Kansas City Chiefs - Denver Broncos
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Azt mondtak mostanaban nem fog szaladgalni. Lattam a security guyt futni utana. Kivancsi vagyok szabalyos tackle volt e a nezon.
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Lol nezo lett tackle ve.
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
Azt reméltem, hogy nagyon harapni fognak, mert ez az utolsó szalmaszál. De nem.
több mint 7 éve
Teabee
718
ma mindenki (O, D, (talán ST), és az edző)szar. van ilyen. kár, h lényeges lenne a meccs
több mint 7 éve
Hasít az O#! 😀Sikerült Siemian legrosszabb napját a D legrosszabb napjával egyszerre összehozni eddig..
xrace77
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
Hasít az O#! 😀Átérzem a helyzeteteket. Most nekünk sem 100as az O, sőt. De volt nekünk nem is olyan régen egy Skeltonunk, aki még ennyit se tudott.
xrace77
több mint 7 éve
xrace77
4 515
Ricsi még mindig a múltban él. Már 2016 van. 😀
több mint 7 éve
xrace77
4 515
Hasít az O#! 😀
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
Na, inkább biztosabb helyről néztem infótTravis Kelce
Height: 6-5 Weight: 260
Rob Gronkowski
Height: 6-6 Weight: 265
több mint 7 éve
ervinator
1 700
Magasságra elvileg ugyanakkorák. Súlyban vszeg vmennyivel Gronk vezet, de nem hiszem, hogy tetemes lenne a különbség.Aligha a méretbeli különbségek miatt lett Baby Gronk
shagi0206
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
Magasságra elvileg ugyanakkorák. Súlyban vszeg vmennyivel Gronk vezet, de nem hiszem, hogy tetemes lenne a különbség.
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Nekem fullosnak tunik. Persze nem tudom mekkora. Lol.Kalcy az a kc gronkja? LolBaby Gronkként szokták nevezni 😊
gabistar
ervinator
több mint 7 éve
ervinator
1 700
Kalcy az a kc gronkja? LolBaby Gronkként szokták nevezni 😊
gabistar
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Kalcy az a kc gronkja? Lol
több mint 7 éve
Ügyesen csináltunk egy lehetséges 3&1-ből 3&14-et, good job...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Alex futas lol
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Sanyi nekem szimpi volt. Mert tudta mirol beszelt.A Ricsi-Sanyi pároson tényleg látszik néha, hogy szeretik magukat meg a futballhoz való hozzáállásukat primitívebbnek láttatni, mint amilyen valójában. Talán azért, hogy ezzel közelebb hozzák a közvetítés hangulatát a laikus nézőéhez, nem tudom.Nyilván Höri a legfelkészültebb szakkommentátor, aki 2004 óta volt a Sporttévén.En csak arra emlekszem hogy valaki aki vedo volt magyarazta ricsinek meg nezoknek a blokkolasi semat. Vagy gap eket. Sandor a bp wolf bol ha jol tudom. Es azt merte mondani hogy milyen jo ez a meccs mire ricsi a nezok biztos sok pontot akarnak latni. Mire sanyi mondta h o szereti a def csatakat. Mire ricsi mi a jo abban? Lol.
Márk messze nem a legrosszabb, aki elég rég óta nézi az NFL-t ahhoz, hogy emlékezzen Érdi Gáborra, az tudja. 😀
Kampman
gabistar
Kampman
több mint 7 éve
Kampman
28 313
A Ricsi-Sanyi pároson tényleg látszik néha, hogy szeretik magukat meg a futballhoz való hozzáállásukat primitívebbnek láttatni, mint amilyen valójában. Talán azért, hogy ezzel közelebb hozzák a közvetítés hangulatát a laikus nézőéhez, nem tudom.Nyilván Höri a legfelkészültebb szakkommentátor, aki 2004 óta volt a Sporttévén.En csak arra emlekszem hogy valaki aki vedo volt magyarazta ricsinek meg nezoknek a blokkolasi semat. Vagy gap eket. Sandor a bp wolf bol ha jol tudom. Es azt merte mondani hogy milyen jo ez a meccs mire ricsi a nezok biztos sok pontot akarnak latni. Mire sanyi mondta h o szereti a def csatakat. Mire ricsi mi a jo abban? Lol.
