Los Angeles Rams - Atlanta Falcons
több mint 6 éve
Még nem tudom kinek drukkoljak mostantól. Következő szombatig eldöntöm.
több mint 6 éve
Köszi. Lehet szükség lesz rá.És akkor most a Falcons szurkerek megnyugodnak.Mester, ti holnap játszotok? Nagy kalappal!
Azért szép volt Rams. Cooper Kuppra vigyázni.
iktriad
Cypress
több mint 6 éve
shagi0206
10 893
Én már a PO-nak is örültem idén. Nem lehet rögtön SB-be menetelni. Inkább legyen stabil PO-contender a csapat a következő 10 évben!Na, azért csak óvatosan. Olyat nem szabad, még meg kell utáljam a Ramset. A Másik 2 csoportellenfelet már nem szeretem 😊
Pizsama
több mint 6 éve
Majd Höri recruitolja a Bad Bonesba.Akkor már jöjjön ide. Itt nagy sportélet van. Sőt: minden a sport (akarom mondani foci) körül forog.Vagy Albániában. Vagy Albanyban.Szerintem szívesebben játszana a moldáv másodosztályban.Watkins cut, WR draft.Trade inkább. A Brownsban pl. szívesen látnák.
Pizsama
iktriad
Kampman
iktriad
shagi0206
több mint 6 éve
Először nyerjen egy meccset 2 év után a Browns vasárnap. Hue Jacksonnal HC-ben...Alex Smith to Sammy Watkins a Super Bowl-döntőben, na most erről fogok álmodniWatkins cut, WR draft.Trade inkább. A Brownsban pl. szívesen látnák.
Pizsama
iktriad
baggio 🏈
több mint 6 éve
Én már a PO-nak is örültem idén. Nem lehet rögtön SB-be menetelni. Inkább legyen stabil PO-contender a csapat a következő 10 évben!
több mint 6 éve
shagi0206
10 893
Akkor már jöjjön ide. Itt nagy sportélet van. Sőt: minden a sport (akarom mondani foci) körül forog.Vagy Albániában. Vagy Albanyban.Szerintem szívesebben játszana a moldáv másodosztályban.Watkins cut, WR draft.Trade inkább. A Brownsban pl. szívesen látnák.
Pizsama
iktriad
Kampman
iktriad
több mint 6 éve
Cypress
3 228
És akkor most a Falcons szurkerek megnyugodnak.Mester, ti holnap játszotok? Nagy kalappal!
Azért szép volt Rams. Cooper Kuppra vigyázni.
iktriad
több mint 6 éve
THE END!Reméljük Höri összes tippjének az ellenkezője lesz, és lesz 3 upset, és 1 papírforma. 😊
2 nem várt eredmény a ma este mérlege. Az lenne a poén, ha holnap is folytatnák a mai tendenciát 2 idgenbeli sikerrel (bár kétlem, de nem lehetetlen)
shagi0206
több mint 6 éve
Alex Smith to Sammy Watkins a Super Bowl-döntőben, na most erről fogok álmodniWatkins cut, WR draft.Trade inkább. A Brownsban pl. szívesen látnák.
Pizsama
iktriad
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Vagy Albániában. Vagy Albanyban.Szerintem szívesebben játszana a moldáv másodosztályban.Watkins cut, WR draft.Trade inkább. A Brownsban pl. szívesen látnák.
Pizsama
iktriad
Kampman
több mint 6 éve
shagi0206
10 893
THE END!2 nem várt eredmény a ma este mérlege. Az lenne a poén, ha holnap is folytatnák a mai tendenciát 2 idgenbeli sikerrel (bár kétlem, de nem lehetetlen)
több mint 6 éve
És akkor most a Falcons szurkerek megnyugodnak. Azért szép volt Rams. Cooper Kuppra vigyázni.
több mint 6 éve
Kampman
28 253
Szerintem szívesebben játszana a moldáv másodosztályban.Watkins cut, WR draft.Trade inkább. A Brownsban pl. szívesen látnák.
