Las Vegas Raiders - Denver Broncos
több mint 2 éve
shagi0206
10 893
Még szerencse, hogy a támadók nem szarakodnak úgy, mint a múlt héten mondjuk. Bár a Raiderst még mi is elvertük 😀
több mint 2 éve
juditnak nem volt ideális de ott a td
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
JJ!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
na ez már fasza volt 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Jeudy becsúszott
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
Fumble return TD utoljára 2014-ben volt, pont a Broncos ellen: Justin Tuck strip sackelte Peyton Manninget, amit Keith McGill vitt vissza TD-re. Más kérdés h a Broncos 47-14-re győzött.de az lehetett interception. Itt fumbleről van szó 😀Az a helyzet, hogy Raiders szurkolóként én még nem láttam tőlünk szerzett fumble return td-t! Idáig.közvetítés szerint 3 éve nem volt D# TD 😀
Csak 16 évet kellett várnom rá…
TST
Negritis, a vajda
shagi0206
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Én is leszaromNyilván nem fogják kibaszni, majd azt mondja az edző, hogy felhozlak.. Eléggé kezd maga alatt lenni a csávó. Én most abba tudok kapaszkodni, hogy a csapat miatta felpörög, és csak azértisbe kapcsol. Javontee két futásában ezt éreztem mostÉn pont leszarom, ha maga alatt van. Vagyis nem, legyen is maga alatt, mert megérdemli...
Zalán
StormST
több mint 2 éve
HINTON!!! 😀
több mint 2 éve
Nyilván nem fogják kibaszni, majd azt mondja az edző, hogy felhozlak.. Eléggé kezd maga alatt lenni a csávó. Én most abba tudok kapaszkodni, hogy a csapat miatta felpörög, és csak azértisbe kapcsol. Javontee két futásában ezt éreztem mostÉn pont leszarom, ha maga alatt van. Vagyis nem, legyen is maga alatt, mert megérdemli...
Zalán
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Rob Ryan még él 😮
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Nyilván nem fogják kibaszni, majd azt mondja az edző, hogy felhozlak.. Eléggé kezd maga alatt lenni a csávó. Én most abba tudok kapaszkodni, hogy a csapat miatta felpörög, és csak azértisbe kapcsol. Javontee két futásában ezt éreztem most
több mint 2 éve
Nem értem én se, egyáltalán...Most olvastam, hogy ez így az 5. meccse egymás után fumble-el, belevéve az előző szezon végét is és a 3. olyan fumble-je az utolsó 12 meccsünkön, amit TD-re vittek vissza. Ha ezek után is marad, arra már csak valami off field dolog lehet a magyarázat, mert hiába blokkol esetleg jól, vagy fut néha jókat is, ezt nem lehet ellensúlyozni semmivel...Mar eddig is ki kellett colna rakni. Hogyan lehet egy ilyen jyekost rosteren hagyni?
StormST
undisputedly
több mint 2 éve
Lance Ball jut eszembe róla akit alig tudtunk kiimádkozni a csapatbólMost olvastam, hogy ez így az 5. meccse egymás után fumble-el, belevéve az előző szezon végét is és a 3. olyan fumble-je az utolsó 12 meccsünkön, amit TD-re vittek vissza. Ha ezek után is marad, arra már csak valami off field dolog lehet a magyarázat, mert hiába blokkol esetleg jól, vagy fut néha jókat is, ezt nem lehet ellensúlyozni semmivel...Mar eddig is ki kellett colna rakni. Hogyan lehet egy ilyen jyekost rosteren hagyni?
StormST
undisputedly
www.pro-football-reference.com/players/B/BallLa00.htm
több mint 2 éve
- JC6
6 887
Bezzeg Williams…
több mint 2 éve
Most olvastam, hogy ez így az 5. meccse egymás után fumble-el, belevéve az előző szezon végét is és a 3. olyan fumble-je az utolsó 12 meccsünkön, amit TD-re vittek vissza. Ha ezek után is marad, arra már csak valami off field dolog lehet a magyarázat, mert hiába blokkol esetleg jól, vagy fut néha jókat is, ezt nem lehet ellensúlyozni semmivel...Mar eddig is ki kellett colna rakni. Hogyan lehet egy ilyen jyekost rosteren hagyni?
StormST
több mint 2 éve
Mi történt srácok, vki pls röviden? 😀 elmúlt pár percet nem tudtam sajnos néznigordon futás, onnan meg tippeld meg hogy szerzett TD-t a raiders 😀
esanders10
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Mi történt srácok, vki pls röviden? 😀 elmúlt pár percet nem tudtam sajnos nézniOlvass vissza.. Mindent tudni fogsz
esanders10
több mint 2 éve
Most olvastam, hogy ez így az 5. meccse egymás után fumble-el, belevéve az előző szezon végét is és a 3. olyan fumble-je az utolsó 12 meccsünkön, amit TD-re vittek vissza. Ha ezek után is marad, arra már csak valami off field dolog lehet a magyarázat, mert hiába blokkol esetleg jól, vagy fut néha jókat is, ezt nem lehet ellensúlyozni semmivel...
több mint 2 éve
Mi történt srácok, vki pls röviden? 😀 elmúlt pár percet nem tudtam sajnos néznigordon said hi
esanders10
több mint 2 éve
Vonster
1 023
Mi történt srácok, vki pls röviden? 😀 elmúlt pár percet nem tudtam sajnos nézniGordon carry, a többit kitalálod
esanders10
több mint 2 éve
@JamesPalmerTVAkkor legyen 4. Mindezt negyvenvalahány kapott labda alatt. Az teljesítmény 😀4 meccs, 3 fumble, jól látom?4
Minden rendben van vele, csak zavarja a labda.
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
·
2m
When you average a fumble per game it's not good.
lassan fumble per run ...
több mint 2 éve
shagi0206
10 893
de az lehetett interception. Itt fumbleről van szó 😀Az a helyzet, hogy Raiders szurkolóként én még nem láttam tőlünk szerzett fumble return td-t! Idáig.közvetítés szerint 3 éve nem volt D# TD 😀
TST
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
esanders10
533
Mi történt srácok, vki pls röviden? 😀 elmúlt pár percet nem tudtam sajnos nézni
több mint 2 éve
Az a helyzet, hogy Raiders szurkolóként én még nem láttam tőlünk szerzett fumble return td-t! Idáig.közvetítés szerint 3 éve nem volt D# TD 😀
TST
több mint 2 éve
shagi0206
10 893
Akkor legyen 4. Mindezt negyvenvalahány kapott labda alatt. Az teljesítmény 😀4 meccs, 3 fumble, jól látom?4
Minden rendben van vele, csak zavarja a labda.
shagi0206
Negritis, a vajda