NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 635
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Kansas City Chiefs - Detroit Lions
több mint 1 éve
Az szép Campbelltől 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
2/2 3andOut eddig sajnos 😕
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
KeyG
9 496
Ha Watson a kiindulási alap a 230-240 millió garantálttal akkor még alul is van fizetve.The highest-paid player in NFL history.Közben Burrowt kitömte alaposan a Cincy. Következik Trevor.Nem látok sehol semmit, linkelj már valamit légszi.
iktriad
KeyG
Burrow is making $275M over the next 5 years, with over $219M guaranteed.
shawnka
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
FunHun
1 482
Na ez tökös!!!
több mint 1 éve
The highest-paid player in NFL history.Közben Burrowt kitömte alaposan a Cincy. Következik Trevor.Nem látok sehol semmit, linkelj már valamit légszi.
iktriad
KeyG
Burrow is making $275M over the next 5 years, with over $219M guaranteed.
több mint 1 éve
KeyG
9 496
Közben Burrowt kitömte alaposan a Cincy. Következik Trevor.Nem látok sehol semmit, linkelj már valamit légszi.
iktriad
több mint 1 éve
Közben Burrowt kitömte alaposan a Cincy. Következik Trevor.
több mint 1 éve
Akkoss
222
Azért ne túlozzunk, inkább lelkes vagyok. Be akartam fejezni a mai meccsig az egész csapatot, de esélytelen volt...Remek pozíciós elemzésekkel próbálja pótolni Bazzani által hagyott űrt a Lions topikban.Jó éjszakázást mindenkinek!Mik vannak, új Lions szurkoló 😀
Remek kis teszt lesz ez nekünk, de igazából egyik csapatnak sincs ezen a meccsen nagy veszteni valója, szóval lehet egy fun meccs belőle.
Akkoss
tenorx
iktriad
több mint 1 éve
Kiégett?
több mint 1 éve
KeyG
9 496
Ez egy jó 3-0 lesz a Lions javára.
több mint 1 éve
Megvan a Stop a Lionsnak is 😊
több mint 1 éve
Bevált a Cominsky módszer - itt a vége a Chiefs drivenak is.
több mint 1 éve
Ez most egy gOFFensive drive volt.
több mint 1 éve
Remek pozíciós elemzésekkel próbálja pótolni Bazzani által hagyott űrt a Lions topikban.Jó éjszakázást mindenkinek!Mik vannak, új Lions szurkoló 😀
Remek kis teszt lesz ez nekünk, de igazából egyik csapatnak sincs ezen a meccsen nagy veszteni valója, szóval lehet egy fun meccs belőle.
Akkoss
tenorx
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Nálam jó reggelt! 😊 Én már 7kor lefeküdtem, bár nem volt olyan jó az alvás, de volt - kibírom a melót.
több mint 1 éve
Jó éjszakázást mindenkinek!Mik vannak, új Lions szurkoló 😀
Akkoss
több mint 1 éve
Akkoss
222
Jó éjszakázást mindenkinek! Remek kis teszt lesz ez nekünk, de igazából egyik csapatnak sincs ezen a meccsen nagy veszteni valója, szóval lehet egy fun meccs belőle.
több mint 1 éve
Hi minden éjszakázó, hajrá Lions upset!Mahomes és Goff a két fantasy QBm, csak hozzák szépen a pontokat 😀
Heisman nádor
több mint 1 éve
Hi minden éjszakázó, hajrá Lions upset!
több mint 1 éve
KeyG
9 496
20:30 óta semmit nem csinálok, holnap is éjszakás vagyok szóval nekem ez így tökéletes. 😀Munkahelyen vagyok a második iPhoneom segítségével nézem a meccset Wifin.Én előre szóltam holnap, hogy délben kezdek, plusz éjfélig dolgoztam ma 😀
KeyG
tenorx
több mint 1 éve
Munkahelyen vagyok a második iPhoneom segítségével nézem a meccset Wifin.Én előre szóltam holnap, hogy délben kezdek, plusz éjfélig dolgoztam ma 😀
KeyG
több mint 1 éve
KeyG
9 496
Munkahelyen vagyok a második iPhoneom segítségével nézem a meccset Wifin. A szerb-magyar a Telekom TV Go-n folyatamosan akadozott, sajnos ez ott visszatérő dolog.
DAZN-on a Networkot nézem 30 perce a KC stadionból, semmi akadozás.
Ha valaki még gondolkozna a DAZN-on, egy kis segítség lehet.