Kansas City Chiefs - Green Bay Packers
több mint 3 éve
Ha ilyen hosszú drive-okat vezet a Chiefs, akkor nem lesz nagyon megalázó vereség.tisztes helytállás legyen, Love meg szokja a közeget, és az NFL sebességét. Ennyi lehet a cél reálisan.
Kampman
több mint 3 éve
gondolom 3-ikra sima leszJa
Tactful Cactus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Kampman
28 199
Ha ilyen hosszú drive-okat vezet a Chiefs, akkor nem lesz nagyon megalázó vereség.
több mint 3 éve
nando89
3 868
a végén legalább volt 2 szép play , jöhet Love..
több mint 3 éve
Istenem, jon az a majom Vajling.
több mint 3 éve
nyomozzuk a labdás embert
több mint 3 éve
Pep71
2 541
jó estét, jó szurkolást! nagy megnyugvás a lelkemnek hogy nem mahomes felszopását kell egész este hallgatni romo előadásábanPedig a GB defense mindent megtesz ezért..csúnya verésre számítok .
hajrá packers!
Fontos_Vidra
több mint 3 éve
Eddig döntetlenre hozzuk a meccset. Nem rossz.
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 825
vörös zónába ért az ellenfél.Turnover mi más.
Már le se írom.
gamerkr
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Fontos_Vidra
1 475
jó estét, jó szurkolást! nagy megnyugvás a lelkemnek hogy nem mahomes felszopását kell egész este hallgatni romo előadásábanhajrá packers!
több mint 3 éve
vörös zónába ért az ellenfél.Már le se írom.
több mint 3 éve
Stokes sérült wtf...
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Stokes megsérült bemelegítéskor. Korán kezdjük.
több mint 3 éve
Hill tokonverte magat. Chiefs 2021.
több mint 3 éve
kis pánik volt, de még nem baj
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 825
Jézusom King is játszik? Nem sok esély adunk. | Magunknak. |
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Inkább ne.Ezt is megértük.Most be akartam rakni Hundley-tól azt a tudod melyik fejet, de nem találtam a képet sehol, úgyhogy képzeld ide.
Tactful Cactus
Kampman
több mint 3 éve
nando89
3 868
Üdv , a jó a kezdésmeg volt..
több mint 3 éve
Kampman
28 199
Ezt is megértük.Most be akartam rakni Hundley-tól azt a tudod melyik fejet, de nem találtam a képet sehol, úgyhogy képzeld ide.
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Pár órán belül kiderül, hogy MLF rendszere mennyire működik Rodgers nélkül.
több mint 3 éve
hegedusggergo
105
Rodgers nevében is kérnék egy stream-et, köszi.1stream.top/game/Nzk0MDY5MTc=?sport=american-football
Tactful Cactus
On any given Sunday you're gonna win or you're gonna lose. The point is - can you win or lose like a man?