Kansas City Chiefs - Oakland Raiders
több mint 9 éve
Surda
3 296
Uraim, ez legalább megszépíti valamelyest az estét. De nekem itt ért véget, További szép estét.
több mint 9 éve
deyell
11 699
TJ Carrie's injury-plagued season continues as he walks off the field after a punt return with a sore right ankle.
choose life
több mint 9 éve
Surda
3 296
bátor az vagyok, de nem hülye............virtuális fogadás a játékért 😊én bátor voltam, fogadtam magunkraSurdaMikor már nem tudja az ember, mire költse a pénzét...
Inkább jótékonykodjál! 😀BMG
több mint 9 éve
bmg
2 677
én bátor voltam, fogadtam magunkraSurdaMikor már nem tudja az ember, mire költse a pénzét...
Inkább jótékonykodjál! 😀
több mint 9 éve
Surda
3 296
én bátor voltam, fogadtam magunkrahát hogy ilyen fospermet lesz az O#, azt én sem. de azt hogy kikapunk azt igen, le is írtam. csak nem ennyiveldeyellhát az, nem ezt vártam, múlt hét tükrében 😕Surdanélküle is sima TD-t szereztek.. szánalomdeyellRoss keményet ütött Charleson, Charles le is kocogdeyellki is szállt, vizsgáljákSurda
több mint 9 éve
Surda
3 296
rátok fogdtamasszem vennie kell magának egy csapatotSurdaÉn minden szart nézek párhuzamosan, szóval annyira nem unalmas.BMGTe is nézted a Bohóc Johnny-t? 😀😀😀gaben
több mint 9 éve
Surda
3 296
asszem vennie kell magának egy csapatotÉn minden szart nézek párhuzamosan, szóval annyira nem unalmas.BMGTe is nézted a Bohóc Johnny-t? 😀😀😀gaben
több mint 9 éve
Én minden szart nézek párhuzamosan, szóval annyira nem unalmas.BMGTe is nézted a Bohóc Johnny-t? 😀😀😀
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
bmg
2 677
Én minden szart nézek párhuzamosan, szóval annyira nem unalmas.
több mint 9 éve
Surda
3 296
csak az elismerésért nem tenném 😊
több mint 9 éve
minden elismerésem ha végig nézitek!!!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Surda
3 296
mi volt ezzzzz
több mint 9 éve
Isten barmai...
több mint 9 éve
deyell
11 699
hát hogy ilyen fospermet lesz az O#, azt én sem. de azt hogy kikapunk azt igen, le is írtam. csak nem ennyivelhát az, nem ezt vártam, múlt hét tükrében 😕Surdanélküle is sima TD-t szereztek.. szánalomdeyellRoss keményet ütött Charleson, Charles le is kocogdeyellki is szállt, vizsgáljákSurda
choose life
több mint 9 éve
Surda
3 296
hát az, nem ezt vártam, múlt hét tükrében 😕nélküle is sima TD-t szereztek.. szánalomdeyellRoss keményet ütött Charleson, Charles le is kocogdeyellki is szállt, vizsgáljákSurda
több mint 9 éve
deyell
11 699
nélküle is sima TD-t szereztek.. szánalomRoss keményet ütött Charleson, Charles le is kocogdeyellki is szállt, vizsgáljákSurda
choose life
több mint 9 éve
Surda
3 296
Ross keményet ütött Charleson, Charles le is kocogdeyellki is szállt, vizsgálják
több mint 9 éve
deyell
11 699
hú Hayden de szar ma. de Burris és Ross ugyanúgy missed tackle-t csinált
choose life
több mint 9 éve
Surda
3 296
ezt a td-t meg az #o nak
több mint 9 éve
Surda
3 296