Pizsama
iktriad
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Semmi gond, egy idő után már fel sem fog tűnni.Olyan sűrűn nem látogatom a fórumot, hogy akkora tapasztalattal bírjak ilyen téren.Nem tudtad? Itt ha nem azt csiripeled, amit a fanok hallani akarnak, akkor troll vagy kretén vagy. Tele van az egész bowl.hu pattanásos kisfiúkkal, akik nem értik a viccet...emberek: viccnek szántam. Nem kell mindjárt a torkomnak ugraniLehet a Rams lesz az új Bengals. Sokszor eljutnak a PO-ig, de ott képtelenek lesznek nyerni. 😊Ezt így az első po meccsükből szűrted le?
shagi0206
peach
shagi0206
Cypress
shagi0206
több mint 6 éve
Kampman
28 253
Fogalmam sincs, mire gondolsz. | Nem történt meg, nem történt meg, nem történt meg. |Bostick? 😊Én nem is, csak egy elméleti szituációt vázoltam fel. Mi sem buktuk el az NFC-döntőt 16 pont előnyről.oly rég volt, ki emlékszik már arra?Mintha legalábbis elvesztettek volna egy Super Bowlt 25 pont előnyrőlenyhén babonásak lettek egyszerűen nem értem miérta divisional round során így Eagles-Falcons lesz az első meccs szombatonjézusom Robi, ne már
baggio 🏈
shawnka
Mi a problémád? Ez lesz a jövő heti feladatotok.
iktriad
baggio 🏈
Kampman
baggio 🏈
Kampman
shagi0206
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Watkinsnak valaki össze varrhatná a kezeit eléggé lyukas
több mint 6 éve
Watkins cut, WR draft.
több mint 6 éve
shagi0206
10 893
Bostick? 😊Én nem is, csak egy elméleti szituációt vázoltam fel. Mi sem buktuk el az NFC-döntőt 16 pont előnyről.oly rég volt, ki emlékszik már arra?Mintha legalábbis elvesztettek volna egy Super Bowlt 25 pont előnyrőlenyhén babonásak lettek egyszerűen nem értem miérta divisional round során így Eagles-Falcons lesz az első meccs szombatonjézusom Robi, ne már
baggio 🏈
shawnka
iktriad
baggio 🏈
Kampman
baggio 🏈
Kampman
több mint 6 éve
Kampman
28 253
Én nem is, csak egy elméleti szituációt vázoltam fel. Mi sem buktuk el az NFC-döntőt 16 pont előnyről.oly rég volt, ki emlékszik már arra?Mintha legalábbis elvesztettek volna egy Super Bowlt 25 pont előnyrőlenyhén babonásak lettek egyszerűen nem értem miérta divisional round során így Eagles-Falcons lesz az első meccs szombatonjézusom Robi, ne már
baggio 🏈
shawnka
iktriad
baggio 🏈
Kampman
baggio 🏈
több mint 6 éve
na az újabb pattanásos kisfiú megszólaltAzért ez nem teljesen így történt 😀A Patset pár hete is elvertük, csak a bírók úgy döntöttek, hogy az nem lesz jó az NFL-nek. Szóval nem kell aggódni, meglesznek két hét múlva is.BB így szépen vonulhat vissza.ha a Pats nyer ez akkor is igaz
shagi0206
baggio 🏈
Cypress
tenorx
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Hát, vagy 4-5 centin múlott ez a blokk... meg aztán az is, hogy Cooper megint elejtse.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
shagi0206
10 893
Olyan sűrűn nem látogatom a fórumot, hogy akkora tapasztalattal bírjak ilyen téren.Nem tudtad? Itt ha nem azt csiripeled, amit a fanok hallani akarnak, akkor troll vagy kretén vagy. Tele van az egész bowl.hu pattanásos kisfiúkkal, akik nem értik a viccet...emberek: viccnek szántam. Nem kell mindjárt a torkomnak ugraniLehet a Rams lesz az új Bengals. Sokszor eljutnak a PO-ig, de ott képtelenek lesznek nyerni. 😊Ezt így az első po meccsükből szűrted le?
shagi0206
peach
shagi0206
Cypress
több mint 6 éve
Azért ez nem teljesen így történt 😀A Patset pár hete is elvertük, csak a bírók úgy döntöttek, hogy az nem lesz jó az NFL-nek. Szóval nem kell aggódni, meglesznek két hét múlva is.BB így szépen vonulhat vissza.ha a Pats nyer ez akkor is igaz
shagi0206
baggio 🏈
Cypress