NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 628
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Kansas City Chiefs - Detroit Lions
több mint 1 éve
KeyG
9 496
Tóni nem sokáig lesz itt.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Moore végre elkapja, de vissza holding miatt 😀
több mint 1 éve
Komolyan mondom, beálltunk volna mi WRnek a Chiefbe nem lett volna ennyi drop.
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Még szerencse, hogy nincs minőségi elkapó most a Chiefsnél, már eldőlt volna a meccs.
több mint 1 éve
FunHun
1 482
Faszért nem futotta meg...
több mint 1 éve
5 perc van hátra. Miért az órát próbálják lefuttatni. Nem érdemel győzelmet a Lions.Doug Marrone likes this. 😀
Sixo
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Végig futnak, majd 2 yardra a 1st downtól meg passzolnak. Hülyék
több mint 1 éve
Minek dobta? Ott volt előtte a tiszta út, megfuthatta volna Goff.
több mint 1 éve
Ne biztass!Nem tudom, hogyan fogunk nemes bosszút állni a tavalyi szezonért. Rosszat sejtek.Sehogy 😀 Most hosszú idő után ki lehet jelenteni, hogy esélyesebbek vagytok a csoportutolsó pozícióra, mint a megnyerésére.
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
több mint 1 éve
Erről a Bears is tud? 😀Nem tudom, hogyan fogunk nemes bosszút állni a tavalyi szezonért. Rosszat sejtek.Sehogy 😀 Most hosszú idő után ki lehet jelenteni, hogy esélyesebbek vagytok a csoportutolsó pozícióra, mint a megnyerésére.
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Ez a pörgessük le az órát amennyire csak lehetséges, közben áldozzuk fel a 1st downt, annyira jól működik Mahomes ellen.
több mint 1 éve
5 perc van hátra. Miért az órát próbálják lefuttatni. Nem érdemel győzelmet a Lions.
több mint 1 éve
Nem tudom, hogyan fogunk nemes bosszút állni a tavalyi szezonért. Rosszat sejtek.A Packersnek kifejezetten szar volt az első éve, amikor Rodgers először volt kezdő QB a szezon elejétől, ha jól tévedek. Az jó jel a jövőre nézve. 😀
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Nem tudom, hogyan fogunk nemes bosszút állni a tavalyi szezonért. Rosszat sejtek.Sehogy 😀 Most hosszú idő után ki lehet jelenteni, hogy esélyesebbek vagytok a csoportutolsó pozícióra, mint a megnyerésére.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Nem, csak South Carolina homer.Jó ez a Hutchinson. Majdnem annyira, mint a Lions korábbi legendás edge játékosa, Devin Taylor.Te tuti trollkodsz.
Sixo
KeyG
több mint 1 éve
Nem tudom, hogyan fogunk nemes bosszút állni a tavalyi szezonért. Rosszat sejtek.
több mint 1 éve
Mi így is úgy is szétverünk mindenkit. Nincs szükségünk low budget törzsi varázslatokra.Látom már jinxelni próbálsz, hogy a Chargersnek jó legyen. 😀Remélem a Lions most már elhiszi, hogy el tudja kapni ezt a mai Chiefst,Ma kikap a Chiefs. Ezen felbasszák maguk, hogy ez kompenzálják jövő héten 60at vernek.
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 1 éve
KeyG
9 496
Jó ez a Hutchinson. Majdnem annyira, mint a Lions korábbi legendás edge játékosa, Devin Taylor.Te tuti trollkodsz.
Sixo
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Jó ez a Hutchinson. Majdnem annyira, mint a Lions korábbi legendás edge játékosa, Devin Taylor.
több mint 1 éve
Mit jelent a Lions bal vállvédőjén a WCF felirat?www.si.com/nfl/2017/09/09/detroit-lions-jersey-wcf-patch-uniform
FunHun
Látom már jinxelni próbálsz, hogy a Chargersnek jó legyen. 😀Remélem a Lions most már elhiszi, hogy el tudja kapni ezt a mai Chiefst,Ma kikap a Chiefs. Ezen felbasszák maguk, hogy ez kompenzálják jövő héten 60at vernek.
iktriad
Sixo
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Remélem a Lions most már elhiszi, hogy el tudja kapni ezt a mai Chiefst,El is kell nekik ... hinni.
iktriad
több mint 1 éve
Mit jelent a Lions bal vállvédőjén a WCF felirat?Korábbi tulaj, William Clay Ford
FunHun