NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 657
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Los Angeles Rams - Buffalo Bills
több mint 2 éve
pfffff, ez mi volt?Ha 3-al kevesebb F-et írsz, megkérdezhetnéd Budai Zolit vagy az egyik kollegáját az azonos nevű cégtől.
SirPub
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Adeniji, mindenki tudja! Steelers-drukkerek, hol vagytok? 😉Hát nem Leonard vagy Okereke az?: 😮 😮 😮hihetetlen ez a floyd, szemmel láthatóan feljavítja donald és gaines játékát. a szürke eminenciás DPOY.Bro, a liga legjobb vedoje az Buckner. De ezt mindenki tudja.
Kár hogy Buday folyamatosan összetéveszti Donalddal, és őt mondja be helyette mint a liga legjobb védője :/
eaglesmcnabb
Stez
iktriad
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Hogyne, Okereke. Dehogynem. Aki minden masodik meccsen total vakon van.Hát nem Leonard vagy Okereke az?: 😮 😮 😮hihetetlen ez a floyd, szemmel láthatóan feljavítja donald és gaines játékát. a szürke eminenciás DPOY.Bro, a liga legjobb vedoje az Buckner. De ezt mindenki tudja.
Kár hogy Buday folyamatosan összetéveszti Donalddal, és őt mondja be helyette mint a liga legjobb védője :/
eaglesmcnabb
Stez
iktriad
több mint 2 éve
Hát nem Leonard vagy Okereke az?: 😮 😮 😮hihetetlen ez a floyd, szemmel láthatóan feljavítja donald és gaines játékát. a szürke eminenciás DPOY.Bro, a liga legjobb vedoje az Buckner. De ezt mindenki tudja.
eaglesmcnabb
Stez
több mint 2 éve
hihetetlen ez a floyd, szemmel láthatóan feljavítja donald és gaines játékát. a szürke eminenciás DPOY.Bro, a liga legjobb vedoje az Buckner. De ezt mindenki tudja.
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Van egy csomó ideje, és képes eladni? Ez most inkább volt az Övé, mint az 1.
több mint 2 éve
A rossz Josh Allen.
több mint 2 éve
hihetetlen ez a floyd, szemmel láthatóan feljavítja donald és gaines játékát. a szürke eminenciás DPOY.Én meg azt hittem a hátfájós az. 😮 De ami még fontosabb, a hátfájós biztos ezt hiszi.
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
hihetetlen ez a floyd, szemmel láthatóan feljavítja donald és gaines játékát. a szürke eminenciás DPOY.Kár hogy Buday folyamatosan összetéveszti Donalddal, és őt mondja be helyette mint a liga legjobb védője :/
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Nekem mindig van kedvencem. Ami viszont most vicces, hogy 2 játékos van, akit jobban kedvelek, mint a saját csapatom tagjait. Mind2 ex LSU-s, és mind2 a Bengalsban van 😀Kedvencem általában nincs, ha mondani kell mindenképp egyet, akkor az FCS-es múlt miatt talán J-Rob a kedvencem a mostani keretből. Lawrence idén remélem beelőzi a játékával.igen, jack, de ő már nem jaguár 😀van most olyan Jaguár, akit kedvencednek szólíthatsz? Vagy azért emlegeted Josh Allent (a Jags-est), mert Ő az?Megmondtam vagy megmondtam. Kedvenc nem jaguár kötődésű NFL játékosom, talán evör.Van nincs, rogton doglodik is a Rams wr-sor. HeheMindjárt jön egy jó Kuppán vágás.
Stez
iktriad
iktriad
shagi0206
eaglesmcnabb
iktriad
több mint 2 éve
Nem azert, de Donaldot legutobb Nelson tudta megfogni. Azota minden falembernek rip.
több mint 2 éve
Kedvencem általában nincs, ha mondani kell mindenképp egyet, akkor az FCS-es múlt miatt talán J-Rob a kedvencem a mostani keretből. Lawrence idén remélem beelőzi a játékával.igen, jack, de ő már nem jaguár 😀van most olyan Jaguár, akit kedvencednek szólíthatsz? Vagy azért emlegeted Josh Allent (a Jags-est), mert Ő az?Megmondtam vagy megmondtam. Kedvenc nem jaguár kötődésű NFL játékosom, talán evör.Van nincs, rogton doglodik is a Rams wr-sor. HeheMindjárt jön egy jó Kuppán vágás.
Stez
iktriad
iktriad
shagi0206
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
igen, jack, de ő már nem jaguár 😀van most olyan Jaguár, akit kedvencednek szólíthatsz? Vagy azért emlegeted Josh Allent (a Jags-est), mert Ő az?Megmondtam vagy megmondtam. Kedvenc nem jaguár kötődésű NFL játékosom, talán evör.Van nincs, rogton doglodik is a Rams wr-sor. HeheMindjárt jön egy jó Kuppán vágás.
Stez
iktriad
iktriad
shagi0206
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
van most olyan Jaguár, akit kedvencednek szólíthatsz? Vagy azért emlegeted Josh Allent (a Jags-est), mert Ő az?Megmondtam vagy megmondtam. Kedvenc nem jaguár kötődésű NFL játékosom, talán evör.Van nincs, rogton doglodik is a Rams wr-sor. HeheMindjárt jön egy jó Kuppán vágás.
Stez
iktriad
iktriad
több mint 2 éve
Megmondtam vagy megmondtam. Kedvenc nem jaguár kötődésű NFL játékosom, talán evör.Van nincs, rogton doglodik is a Rams wr-sor. HeheMindjárt jön egy jó Kuppán vágás.
Stez
iktriad
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Negyed háromkor nekem is ezt írta ki. De mindegy is, a szezont amúgy is stream-en fogom nézni, gyakorlom az ámerikai reklámokat 😀mondom telekom tv-gon ránézek az A4-re 😀full kamu vagy, tökre működik
mégse
Kedves Ügyfelünk!
Jelenleg karbantartást végzünk.
A munkavégzés ideje alatt az online shop és az önkiszolgáló egyáltalán nem, vagy csak korlátozottan érhető el.
Köszönjük a türelmet, és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!
Negritis, a vajda
shawnka
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
most már megy 😊 de szted viccből tolom azt? 😀mondom telekom tv-gon ránézek az A4-re 😀full kamu vagy, tökre működik
mégse
Kedves Ügyfelünk!
A munkavégzés ideje alatt az online shop és az önkiszolgáló egyáltalán nem, vagy csak korlátozottan érhető el.
Negritis, a vajda
shawnka
nope mikor a bejelentkezésre megyek akkor megint nem enged 😀
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
mondom telekom tv-gon ránézek az A4-re 😀full kamu vagy, tökre működik
mégse
Kedves Ügyfelünk!
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
hú, ez nagyon meleg volt. Pedig a safety ment szólni Edmundsnak, ha a hajas hamarabb észreveszi, lehet ez nincs is meg.Ez hiba, ilyenkor ha rendesen figyel az edzo vagy akar a c, egybol idot kell kerni, mert a vedelem fele teljesen vakon volt.
shagi0206
több mint 2 éve
Ez Shelton 1st downja volt. 😀
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
hú, ez nagyon meleg volt. Pedig a safety ment szólni Edmundsnak, ha a hajas hamarabb észreveszi, lehet ez nincs is meg.
több mint 2 éve
Van nincs, rogton doglodik is a Rams wr-sor. HeheMindjárt jön egy jó Kuppán vágás.
Stez
több mint 2 éve
Tutu Atwell! Höri biztos megemlíti majd a reakcióvideójában. Skowroneket pedig még többet fogja.