébként most megint fogadtam a Jags-re. 😀 Legutóbb bejött Londonban. Ha az O-Line ad elég időt BB-nek, akkor szét fogja passzolni a Titans-t főleg a két Allen-el. Tehát GO JAGS!
több mint 10 éve
pbs.twimg.com/media/CUN2tL1WEAAeuLb.jpgÉlőben (remélhetőleg) sokkal jobban fog kinézni, mint a photoshopos képen. Mondjuk az arany gatyákért már nem teszem tűz be én se a praclimat.
deyell
pbs.twimg.com/media/CUNrddoUYAEVVPj.jpgHát igen, a gatyák csúnyán elbasszák az összképet.
www.magyarfutball.hu/data/clubs/teamphotos/0/teamphoto_024.jpg
Höri
több mint 10 éve
Rakd csak be nyugodtan DGBt!Diggs vs GB, H. Washington VS NYJ, Hankerson VS IND és Boldin vs SEA WR corps! Diggs no brainer, Washington és Hankerson lenne még a választásom, de úgy érzem DGB-t lehet be kéne tenni Washington helyett.Tudom nem ide tartozik de gondoltam rákérdezek. Érdemes betenni DGB-t a fantasy csapatba erre a hétvégre? Úgy érzem a Jags fog többet előnyben játszani, így Mariota-nak sokat kell majd passzolnia.attól függ kik vannak még nálad
Toto21
Höri
Toto21
több mint 10 éve
akkor hadd menjenDiggs vs GB, H. Washington VS NYJ, Hankerson VS IND és Boldin vs SEA WR corps! Diggs no brainer, Washington és Hankerson lenne még a választásom, de úgy érzem DGB-t lehet be kéne tenni Washington helyett.Tudom nem ide tartozik de gondoltam rákérdezek. Érdemes betenni DGB-t a fantasy csapatba erre a hétvégre? Úgy érzem a Jags fog többet előnyben játszani, így Mariota-nak sokat kell majd passzolnia.attól függ kik vannak még nálad
Toto21
Höri
Toto21
több mint 10 éve
Diggs vs GB, H. Washington VS NYJ, Hankerson VS IND és Boldin vs SEA WR corps! Diggs no brainer, Washington és Hankerson lenne még a választásom, de úgy érzem DGB-t lehet be kéne tenni Washington helyett.Tudom nem ide tartozik de gondoltam rákérdezek. Érdemes betenni DGB-t a fantasy csapatba erre a hétvégre? Úgy érzem a Jags fog többet előnyben játszani, így Mariota-nak sokat kell majd passzolnia.attól függ kik vannak még nálad
Toto21
Höri
Szerkesztette: Toto21
több mint 10 éve
Tudom nem ide tartozik de gondoltam rákérdezek. Érdemes betenni DGB-t a fantasy csapatba erre a hétvégre? Úgy érzem a Jags fog többet előnyben játszani, így Mariota-nak sokat kell majd passzolnia.attól függ kik vannak még nálad
Toto21
több mint 10 éve
Tudom nem ide tartozik de gondoltam rákérdezek. Érdemes betenni DGB-t a fantasy csapatba erre a hétvégre? Úgy érzem a Jags fog többet előnyben játszani, így Mariota-nak sokat kell majd passzolnia.
több mint 10 éve
Ha esetleg unjátok az eredménykövetőt, gyertek a Gong Cafe 2-be az Erzsébet körút és a Wesselényi sarkán! Főleg @iktriad!Most bontottam fel a nachos zacsit és a sajt szószt! Sorry.
mustaine
több mint 10 éve
írjatok majd mailt!Jaguars fanok (phylos, Húsrágó, N-Drew, etc), egy Titans fan (Titans) meg én.Ha esetleg unjátok az eredménykövetőt, gyertek a Gong Cafe 2-be az Erzsébet körút és a Wesselényi sarkán! Főleg @iktriad!hanyan vagytok? kik?
mustaine
Höri
mustaine
több mint 10 éve
Jaguars fanok (phylos, Húsrágó, N-Drew, etc), egy Titans fan (Titans) meg én.Ha esetleg unjátok az eredménykövetőt, gyertek a Gong Cafe 2-be az Erzsébet körút és a Wesselényi sarkán! Főleg @iktriad!hanyan vagytok? kik?
mustaine
Höri
több mint 10 éve
Ha esetleg unjátok az eredménykövetőt, gyertek a Gong Cafe 2-be az Erzsébet körút és a Wesselényi sarkán! Főleg @iktriad!hanyan vagytok? kik?
mustaine
több mint 10 éve
Ha esetleg unjátok az eredménykövetőt, gyertek a Gong Cafe 2-be az Erzsébet körút és a Wesselényi sarkán! Főleg @iktriad!
több mint 10 éve
Szóval nem csak Yeldon és Hurns, de még Walters is aktív! Sőt Skuta is! Nick Marshallnak viszont ma nem lesz lehetősége egy muffed puntra.
A túloldalon Cobb előszór aktív NFL pályafutása során.
több mint 10 éve
02:25,

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal