Kansas City Chiefs - Green Bay Packers
több mint 3 éve
SBL
2 213
Milyen ILB játékok vannak!!! Tessék mondani, ez a Green Bay Packers?
több mint 3 éve
pecsi92
505
MLF óta azt érzem, hogy kritikus szitukat már nem bíznak rá könnyű szívvel, és ezt igazolja is sajnos.Crosby minden tiszteletem mellett, lassan nyugdíjba kéne már mennedSoha nem volt top 5 rúgó, inkább olyan 6-10 között, de még bőven beljebb vagyunk vele, mint ha azt játszanánk, mint a Bears és a Vikings.
pecsi92
Kampman
több mint 3 éve
nando89
3 894
Bencsics megkérdőjelezi ARod elkötelezettségét az elmúlt pár évben ..tavalyi MVP, MLF-el nagyon durva alapszakasz rekord stb..oké , köszi szakkomentátor úr ...Ha akarsz cifrábbat hallgasd meg podcastjüket Budaival ,csütörtökön került fel spotira.
Pep71
több mint 3 éve
ezek nekimennek
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Bencsics megkérdőjelezi ARod elkötelezettségét az elmúlt pár évben ..tavalyi MVP, MLF-el nagyon durva alapszakasz rekord stb..oké , köszi szakkomentátor úr ...durva hogy ilyen elhangozhat azért... 😊 Nem hallgatta meg Cards meccs utáni Rodgers interjút.
Pep71
vagy csak túl sok füzővelkifelét olvasott szegény
több mint 3 éve
Javasolni akartam, hogy rúgd fel a magad alkotta szabályokat. Elkéstem.a mezőnygól kísérletet is TD-nek vettem mostdöntöm magamba a söröket, gondoltam minden Packers TD-nél jöhet egy stampó,save yourrself for garbage time
hát ki fogok józanodni
Tactful Cactus
Gergőbácsi
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Fontos_Vidra
1 481
Bencsics megkérdőjelezi ARod elkötelezettségét az elmúlt pár évben ..tavalyi MVP, MLF-el nagyon durva alapszakasz rekord stb..oké , köszi szakkomentátor úr ...ne nézz arena4et, attól okosabb nem leszel, cserébe elmegy a kedved az egésztől, ha akarod küldök linket
Pep71
több mint 3 éve
accepteda mezőnygól kísérletet is TD-nek vettem mostdöntöm magamba a söröket, gondoltam minden Packers TD-nél jöhet egy stampó,save yourrself for garbage time
hát ki fogok józanodni
Tactful Cactus
Gergőbácsi
Tactful Cactus
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Pep71
2 591
Bencsics megkérdőjelezi ARod elkötelezettségét az elmúlt pár évben ..tavalyi MVP, MLF-el nagyon durva alapszakasz rekord stb..oké , köszi szakkomentátor úr ...
több mint 3 éve
Fontos_Vidra
1 481
szóóóval látott valaki jó filmet mostanság? 😀
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
a mezőnygól kísérletet is TD-nek vettem mostdöntöm magamba a söröket, gondoltam minden Packers TD-nél jöhet egy stampó,save yourrself for garbage time
hát ki fogok józanodni
Tactful Cactus
Gergőbácsi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
pecsi92
505
Kussolok 😀Crosby minden tiszteletem mellett, lassan nyugdíjba kéne már mennedde jó hogy előrébb vagy 😀
pecsi92
Gergőbácsi
több mint 3 éve
SBL
2 213
Te vagy az, Aaron?ez elég gyengus eddig, én egy dologban védem meg Love-t egyedül ,majdnem kettő éve nem játszott éles meccsett ...azért az kurva sok.Tök felesleges volt draftolni , sajnos
nando89
KeyG
több mint 3 éve
nando89
3 894
Én ennek ellenkezőjét sosem állítottam , sőt ...csak 2 év játék nélkül sokez elég gyengus eddig, én egy dologban védem meg Love-t egyedül ,majdnem kettő éve nem játszott éles meccsett ...azért az kurva sok.Tök felesleges volt draftolni , sajnos
nando89
KeyG
több mint 3 éve
döntöm magamba a söröket, gondoltam minden Packers TD-nél jöhet egy stampó,save yourrself for garbage time
hát ki fogok józanodni
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Megint ismétlés megy, én ezt a meccset már láttam 😊
több mint 3 éve
KeyG
9 492
ez elég gyengus eddig, én egy dologban védem meg Love-t egyedül ,majdnem kettő éve nem játszott éles meccsett ...azért az kurva sok.Tök felesleges volt draftolni , sajnos
nando89
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Pep71
2 591
Egyre többször érzem azt h Dilonnal jobb az O mint Jonesal ,ezt nem láttam jönni..Hiába írtuk páran már tavaly , hogy hiába bírjuk Jones-t, futót nem éri meg megfizetni..
nando89
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Crosby minden tiszteletem mellett, lassan nyugdíjba kéne már mennedSoha nem volt top 5 rúgó, inkább olyan 6-10 között, de még bőven beljebb vagyunk vele, mint ha azt játszanánk, mint a Bears és a Vikings.
pecsi92
több mint 3 éve
Crosby minden tiszteletem mellett, lassan nyugdíjba kéne már mennedde jó hogy előrébb vagy 😀
pecsi92
több mint 3 éve
fűzővel oldalra.na majd legközelebb
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
döntöm magamba a söröket, gondoltam minden Packers TD-nél jöhet egy stampó,hát ki fogok józanodni
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
nando89
3 894
ez elég gyengus eddig, én egy dologban védem meg Love-t egyedül ,majdnem kettő éve nem játszott éles meccsett ...azért az kurva sok.