Kansas City Chiefs - Green Bay Packers
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 822
Védelem előtt le a kalappal.Gratula a Chiefsnek.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
jó éjt, grat a főnököknek
több mint 2 éve
SBL
2 209
Gratula a Chiefsnek! Nekünk meg Arodot vissza, de gyorsan! Nem érdekel miben hisz a Coviddal kapcsolatban.
több mint 2 éve
Egyszerre bravúr és mázli. Grat az ellennek!
több mint 2 éve
grat
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
gratula a Chiefsnek
több mint 2 éve
jó hát Mahomesnak könnyű dolga van, nem kell megosztani a figyelmét a neve sincs elkapókkal, csak megnézi Kelce-t és lövi a rakétát.Majomsz, Hill, Kelce. Ez a Chiefs "titka".
gamerkr
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
jó hát Mahomesnak könnyű dolga van, nem kell megosztani a figyelmét a neve sincs elkapókkal, csak megnézi Kelce-t és lövi a rakétát.
több mint 2 éve
pecsi92
504
Ennyi sérülést nem ér meg ez a meccs
több mint 2 éve
Krys Barnes milyen szert kapott a meccs előtt? Kérek belőlegyőzelmi kényszert
gamerkr
több mint 2 éve
Az orat tessek figyelni.
több mint 2 éve
Krys Barnes milyen szert kapott a meccs előtt? Kérek belőleIvermectin
gamerkr
több mint 2 éve
Krys Barnes milyen szert kapott a meccs előtt? Kérek belőle
több mint 2 éve
SBL
2 209
Mike McCharty ikertestvére.Olyan lassú ez a love, a chiefs jobban jár hogy a mi offenseunk van fenn, lefuttatjuk nekikEs Reid ha vezetunk, nagy mestere az idohuzasnak. A masodik felidoben mas nem erdekli kabe.
pecsi92
ulpianus
több mint 2 éve
Végre egyszer volt értelme az időkérésnek.
több mint 2 éve
Fuckyeah - őszinte, frusztrált reakció az első JL td-re
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
pecsi92
504
A történelem a szemünk előtt zajlik
több mint 2 éve
Olyan lassú ez a love, a chiefs jobban jár hogy a mi offenseunk van fenn, lefuttatjuk nekikEs Reid ha vezetunk, nagy mestere az idohuzasnak. A masodik felidoben mas nem erdekli kabe.
pecsi92
több mint 2 éve
több mint 2 éve
bántóan üresek a belső területek, Love meg erőlteti a széleket, olyan spotokat amiket képtelen megdobni, vagy max. 50-50-es labdákat erőlteti.
több mint 2 éve
pecsi92
504
Olyan lassú ez a love, a chiefs jobban jár hogy a mi offenseunk van fenn, lefuttatjuk nekik
több mint 2 éve
Jok ezek a belso futasok, csak rohadtul megy veluk az ido.