NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 660
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Los Angeles Rams - Buffalo Bills
több mint 2 éve
No több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Asziszi Ő a Bobby Firmino? 😀
több mint 2 éve
Ennek vége. Ajándék volt ez a Bills -2,5.
több mint 2 éve
KeyG
9 496
Allen egyszer egy ilyenbe nagyon bele fog sérülni. De most (megint) TD lett.Ezen a meccsen legalább 3-4 olyan futást vállalt fel, amit LJ nem tett volna, vagy már lement volna.
Bajban a Rams.
iktriad
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Allen egyszer egy ilyenbe nagyon bele fog sérülni. De most (megint) TD lett.Ettől tartok én is.
Bajban a Rams.
iktriad
több mint 2 éve
Allen egyszer egy ilyenbe nagyon bele fog sérülni. De most (megint) TD lett.Bajban a Rams.
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Lassan szerintem lehet is győztest avatni. Nem látom a Ramsben eddig, hogy 2 TD-t megcsinál úgy, hogy nem kap pontot. Persze nem lehetetlen, de szerintem ez elment.
több mint 2 éve
naugye
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
mondjuk itt nem kellett volna passzolni pont
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Gabe Davis ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta.Ő lett a joker a BIllsnél.
iktriad
több mint 2 éve
Gerichill
526
Gabe Davis ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta.Pont ezt akartam írni 😀
iktriad
több mint 2 éve
Gabe Davis ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta.
több mint 2 éve
Gerichill
526
Értem én, hogy Allen nagydarab irányító, de miért jó rendszeresen belemenni az ütközésekbe? Ezzel bőven lerövidítheti a karrierjét.Nem nézett ki jól ez az egy lábon ugrálás.
shagi0206
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Értem én, hogy Allen nagydarab irányító, de miért jó rendszeresen belemenni az ütközésekbe? Ezzel bőven lerövidítheti a karrierjét.
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Ha felszívja, az nem támogatás 😀Sziasztok!Teljesen rendben van az. A red zone-csíkot Snoop Dog támogatja 😉
Valaki mondja meg nekem, hogy LA-ben miért nem képesek rendesen felfesteni az end zonet! 😃
Gerichill
SirPub
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Sziasztok!Teljesen rendben van az. A red zone-csíkot Snoop Dog támogatja 😉
Valaki mondja meg nekem, hogy LA-ben miért nem képesek rendesen felfesteni az end zonet! 😃
Gerichill
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Gerichill
526
Sziasztok! Valaki mondja meg nekem, hogy LA-ben miért nem képesek rendesen felfesteni az end zonet! 😃
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Casey Ryback ingyen vállalja 😀Kellett a pénz egy jó szakácsra.Millernek mind1, hogy hol játszik, mindenhol ász 😀nagoyn sajnálom hogy nem sikerült hazahozni
shagi0206
Negritis, a vajda
iktriad
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Nos igen, nekem mindig Broncos marad.Millernek mind1, hogy hol játszik, mindenhol ász 😀nagoyn sajnálom hogy nem sikerült hazahozni
shagi0206
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Kellett a pénz egy jó szakácsra.Millernek mind1, hogy hol játszik, mindenhol ász 😀nagoyn sajnálom hogy nem sikerült hazahozni
shagi0206
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Millernek mind1, hogy hol játszik, mindenhol ász 😀Hát nem egy Miller Lite még mindig.
shagi0206
több mint 2 éve
Millernek mind1, hogy hol játszik, mindenhol ász 😀nagoyn sajnálom hogy nem sikerült hazahozni
shagi0206
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Millernek mind1, hogy hol játszik, mindenhol ász 😀
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Hát én ezt a meccset nem hagytam volna ki. De persze, a vasárnap az igazi, mikor a red zone-t nézem, és nincs pihenő 😊A szezonnyitók mindig ilyenek, általában a szezon sokaknak vasárnap indul be ténylegesen. (érthető módon 😀)Amúgy azt gondoltam, hogy többen leszünk a szezon első meccsére.A többiek rápihennek a Texans playoff meccsére.
tenorx
iktriad
shawnka