NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Kansas City Chiefs - Los Angeles Chargers
több mint 5 éve
gedam
5 901
a kansas mennyié vehette meg a bírókat?
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Én azt hittem ,hogy nagyon jó játékos de így a sérülés után nagyon átlagosnak tünik sajnos
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Bosa basszus gyenge....
több mint 5 éve
Petila
686
Rivers ma nem akar nyerni, ezellen a passz-gyenge D ellen majdnem a 3. pickjét dobja...így nem lehet nyerni ..
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Andy Reid basszsu kiköpötttt egy rozmár eskü😅😅😅😅
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Az a terv 😁 pont azért szurkolok egy vereségnek ,hogy ellenünk menjenek mint a mérgezet egér és úgy verjük meg őket ! Aztán akkor végre hinni fog nekem mindenki talán hogy a Hawksal Igen is számolni kell idén ☝☝☝☝Próféta szoljon belőled 😊Na na hamarabb kellet volna irnom😃 ez a futás TD valami kurva szep volt és így a kezd szoros lenni !Basszsu sajnos semmi esélyét nem látom annak ez idáig ,hogy a Chargers fordítani tudjon🤔Sajnos várható volt hogy Gordon és Ekeler nélkül, limitálva használjuk a rookie futókat...Nagy nyomás alatt Rivers se tökéletes...
Pedig azt hittem szoros izgalmas mérkőzés lesz..... De sajna eddig 1-2 TD vel jobb a Kansas
Rózsa Sándor
Sajnos azzal az 1-2 TD-nal jobb is a KC, ez a realitás...
Petila
Talán valami felcsillan itt a végén !
Mondjuk egy fordítás és egy Kansas vereség !
Rózsa Sándor
Grátiszba ti is elverhetnétek Őket 😊
Petila
több mint 5 éve
Petila
686
Próféta szoljon belőled 😊Na na hamarabb kellet volna irnom😃 ez a futás TD valami kurva szep volt és így a kezd szoros lenni !Basszsu sajnos semmi esélyét nem látom annak ez idáig ,hogy a Chargers fordítani tudjon🤔Sajnos várható volt hogy Gordon és Ekeler nélkül, limitálva használjuk a rookie futókat...Nagy nyomás alatt Rivers se tökéletes...
Pedig azt hittem szoros izgalmas mérkőzés lesz..... De sajna eddig 1-2 TD vel jobb a Kansas
Rózsa Sándor
Petila
Rózsa Sándor
Grátiszba ti is elverhetnétek Őket 😊
több mint 5 éve
Petila
686
Reméljük tévedsz ,különben egyhangú évek jönnek az AFC Westben 😊Én meg azt mondom, többről van szó mint első év varázsáról de majd meglátjuk 😊Mondtam én egy szóval is hogy nem ismerem el hogy tud vmit a srác?Azért na srácok Prescott ennek közelében nem volt. Elhiszem hogy nehéz elviselni pláne ha riválisnak drukkolsz de akkor is el kell ismerni, tud vmit. A sorsolásról nem tehet, az elkapóknak csak oda kell tudni dobni a labdát, az edzőktől meg tudni kell tanulni. Persze van mákja is de ez minden QBra igaz.Unalmas már ez a mahomsz istenítés... Az elkapók az edző és a sorsolás nélkül sehol nem lenne, és amikor védelem ellen játszik akkor jönnek a hibák. Nem rossz QB, de egy mákos év után így felemelni, nehogy sérülés legyen a vége ennek a sok magic playnek...Dak Prescot első évére emlékeztet..
Sifur
Petila
dande
Arra utaltam hogy első évében Dak nagyot ment a Dallassal..erre ráment Romo visszatérése is, majd elmúlt az első év varázsa...
Szóval várjunk még pár évet..
Ettől függetlenül nagy fogás volt a Chiefsnek..
Petila
dande
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na na hamarabb kellet volna irnom😃 ez a futás TD valami kurva szep volt és így a kezd szoros lenni !Basszsu sajnos semmi esélyét nem látom annak ez idáig ,hogy a Chargers fordítani tudjon🤔Sajnos várható volt hogy Gordon és Ekeler nélkül, limitálva használjuk a rookie futókat...Nagy nyomás alatt Rivers se tökéletes...
Rózsa Sándor
Petila
több mint 5 éve
Sifur
1 118
Mivel pár éve van BigBennek ezért kéne de ha 4-5 évvel fiatalabb lenne biztos nem 😛És jön az MVP mák megint...Ben Roethlisberger vs Patrick Mahomes ezekszerint akkor nem cserélnéd egy az egyben azonnal ?? 😅😅😅
Sifur
Rózsa Sándor
több mint 5 éve
Petila
686
Basszsu sajnos semmi esélyét nem látom annak ez idáig ,hogy a Chargers fordítani tudjon🤔Sajnos várható volt hogy Gordon és Ekeler nélkül, limitálva használjuk a rookie futókat...Nagy nyomás alatt Rivers se tökéletes...
