Kansas City Chiefs - Denver Broncos
több mint 9 éve
Nem tudom miről beszélsz, Sambrailo elit.Tény, nem játszunk jól, a védelmünk nagyon jó (szerintem ez kijelenthető), a támadó oldal még erősen work-in-progress, de néha már villannak piciket... (:ez jogos és egyébként a Denver nem középszerű, csak múlt héten meg ma se játszott jól.Ez még a Colts elleni meltdownnál is gázabb, ott volt egy feltámadó ellenfél, de ez a Denver ma is teljesen középszerű volt.Lehet, hogy középszerűek vagyunk, de inkább legyünk így 2-0-val, mint egy villogó csapattal rosszabb mérleggel...
Kampman
StormST
Kampman
StormST
több mint 9 éve
Tény, nem játszunk jól, a védelmünk nagyon jó (szerintem ez kijelenthető), a támadó oldal még erősen work-in-progress, de néha már villannak piciket... (:ez jogos és egyébként a Denver nem középszerű, csak múlt héten meg ma se játszott jól.Ez még a Colts elleni meltdownnál is gázabb, ott volt egy feltámadó ellenfél, de ez a Denver ma is teljesen középszerű volt.Lehet, hogy középszerűek vagyunk, de inkább legyünk így 2-0-val, mint egy villogó csapattal rosszabb mérleggel...
Kampman
StormST
Kampman
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Én nem fricskaként mondtam, hanem komolyan. A középszerű Denvernek tennétek vele marha jót. 😀ez jogos és egyébként a Denver nem középszerű, csak múlt héten meg ma se játszott jól.Ez még a Colts elleni meltdownnál is gázabb, ott volt egy feltámadó ellenfél, de ez a Denver ma is teljesen középszerű volt.Lehet, hogy középszerűek vagyunk, de inkább legyünk így 2-0-val, mint egy villogó csapattal rosszabb mérleggel...
Kampman
StormST
Kampman
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Jaja, csak hogy végre kisírhasd magad Stevie J 5.TD-jénél.jösztök ti még a Lambeau-ra 😊Ez még a Colts elleni meltdownnál is gázabb, ott volt egy feltámadó ellenfél, de ez a Denver ma is teljesen középszerű volt.Ezzel a középszerű csapatokat sérted meg, mint pl a a Green Bayt.
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 9 éve
Kampman
28 201
ez jogos és egyébként a Denver nem középszerű, csak múlt héten meg ma se játszott jól.Ez még a Colts elleni meltdownnál is gázabb, ott volt egy feltámadó ellenfél, de ez a Denver ma is teljesen középszerű volt.Lehet, hogy középszerűek vagyunk, de inkább legyünk így 2-0-val, mint egy villogó csapattal rosszabb mérleggel...
Kampman
StormST
több mint 9 éve
Ez még a Colts elleni meltdownnál is gázabb, ott volt egy feltámadó ellenfél, de ez a Denver ma is teljesen középszerű volt.KampmanJövő héten bizonyítsátok be, hogy hogyan kell a Chiefs-t agyonverni. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Ez még a Colts elleni meltdownnál is gázabb, ott volt egy feltámadó ellenfél, de ez a Denver ma is teljesen középszerű volt.Lehet, hogy középszerűek vagyunk, de inkább legyünk így 2-0-val, mint egy villogó csapattal rosszabb mérleggel...
Kampman
Mellesleg azt az utolsó drive-ot azért még össze kellett rakni, akármennyire is szarok voltunk egyébként...
több mint 9 éve
Kampman
28 201
jösztök ti még a Lambeau-ra 😊Ez még a Colts elleni meltdownnál is gázabb, ott volt egy feltámadó ellenfél, de ez a Denver ma is teljesen középszerű volt.Ezzel a középszerű csapatokat sérted meg, mint pl a a Green Bayt.
Kampman
Sixo
több mint 9 éve
Giants - Cowboys után ez a meccs, vicc lett az NFL-ből, inkább megyek NCAA-t nézni.
több mint 9 éve
Rutin
2 021
Vannak KC szurkolók, akik konkrétan sírnak...
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 9 éve
Malik becsomagolta, nagy szerencse, hogy tudta vállalni a játékot
több mint 9 éve
Ez még a Colts elleni meltdownnál is gázabb, ott volt egy feltámadó ellenfél, de ez a Denver ma is teljesen középszerű volt.Ezzel a középszerű csapatokat sérted meg, mint pl a a Green Bayt.
Kampman
több mint 9 éve
Ez nekem is eszembe jutott : DPM fizujából mennyi ment el lefizetésre?Lehet az a 4 misi amit elengedett a fizetéséből szezon előtt.
StormST
Sixo
több mint 9 éve
Kampman
28 201
Ez még a Colts elleni meltdownnál is gázabb, ott volt egy feltámadó ellenfél, de ez a Denver ma is teljesen középszerű volt.
több mint 9 éve
PM fizujából mennyi ment el lefizetésre?Lehet az a 4 misi amit elengedett a fizetéséből szezon előtt.
StormST
több mint 9 éve
Ilyenkor azért gondolom Fox mosolyog a bajsza alatt, a 3 évvel ezelőtti sztorira gondolva. 😀
több mint 9 éve
Ricsi szerintem most simán megfojtaná Reid-et, ha esélye lenne rá : D
több mint 9 éve
xrace77
4 514
Gyilkos D#. 😀
több mint 9 éve
PM fizujából mennyi ment el lefizetésre?
több mint 9 éve
Kampman
28 201
Ezeknek a kamu futásoknak nem tudom mi értelmük volt. Ha nem akartak kezdeni semmit, ennyi erővel le is térdelhettek volna.Ehhez nincs mit hozzáteni
Kampman
több mint 9 éve
skullkill29
329
csak megoldjuk hogy veszítsünk, nem tom mennyit tettek a Denver győzelmére, de elintézték hogy győzzenek... na én mentem, jóccak