Miami Dolphins - Buffalo Bills
több mint 3 éve
Vegyük úgy, hogy ez megse történt 😀 Most kezdődik a meccs.www.youtube.com/watch?v=GCLqB5YWpe0
adamfaragoo
több mint 3 éve
szerintem ez az a kezdés O és D oldalon amelyre egyikünk sem számitott. mintha a hőség is minket nyomasztana csak.
több mint 3 éve
Lehet, hogy mégse teszek fel mindent a MIA-ra.
több mint 3 éve
adamfaragoo
1 420
Vegyük úgy, hogy ez megse történt 😀 Most kezdődik a meccs.
több mint 3 éve
adamfaragoo
1 420
Ezt úgy mondják szakmai nyelven, hogy gyenge kezdés után erős visszaesés 😀
több mint 3 éve
második sack. 😀 ez parádé lesz.tua biztos megbaszta vki nőjét mert untouched mentek át mindkétszer
Ventura
több mint 3 éve
na ez gyors volt😀
több mint 3 éve
második sack. 😀 ez parádé lesz.
több mint 3 éve
Bazsinho
1 003
2 sack egyből , az nem rossz
több mint 3 éve
Na, erre a remek sackre érkeztem meg 😀kezd a fikát, tavaly bevállt 😀
adamfaragoo
több mint 3 éve
adamfaragoo
1 420
Na, erre a remek sackre érkeztem meg 😀
több mint 3 éve
Tippmix: 2,45 a hazai, 1,47 a Bills.50,2% ot láttam billsreÉn fifti-fifti közelébe tenném az oddsokat.Számomra meglepő, hogy a mixen mennyivel esélyesebb a Bills.ezért kell felrakni a nyaralási pénzt miamire 😀
nagylaza
briareos
nagylaza
briareos
több mint 3 éve
első play. 😀
több mint 3 éve
50,2% ot láttam billsreÉn fifti-fifti közelébe tenném az oddsokat.Számomra meglepő, hogy a mixen mennyivel esélyesebb a Bills.ezért kell felrakni a nyaralási pénzt miamire 😀
nagylaza
briareos
nagylaza
több mint 3 éve
Én fifti-fifti közelébe tenném az oddsokat.Számomra meglepő, hogy a mixen mennyivel esélyesebb a Bills.ezért kell felrakni a nyaralási pénzt miamire 😀
nagylaza
briareos
több mint 3 éve
Számomra meglepő, hogy a mixen mennyivel esélyesebb a Bills.ezért kell felrakni a nyaralási pénzt miamire 😀
nagylaza
több mint 3 éve
Számomra meglepő, hogy a mixen mennyivel esélyesebb a Bills.
több mint 3 éve
howard pick?
több mint 3 éve
ma sok minden kiderül mindkét csapat számára😀ha késő október lenne egyetértenék, de ilyen korán még erősen in progress mindkét csapat. Azért jó lenne nyerni
Adirotor
több mint 3 éve
reddit.nflbite.com/game/miami-dolphins-vs-buffalo-bills-live-stream/Stream plzthecrackstreams.net/game/buffalo-bills-miami-dolphins-live-stream/267367
Bazsinho
Adirotor
több mint 3 éve
ma sok minden kiderül mindkét csapat számára😀
több mint 3 éve
Stream plzthecrackstreams.net/game/buffalo-bills-miami-dolphins-live-stream/267367
Bazsinho