Kansas City Chiefs - Green Bay Packers
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
beszarnék most egy uptempo drive-tól
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Pep71
2 591
Sok a sérült a D#-ben , de igen, az előző évekhez képest jobb, de most is kb liga közepe és eddig elég gyenge QB-k ellen játszott a GB. Love meg első körös, aki már ült egy évet AR mögött , MLF rendszerét ismeri, a liga lrgszarabb védelme ellen játszik , azért valamit mutasson.Idén nehéz szidnod szokás szerint a védelmet, a 9-7es jóslatod se nagyon emlegeted mostanság, most kajak Love-ot kell basztatni idegenben a Kansas ellen az első kezdő meccsén???na. 3. drive, de már Joe és Troy ekézik JL-tMert nulla eddig a teljesítménye..ha én állnék ott , akkor is itt tartana az offense.
Gergőbácsi
Pep71
Rubens
Szerkesztette: Pep71
több mint 3 éve
safety alert....
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
Mar nagyon mennék aludni úgyhogy rövidre zárom.szép hajnalt!
Még gyorsan megvárom az első Packers FG-t, aztán lépek is.
akdestroyer
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Mar nagyon mennék aludni úgyhogy rövidre zárom.Szerintem maradsz még egy darabig.
Még gyorsan megvárom az első Packers FG-t, aztán lépek is.
akdestroyer
több mint 3 éve
pecsi92
505
Ez az igazi kihívás a szerelem gyerekének, 99 yardos TD drive
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
Mar nagyon mennék aludni úgyhogy rövidre zárom.Még gyorsan megvárom az első Packers FG-t, aztán lépek is.
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Na elhatároztam, hogy nem Rodgers-hez mérek, hanemÉn még optimista vagyok és reménykedek egy Matt Flynn-i fejlődéstörténetben, de persze nem ebben a szezonban kiteljesedve.
a Hundley, Tolzien, Wallace sorhoz
oda való
Tactful Cactus
több mint 3 éve
pecsi92
505
Na elhatároztam, hogy nem Rodgers-hez mérek, hanemAkkor Bencsics Markinho is iranyithatna
a Hundley, Tolzien, Wallace sorhoz
oda való
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Fontos_Vidra
1 481
de ne védjük már hogy első meccse. erre az a legjobb ellenérv hogy így volt 2 éve tanulni a rendszert. ha minden igaz csukott szemmel kéne tudnia mindent, amit az O csinál körülötte.Idén nehéz szidnod szokás szerint a védelmet, a 9-7es jóslatod se nagyon emlegeted mostanság, most kajak Love-ot kell basztatni idegenben a Kansas ellen az első kezdő meccsén???na. 3. drive, de már Joe és Troy ekézik JL-tMert nulla eddig a teljesítménye..ha én állnék ott , akkor is itt tartana az offense.
Gergőbácsi
Pep71
Rubens
több mint 3 éve
pecsi92
505
Pozitívum eddig a D#, ez egy kalkulálható vereség volt a szezon előtt, de Love eddig hozza, amit vártam, a nagy semmit
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
Na elhatároztam, hogy nem Rodgers-hez mérek, hanem a Hundley, Tolzien, Wallace sorhoz
oda való
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
nando89
3 894
Bojorquez mikor idekerült fény volt az éjszakábanaspec teamben ,de a sok lúd gyorsan disznót gyözött...borzasztó ő is.
több mint 3 éve
Pep71
2 591
Love nulla, csak a futás megy, az jó is, de még ez ellen a chiefs ellen sem lehet mindig csak futni, azt ők is képesek megállítani néha .ez a 0 elég erős...na. 3. drive, de már Joe és Troy ekézik JL-tMert nulla eddig a teljesítménye..ha én állnék ott , akkor is itt tartana az offense.
Gergőbácsi
Pep71
Gergőbácsi
AR készítheti a csekkfüzetét vagy a bitcoin számláját 🤣
több mint 3 éve
Rubens
830
Idén nehéz szidnod szokás szerint a védelmet, a 9-7es jóslatod se nagyon emlegeted mostanság, most kajak Love-ot kell basztatni idegenben a Kansas ellen az első kezdő meccsén???na. 3. drive, de már Joe és Troy ekézik JL-tMert nulla eddig a teljesítménye..ha én állnék ott , akkor is itt tartana az offense.
Gergőbácsi
Pep71
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Szorakoztato merkozes.Közepesen jó shitshow, de mindjárt garbage time lesz belőle.
ulpianus
több mint 3 éve
red5
521
A FG-ok eddig nem túl sikeresek. Azt hiszem, ezt ki lehet jelenteni. Vagy túl durva voltam?agresszív vagy de dulván....lökd a földle
nagylaza
őlég vót
több mint 3 éve
SBL
2 213
A FG-ok eddig nem túl sikeresek. Azt hiszem, ezt ki lehet jelenteni. Vagy túl durva voltam?Bárcsak árnyaltabb lenne a kép!
nagylaza
több mint 3 éve
A FG-ok eddig nem túl sikeresek. Azt hiszem, ezt ki lehet jelenteni. Vagy túl durva voltam?
több mint 3 éve
ez a 0 elég erős...na. 3. drive, de már Joe és Troy ekézik JL-tMert nulla eddig a teljesítménye..ha én állnék ott , akkor is itt tartana az offense.
Gergőbácsi
Pep71
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Szorakoztato merkozes.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
SBL
2 213
Tisztán látszik az arcán, hogy tele a gatyajönnek ablitzek érzik h könnyen zavarba hozhatóigen, ez az óriási önbizalom inkább önszuggeszció volt.
nando89
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Megjegyzem, megint szarul lett lerakva a labda.