NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Konfdöntők
9 hónapja
Az a jó, hogy két "NFL is scripted" teória is létezik.Sztem meg az utolsó mérkőzés megegyezik az első meccs párosításával! 😉
Egyrészt, hogy az NFL Taylor Swiftet akar a Super Bowlba.
Másrészt, hogy a Super Bowl logónak a színei a Ravens - 49ers döntőt jelentik.
Így igazából akárki nyer itt, lehet üvölteni, hogy SCRIPTED.
tenorx
9 hónapja
Laptopon neznem...Akkor meg töröld a sütiket
Kájzerszóze
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
9 hónapja
Willie Parker
15 376
De Brady az voltEnnyire nem volt "inyourface" jelenség.Az idei Chiefs után megértem, miért utált minket mindenki évekig - bár legalább Taylor Swiftünk nem volt 😊Gisele volt nálatok
jamaicababa
Toto21
Kampman
9 hónapja
Laptopon neznem...Csak annyit tudok tanácsolni, hogy zárd be az appot, esetleg indítsd is újra a telefontNezd meg a viberedÉn azon nézem, a tv-s is megyMost vagy perceket késik a streamem vagy nem értem a kommenteketAz ingyenes megy a network 4 nem.
r.baggio
Kájzerszóze
r.baggio
Kájzerszóze
r.baggio
9 hónapja
Sifur
1 118
Első KC támadás és már volt 2 Swit bejátszás, esélytelen hogy kimaradjon a döntőről
9 hónapja
KeyG
9 492
Fordítva dobták volnaOda rakta a kezét a sisakrácsra nyilván nem dobjàk beHát ez azért nem az a dobható kategória volt. Akkor kb mindegyik endzoneba dobott labdánál lehetne valakire dobni zászlót..
KeyG
kapitnono
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
9 hónapja
Csak annyit tudok tanácsolni, hogy zárd be az appot, esetleg indítsd is újra a telefontNezd meg a viberedÉn azon nézem, a tv-s is megyMost vagy perceket késik a streamem vagy nem értem a kommenteketAz ingyenes megy a network 4 nem.
r.baggio
Kájzerszóze
r.baggio
Kájzerszóze
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
9 hónapja
Kampman
28 290
Ennyire nem volt "inyourface" jelenség.Az idei Chiefs után megértem, miért utált minket mindenki évekig - bár legalább Taylor Swiftünk nem volt 😊Gisele volt nálatok
jamaicababa
Toto21
9 hónapja
shagi0206
10 921
megelőztél 😀Az idei Chiefs után megértem, miért utált minket mindenki évekig - bár legalább Taylor Swiftünk nem volt 😊Mi ez a múlt idő, én még mindig utállak titeket.
jamaicababa
tenorx
9 hónapja
Az idei Chiefs után megértem, miért utált minket mindenki évekig - bár legalább Taylor Swiftünk nem volt 😊Évekig?
jamaicababa
9 hónapja
Oda rakta a kezét a sisakrácsra nyilván nem dobjàk beHát ez azért nem az a dobható kategória volt. Akkor kb mindegyik endzoneba dobott labdánál lehetne valakire dobni zászlót..
KeyG
9 hónapja
Kelce "öreg". Ja nemKelce öreg, de még jó.
Willie Parker
9 hónapja
Toto21
5 949
Az idei Chiefs után megértem, miért utált minket mindenki évekig - bár legalább Taylor Swiftünk nem volt 😊Gisele volt nálatok
jamaicababa
9 hónapja
Az idei Chiefs után megértem, miért utált minket mindenki évekig - bár legalább Taylor Swiftünk nem volt 😊Mi ez a múlt idő, én még mindig utállak titeket.
jamaicababa
9 hónapja
Nezd meg a viberedÉn azon nézem, a tv-s is megyMost vagy perceket késik a streamem vagy nem értem a kommenteketAz ingyenes megy a network 4 nem.
r.baggio
Kájzerszóze
r.baggio
9 hónapja
Engem is kurvára irritál nyugi.Az a jó, hogy két "NFL is scripted" teória is létezik.A bohócsapkát remélem mindkét oldal feltette, sose értettem, hogy ezek az emberek akkor minek nézik az egészet
tenorx
r.baggio
9 hónapja
Az idei Chiefs után megértem, miért utált minket mindenki évekig - bár legalább Taylor Swiftünk nem volt 😊
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
9 hónapja
KeyG
9 492
Oda rakta a kezét a sisakrácsra nyilván nem dobjàk be
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
9 hónapja
Ott is van.
9 hónapja
Az a jó, hogy két "NFL is scripted" teória is létezik.A bohócsapkát remélem mindkét oldal feltette, sose értettem, hogy ezek az emberek akkor minek nézik az egészet
tenorx
---
9 hónapja
Tactful Cactus
13 846
Az a jó, hogy két "NFL is scripted" teória is létezik.A Super Bowl minden évben egy bizonyos szabolcsi kocsmában dől el.
tenorx
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
9 hónapja
Willie Parker
15 376
Kelce "öreg". Ja nem
9 hónapja
Toto21
5 949
Kelce 1
9 hónapja
shagi0206
10 921
ja, mármint az NFC döntő félideje 😀Nálatok még tart a meccs?Most vagy perceket késik a streamem vagy nem értem a kommentekethát attól függ hol jár a linked. Félidő van
r.baggio
shagi0206
nagylaza, főpohárnok