Kansas City Chiefs - Denver Broncos
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Nem magyar, de jó minőségűwww.sport365.live/hu/player/59f73468e12f0076288933/1/1030/59f7c602cf261/DenverBroncos-KansasCityChiefs/768/432
több mint 7 éve
xrace77
4 515
Sikerült elkúrni ezt a driveot.
több mint 7 éve
lackothemad
129
az elso par perc utan nem hittem, hogy a 4. negyedben még partiban lesz a csapat
the MAAAD
több mint 7 éve
xrace77
4 515
Ezért érdemes volt időt kérni. 😛
több mint 7 éve
Reid biztosra ment, kellene egy gyors pontszerzés...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve
Kelcet nem tudjuk megfogni, lassan 10 éve nem tudunk TE-n védekezni, ez már hagyomány a jelek szerint...
több mint 7 éve
Macska a 2. INT óta egészen megemberelte magát. Nagyon remélem a 4. negyedben nem jön vissza a balfasz énje.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 7 éve
1 TD közte, egész pofás drive volt...
több mint 7 éve
Na végre. Így viszont különösen bosszantó az előző drive elszarakodasa.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 7 éve
azzal indokolta, ha jol hallottam, hogy csak 2 labdabirtoklas a kulonbseg, nem erti miert kellene lecserelni, "he is our qb" 😊Azért néha nézhetné a meccset is, akkor értené miért...
lackothemad
több mint 7 éve
lackothemad
129
ki kell jonni ebbol a godorbol, lattuk mar iden, hogy megy ez jobban is
the MAAAD
több mint 7 éve
lackothemad
129
nyilvan nem csak siemian tehet rola, de eleg sok homaly passza van zavartalan helyzetben is
the MAAAD
több mint 7 éve
Faszom már az egészbe de tényleg. Ilyen inkompetens offense.... hajnalban már felbasszák az agyam.
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Mondjuk az utóbbi 2 incomplete nem az övé volt, de egy másik irányítóval talán az elkapók is jobban koncentrálnának, nem tudom.
több mint 7 éve
lackothemad
129
azzal indokolta, ha jol hallottam, hogy csak 2 labdabirtoklas a kulonbseg, nem erti miert kellene lecserelni, "he is our qb" 😊
the MAAAD
több mint 7 éve
lackothemad
129
ket 3&out egymas utan, megis 3 pont a chiefsnek, nagy kiralysag
the MAAAD
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Ja, hogy VJ este elmondta Grudenéknek, hogy mindegy hogy játszik Siemian, akkor se cseréli le? Ez mi ez?Szép üzenet ez a többi 52 játékosnak is
StormST
több mint 7 éve
Ja, hogy VJ este elmondta Grudenéknek, hogy mindegy hogy játszik Siemian, akkor se cseréli le? Ez mi ez?VJ szerintem teljesen alkalmatlan. Elap év ide vagy oda, vállalhatatlan. És akkor ratesz egy lapáttal a hülye nyilatkozataival.
StormST