Márk messze nem a legrosszabb, aki elég rég óta nézi az NFL-t ahhoz, hogy emlékezzen Érdi Gáborra, az tudja. 😀
Kampman
gabistar
több mint 7 éve
Teabee
718
Raymond elnorwoodosodik
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Nyilván Höri a legfelkészültebb szakkommentátor, aki 2004 óta volt a Sporttévén.En csak arra emlekszem hogy valaki aki vedo volt magyarazta ricsinek meg nezoknek a blokkolasi semat. Vagy gap eket. Sandor a bp wolf bol ha jol tudom. Es azt merte mondani hogy milyen jo ez a meccs mire ricsi a nezok biztos sok pontot akarnak latni. Mire sanyi mondta h o szereti a def csatakat. Mire ricsi mi a jo abban? Lol.
Kampman
Mondta ezt egy vedot jatszo szakkomentator nak ricsi. Pont annak aKi tudta, hogy milyen nehez vedonek lenni. Es szerette nezni a szep tackle oket. Bp wolf jatekosa volt ha jol tudom. Lol.
Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
Én nem azt mondtam, hogy szakkommentátor lennék, hanem hogy ennyit én is tudnék, mint márk.Sokszor elgondolkodom egyébként, hogy ilyen szinten simán mehetnék én is oda kommentálni, mert ennyit én is bőven tudok. Csak én figyelek is a meccsre 😊Ja, 10millió ameikai foci szakkomentátor országa vagyunk.
shagi0206
xrace77
több mint 7 éve
xrace77
4 515
Sokszor elgondolkodom egyébként, hogy ilyen szinten simán mehetnék én is oda kommentálni, mert ennyit én is bőven tudok. Csak én figyelek is a meccsre 😊Ja, 10millió ameikai foci szakkomentátor országa vagyunk.
shagi0206
több mint 7 éve
Kampman
28 313
Nyilván Höri a legfelkészültebb szakkommentátor, aki 2004 óta volt a Sporttévén.Márk messze nem a legrosszabb, aki elég rég óta nézi az NFL-t ahhoz, hogy emlékezzen Érdi Gáborra, az tudja. 😀
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Ok ha iranyito vagy akkor elegge benezte a nyalokat. Nem ugyanugy hasznaljak azt is otthon az o meccsein? Bar lehet a mit mondjak kenyszer miatt latta nyaloka akkor first down. Bar a szamot mar nem nezte.Ez a márk a "magyar Tom Brady". Vmelyik pesti csapat irányítója. A leginkább ellenszenves kommentátor mind közül. Legalábbis nekem.Oh. Nincs szakkomentator? Vagy valaki? En nem tudom ki az a mark de eleg gaz ha ezt benezed. Kiveve ha ideges vagy tvben. Vagy igy ricsi el tudja nyomni. Lol.Ezt akkor mondta, mikor 2&15 volt, passzoltak 5 yardot, és így eljutottak a nyalókához. Arra mondta, hogy 1. down lesz.Na, példának okáért, márk szerint most 1. kísérlet következik.Fg kiserlet esetleg? Vagy nem?
shagi0206
gabistar
shagi0206
gabistar
shagi0206
Az is lehet igy nezte mint a tanarok van e aki figyel meg ilyenkor. Vagy vicces akart lenni. Lol. Ki a csapata bp wolf?
Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
Sokszor elgondolkodom egyébként, hogy ilyen szinten simán mehetnék én is oda kommentálni, mert ennyit én is bőven tudok. Csak én figyelek is a meccsre 😊