NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 690
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Kansas City Chiefs - Buffalo Bills
több mint 3 éve
elozo meccsen volt egy play, 5x adtuk el, es senki nem tudta mi tortenik. Ha lenne egy altagos vedelmunk, de mindegy, ez van.Ezert Andy Reid van az alairasomban, nem Majomsz. Mindenki rohangal, mutogat, jobbra balra, azt se tudod mi van, es ... TD. Reid a zseni.Ez teljesen tudatos nálatok...nem először csináltátok RZ-ba
ulpianus
Petila
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Petila
686
Ezert Andy Reid van az alairasomban, nem Majomsz. Mindenki rohangal, mutogat, jobbra balra, azt se tudod mi van, es ... TD. Reid a zseni.Ez teljesen tudatos nálatok...nem először csináltátok RZ-ba
ulpianus
több mint 3 éve
Ezert Andy Reid van az alairasomban, nem Majomsz. Mindenki rohangal, mutogat, jobbra balra, azt se tudod mi van, es ... TD. Reid a zseni.
több mint 3 éve
Petila
686
Ez elég tanári drive volt.
több mint 3 éve
Volt az a bolc, hogy Lights out, meg az offense, Rivers, Gates, Tomlinson. Maig nem ertem ,hogy nem nyertek 2-3 SBt.Képzeld mi lenne ha lenne egy átlagosnál erősebb D is társulna ehhez a csapathoz.Eddig dejavu érzés ez a meccs. Ellenünk is hasonlóan kezdett a KCNekem is dejavu, Mikor megszerettem a Chiefst (ugy 20 eve), volt egy all time OL, egy jo QB, all time TE, elit RB, elit Fb, egy elit WR. Es minden idok legxarabb vedelme. Akkora pontzapor volt minden mecc, ereztem nekem ez kell! Hat megkaptam.
Petila
ulpianus
Amúgy a jó Qb elit Rb kombó nekem is megvolt úgy 15 éve. Mondjuk az all time O-line mint olyan az sose volt ismerős 😊
Petila
több mint 3 éve
Petila
686
Képzeld mi lenne ha lenne egy átlagosnál erősebb D is társulna ehhez a csapathoz.Eddig dejavu érzés ez a meccs. Ellenünk is hasonlóan kezdett a KCNekem is dejavu, Mikor megszerettem a Chiefst (ugy 20 eve), volt egy all time OL, egy jo QB, all time TE, elit RB, elit Fb, egy elit WR. Es minden idok legxarabb vedelme. Akkora pontzapor volt minden mecc, ereztem nekem ez kell! Hat megkaptam.
Petila
ulpianus
Amúgy a jó Qb elit Rb Te trió nekem is megvolt úgy 15 éve. Mondjuk az all time O-line mint olyan az sose volt ismerős 😊
Szerkesztette: Petila
több mint 3 éve
Eddig dejavu érzés ez a meccs. Ellenünk is hasonlóan kezdett a KCNekem is dejavu, Mikor megszerettem a Chiefst (ugy 20 eve), volt egy all time OL, egy jo QB, all time TE, elit RB, elit Fb, egy elit WR. Es minden idok legxarabb vedelme. Akkora pontzapor volt minden mecc, ereztem nekem ez kell! Hat megkaptam.
Petila
több mint 3 éve
Petila
686
Eddig dejavu érzés ez a meccs. Ellenünk is hasonlóan kezdett a KC
több mint 3 éve
Petila
686
Jo kis drive volt. Josh egy alulertekelt QB.Mondjuk Madden UT-ban az egyik legjobb kártya 😊 tudom nem mérvadó
ulpianus
több mint 3 éve
Jo kis drive volt. Josh egy alulertekelt QB.
több mint 3 éve
Go Bills! 😎kuss!
Chargers LT
több mint 3 éve
Go Bills! 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Csita
339
Stream! :----> reddit.nflbite.com/game/kansas-city-chiefs-vs-buffalo-bills-live-stream-2/
több mint 3 éve
2:20