NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 562
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
több mint 2 éve
Patrik007
342
Valaki szóljon Makaeknak, ha az irányító kimegy a zsebből, akkor a los eleg, nem kell ember. Ha már a be rajzolt ábrákbol nem jönnek rá, miért vannakMivel szokásodhoz híven ilyen kedvesen nyilvánultál meg, ezért én nem kérek meg mást hogy szoljon neked hogy Carr labdája meddig repült el, hanem segítek hogy nem érte el a LoS-t, ezért de kell ember. Nyilván nem is feltétlen kell látni mindent egy playben.
Wyatt
Szerkesztette: Patrik007
több mint 2 éve
Méltó zárás....
több mint 2 éve
Bazdmeg az kemény!
több mint 2 éve
LOL Renfrow és Adams egymást szerelte.
több mint 2 éve
Első meccs labda jön.
több mint 2 éve
Rodaron
2 071
Pont mondani akartam, hogy most kell Adams
több mint 2 éve
Innentől ne szóljanak az ellendrukkerek....😜
több mint 2 éve
Surda
3 297
W RUN
több mint 2 éve
Ilyen erővel akkor miért ünnpeltètek a félidő vègèn a kamu RTP után a belőtt FGt??? Szerintem ez bosszúságból fakadó rossz èrzès, semmi más...Nem vettem offense-nek. Én úgy gondolom, hogy ha a spori hoz helyzetbe mert amúgy 3andout volt és még a field goal is mellé megy gyakorló távról utána erős és arc előadni,hogy mennyire faxa gyerek és x td in row.... spori nélkül ok lenne és én is azt mondánám, hogy ünneppel és van mire de ígyMost minden offense nélkül de ezen a meccsen nem panaszkodhattok ti sem...ezt PM nagy arcot meg nem èrtem? Azért mert örül az eredményes játèknak? Nyilván mint ellendrukkernek nem esik jól, de ebben szvsz semmi arc nincs. De tèvedès joga fenntartva 🤪😜Jó de az ő esetében már a liga megszokta, hogy handycapes de ha ez így folytatódik, hogy mindenkire is kiterjesztik akkor lassan elég csak beírni az eredményeket mert úgy se a pályán dől el.... sad 😬😔PM-nek mekkora az arca, megnézném azért sporik nélkül mit tudna.... ember nem.kapott még ennyi zászló helpet.Tom Brady létezik. 😀
Cubehead
iktriad
Cubehead
dande2
Cubehead
PMmel szvsz csak annyi baja lehet az ellenfeleknek szurkolóinak hogy nem náluk játszik. 😜 De elfogadom ha èn vagyok elfogult 😊
Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
Wow.Travis Kelce moved from 90th all-time in career TD receptions to 69th tonight. Now tied with Plaxico Burress, Greg Jennings, and Keyshawn Johnson.
— Adam Stites (@AdamStites_) October 11, 2022
több mint 2 éve
Cubehead
2 540
Nem vettem offense-nek. Én úgy gondolom, hogy ha a spori hoz helyzetbe mert amúgy 3andout volt és még a field goal is mellé megy gyakorló távról utána erős és arc előadni,hogy mennyire faxa gyerek és x td in row.... spori nélkül ok lenne és én is azt mondánám, hogy ünneppel és van mire de ígyMost minden offense nélkül de ezen a meccsen nem panaszkodhattok ti sem...ezt PM nagy arcot meg nem èrtem? Azért mert örül az eredményes játèknak? Nyilván mint ellendrukkernek nem esik jól, de ebben szvsz semmi arc nincs. De tèvedès joga fenntartva 🤪😜Jó de az ő esetében már a liga megszokta, hogy handycapes de ha ez így folytatódik, hogy mindenkire is kiterjesztik akkor lassan elég csak beírni az eredményeket mert úgy se a pályán dől el.... sad 😬😔PM-nek mekkora az arca, megnézném azért sporik nélkül mit tudna.... ember nem.kapott még ennyi zászló helpet.Tom Brady létezik. 😀
Cubehead
iktriad
Cubehead
dande2
több mint 2 éve
Rodaron
2 071
JMD - WTF?Szerintem jó döntés volt, de miért nem passzoltak, hisz a KC secondary hulladék
iktriad
több mint 2 éve
JMD - WTF?
több mint 2 éve
Rodaron
2 071
Szééép
több mint 2 éve
Carr és Adams - mint a Fresno Staten.
több mint 2 éve
Most minden offense nélkül de ezen a meccsen nem panaszkodhattok ti sem...ezt PM nagy arcot meg nem èrtem? Azért mert örül az eredményes játèknak? Nyilván mint ellendrukkernek nem esik jól, de ebben szvsz semmi arc nincs. De tèvedès joga fenntartva 🤪😜Jó de az ő esetében már a liga megszokta, hogy handycapes de ha ez így folytatódik, hogy mindenkire is kiterjesztik akkor lassan elég csak beírni az eredményeket mert úgy se a pályán dől el.... sad 😬😔PM-nek mekkora az arca, megnézném azért sporik nélkül mit tudna.... ember nem.kapott még ennyi zászló helpet.Tom Brady létezik. 😀
Cubehead
iktriad
Cubehead
több mint 2 éve
Cubehead
2 540
Jó de az ő esetében már a liga megszokta, hogy handycapes de ha ez így folytatódik, hogy mindenkire is kiterjesztik akkor lassan elég csak beírni az eredményeket mert úgy se a pályán dől el.... sad 😬😔PM-nek mekkora az arca, megnézném azért sporik nélkül mit tudna.... ember nem.kapott még ennyi zászló helpet.Tom Brady létezik. 😀
Cubehead
iktriad
több mint 2 éve
PM-nek mekkora az arca, megnézném azért sporik nélkül mit tudna.... ember nem.kapott még ennyi zászló helpet.Tom Brady létezik. 😀
Cubehead
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Konkrétan tikkel a szemem az x. Elkapasat/tdjet keresi típusú faszsagoktol
több mint 2 éve
Mesternégyes. Ugyanitt Wright szerintem csapat nélkül lesz holnap.
több mint 2 éve
Surda
3 297
NagyarcMaho
több mint 2 éve
Cubehead
2 540
PM-nek mekkora az arca, megnézném azért sporik nélkül mit tudna.... ember nem.kapott még ennyi zászló helpet.
több mint 2 éve
F@sszopó bírók…