Kansas City Chiefs - Denver Broncos
több mint 7 éve
Sunshine-ból lehetne egy fasza WR3-t csinálni, csak többet kéne használni...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Nem veletlen mutatjak most elwayt es a ket qbt
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Nem tudom. Mert nem latam jatszani. De azt mondtak o lehet a fut qb. Amirol arra kovetkeztettem hogy ha annak latjak akkor jonak kell lennie. Persze lehet nem esett jol neki h maningre visszacsereltek es nem o mehetett poba.És látva Osweilert, szted megérte volna megtartani? Mert mikor beugrott Peyton helyett, akkor sem váltotta meg a világot.Ha kövi szezonban se lenne PO, vajon Kubiakot kibasznák?Jo kerdes. O jo oc az tuti. De vele nyertek sbt nem? Igy ketlem. Bar elway nem egy turelmes tipus. Es elegge meglepett amikor mind manninget mind osweilert elengedtek. Elsot ertem utobbit nem annyira. Penz persze nagy ur.
balintbaba
gabistar
shagi0206
több mint 7 éve
xrace77
4 515
Ezek mi a faszról beszélnek?!
több mint 7 éve
Most eppen azt elemzik itt hogy qb poszton okesak e. Meg h osweilert elengedtek. Amikor mindenki azt hitte megvan a future qb.elemezhettek rajta bármit. Oz nem akart maradni, Elwaynek nem volt pénze, hogy megtartsa, innentől csak szófosás.
gabistar
Amúgy ha nem megy, mindig épp az kell, aki nincs nálad.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
És látva Osweilert, szted megérte volna megtartani? Mert mikor beugrott Peyton helyett, akkor sem váltotta meg a világot.Ha kövi szezonban se lenne PO, vajon Kubiakot kibasznák?Jo kerdes. O jo oc az tuti. De vele nyertek sbt nem? Igy ketlem. Bar elway nem egy turelmes tipus. Es elegge meglepett amikor mind manninget mind osweilert elengedtek. Elsot ertem utobbit nem annyira. Penz persze nagy ur.
balintbaba
gabistar
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Most eppen azt elemzik itt hogy qb poszton okesak e. Meg h osweilert elengedtek. Amikor mindenki azt hitte megvan a future qb.
több mint 7 éve
Brock nem akart maradni, a pénz nem is jött szóba. Elway sara inkább az OL és a DL gyengeségében van szerintem...Ha kövi szezonban se lenne PO, vajon Kubiakot kibasznák?Jo kerdes. O jo oc az tuti. De vele nyertek sbt nem? Igy ketlem. Bar elway nem egy turelmes tipus. Es elegge meglepett amikor mind manninget mind osweilert elengedtek. Elsot ertem utobbit nem annyira. Penz persze nagy ur.
balintbaba
gabistar
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Ha kövi szezonban se lenne PO, vajon Kubiakot kibasznák?Jo kerdes. O jo oc az tuti. De vele nyertek sbt nem? Igy ketlem. Bar elway nem egy turelmes tipus. Es elegge meglepett amikor mind manninget mind osweilert elengedtek. Elsot ertem utobbit nem annyira. Penz persze nagy ur.
balintbaba
több mint 7 éve
xrace77
4 515
Ez már kimeríti a kínzás fogalmát . 😊Húzd még az idő a pirossal. Bohóc.Sietsz valahová? 😀
xrace77
StormST
több mint 7 éve
xrace77
4 515
Ha kövi szezonban se lenne PO, vajon Kubiakot kibasznák?Szerintem nem. Én már most kirúgnám. 😀
balintbaba
több mint 7 éve
Húzd még az idő a pirossal. Bohóc.Sietsz valahová? 😀
xrace77
több mint 7 éve
xrace77
4 515
Húzd még az idő a pirossal. Bohóc.
több mint 7 éve
Vége volt ennek már a félidőben is kb. Az az 1 szem TD, amit szereztek, kb 6 yardról kellett bevinni. Azon kívül nem volt értelmes támadása a Broncosnak.AlbertBreer: The Broncos offense has scored 2 TDs in its last 3 games. One came on a 39-yd drive in Nashville. The other came on a 6-yd drive tonight.
shagi0206
Ez kb. össze is foglalja mennyire mélyen vagyunk mostanában...
több mint 7 éve
ervinator
1 700
Ha kövi szezonban se lenne PO, vajon Kubiakot kibasznák?Nem
balintbaba
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
gabor25
5 144
60 min football guys. Ket td es ok.
több mint 7 éve
Ha kövi szezonban se lenne PO, vajon Kubiakot kibasznák?
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Vicces, hogy ilyenkor a ST ccordinatorokat mutogatják, a Chiefs alapvetően szarul dolgozott, mert Raymond már a 40-nél járt, DeCamilis meg rohadtul nem tehet róla, hogy szarul fogta a labdát...
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
Vége volt ennek már a félidőben is kb. Az az 1 szem TD, amit szereztek, kb 6 yardról kellett bevinni. Azon kívül nem volt értelmes támadása a Broncosnak.
több mint 7 éve
Teabee
718
norwood vígasztalta raymondot 😊
több mint 7 éve
hát úgy tűnik ennek itt a vége.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
xrace77
4 515
Szánalmas.
több mint 7 éve
Ehh....Erre már szavak sincsenek...
több mint 7 éve
Teabee
718
Smith többet futott, mint mi összesen
több mint 7 éve
Fuck, ha Simmons a labdát nézi és nem Hill-t, akkor sima INT...