Rózsa Sándor
több mint 5 éve
Sifur
1 118
Nem azt mondom hogy rossz, de nem egy Brady vagy Rogers, azért 1 jól kijött év után így felemelni nem kéne. Főleg úgy hogy a KC Alex Smithel is jól ment alapszakaszba... jövőre kiderül hogy mit is tud
több mint 5 éve
Én meg azt mondom, többről van szó mint első év varázsáról de majd meglátjuk 😊Mondtam én egy szóval is hogy nem ismerem el hogy tud vmit a srác?Azért na srácok Prescott ennek közelében nem volt. Elhiszem hogy nehéz elviselni pláne ha riválisnak drukkolsz de akkor is el kell ismerni, tud vmit. A sorsolásról nem tehet, az elkapóknak csak oda kell tudni dobni a labdát, az edzőktől meg tudni kell tanulni. Persze van mákja is de ez minden QBra igaz.Unalmas már ez a mahomsz istenítés... Az elkapók az edző és a sorsolás nélkül sehol nem lenne, és amikor védelem ellen játszik akkor jönnek a hibák. Nem rossz QB, de egy mákos év után így felemelni, nehogy sérülés legyen a vége ennek a sok magic playnek...Dak Prescot első évére emlékeztet..
Sifur
Petila
dande
Arra utaltam hogy első évében Dak nagyot ment a Dallassal..erre ráment Romo visszatérése is, majd elmúlt az első év varázsa...
Petila
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Basszsu sajnos semmi esélyét nem látom annak ez idáig ,hogy a Chargers fordítani tudjon🤔Pedig azt hittem szoros izgalmas mérkőzés lesz..... De sajna eddig 1-2 TD vel jobb a Kansas
több mint 5 éve
Petila
686
Mondtam én egy szóval is hogy nem ismerem el hogy tud vmit a srác?Azért na srácok Prescott ennek közelében nem volt. Elhiszem hogy nehéz elviselni pláne ha riválisnak drukkolsz de akkor is el kell ismerni, tud vmit. A sorsolásról nem tehet, az elkapóknak csak oda kell tudni dobni a labdát, az edzőktől meg tudni kell tanulni. Persze van mákja is de ez minden QBra igaz.Unalmas már ez a mahomsz istenítés... Az elkapók az edző és a sorsolás nélkül sehol nem lenne, és amikor védelem ellen játszik akkor jönnek a hibák. Nem rossz QB, de egy mákos év után így felemelni, nehogy sérülés legyen a vége ennek a sok magic playnek...Dak Prescot első évére emlékeztet..
Sifur
Petila
dande
Szerkesztette: Petila
több mint 5 éve
Azért na srácok Prescott ennek közelében nem volt. Elhiszem hogy nehéz elviselni pláne ha riválisnak drukkolsz de akkor is el kell ismerni, tud vmit. A sorsolásról nem tehet, az elkapóknak csak oda kell tudni dobni a labdát, az edzőktől meg tudni kell tanulni. Persze van mákja is de ez minden QBra igaz.Unalmas már ez a mahomsz istenítés... Az elkapók az edző és a sorsolás nélkül sehol nem lenne, és amikor védelem ellen játszik akkor jönnek a hibák. Nem rossz QB, de egy mákos év után így felemelni, nehogy sérülés legyen a vége ennek a sok magic playnek...Dak Prescot első évére emlékeztet..
Sifur
Petila
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
És jön az MVP mák megint...Ben Roethlisberger vs Patrick Mahomes ezekszerint akkor nem cserélnéd egy az egyben azonnal ?? 😅😅😅
Sifur
több mint 5 éve
Petila
686
Ezek a hívások...hihetetlen..futást nehogy hívjon Whiz, a végén nem marad ideje támadni a Chiefsnek
több mint 5 éve
Sifur
1 118
Hát ez a fal katasztrófa
több mint 5 éve
Petila
686
Unalmas már ez a mahomsz istenítés... Az elkapók az edző és a sorsolás nélkül sehol nem lenne, és amikor védelem ellen játszik akkor jönnek a hibák. Nem rossz QB, de egy mákos év után így felemelni, nehogy sérülés legyen a vége ennek a sok magic playnek...Dak Prescot első évére emlékeztet..
Sifur
több mint 5 éve
Petila
686
Szokásos ST balfaszkodás...
több mint 5 éve
skullkill29
329
Eddig jó meccs, remélem tartjuk ezt és hát öröm Berry-t a pályán látni 😊
több mint 5 éve
Petila
686
Köszönjük a bíróknak hogy nem lesz sima a meccss...Jogos, de ettől még lehet sima lesz... Bár a jó csapatok ellen vhogy mindig bealszunk az elején
Az a holding Gatesen durva hiba volt!
FunHun
több mint 5 éve
Sifur
1 118
Unalmas már ez a mahomsz istenítés... Az elkapók az edző és a sorsolás nélkül sehol nem lenne, és amikor védelem ellen játszik akkor jönnek a hibák. Nem rossz QB, de egy mákos év után így felemelni, nehogy sérülés legyen a vége ennek a sok magic playnek...