Miami Dolphins - Buffalo Bills
több mint 4 éve
Vegyük úgy, hogy ez megse történt 😀 Most kezdődik a meccs.www.youtube.com/watch?v=GCLqB5YWpe0
adamfaragoo
több mint 4 éve
szerintem ez az a kezdés O és D oldalon amelyre egyikünk sem számitott. mintha a hőség is minket nyomasztana csak.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 4 éve
Lehet, hogy mégse teszek fel mindent a MIA-ra.
több mint 4 éve
Vegyük úgy, hogy ez megse történt 😀 Most kezdődik a meccs.
több mint 4 éve
Ezt úgy mondják szakmai nyelven, hogy gyenge kezdés után erős visszaesés 😀
több mint 4 éve
második sack. 😀 ez parádé lesz.tua biztos megbaszta vki nőjét mert untouched mentek át mindkétszer
Ventura
több mint 4 éve
na ez gyors volt😀
több mint 4 éve
második sack. 😀 ez parádé lesz.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 4 éve
2 sack egyből , az nem rossz
több mint 4 éve
Na, erre a remek sackre érkeztem meg 😀kezd a fikát, tavaly bevállt 😀
adamfaragoo
több mint 4 éve
Na, erre a remek sackre érkeztem meg 😀
több mint 4 éve
Tippmix: 2,45 a hazai, 1,47 a Bills.50,2% ot láttam billsreÉn fifti-fifti közelébe tenném az oddsokat.Számomra meglepő, hogy a mixen mennyivel esélyesebb a Bills.ezért kell felrakni a nyaralási pénzt miamire 😀
nagylaza
briareos
nagylaza
briareos
több mint 4 éve
első play. 😀
több mint 4 éve
50,2% ot láttam billsreÉn fifti-fifti közelébe tenném az oddsokat.Számomra meglepő, hogy a mixen mennyivel esélyesebb a Bills.ezért kell felrakni a nyaralási pénzt miamire 😀
nagylaza
briareos
nagylaza
több mint 4 éve
Én fifti-fifti közelébe tenném az oddsokat.Számomra meglepő, hogy a mixen mennyivel esélyesebb a Bills.ezért kell felrakni a nyaralási pénzt miamire 😀
nagylaza
briareos
több mint 4 éve
Számomra meglepő, hogy a mixen mennyivel esélyesebb a Bills.ezért kell felrakni a nyaralási pénzt miamire 😀
nagylaza
több mint 4 éve
Számomra meglepő, hogy a mixen mennyivel esélyesebb a Bills.
több mint 4 éve
howard pick?
több mint 4 éve
ma sok minden kiderül mindkét csapat számára😀ha késő október lenne egyetértenék, de ilyen korán még erősen in progress mindkét csapat. Azért jó lenne nyerni
Adirotor
több mint 4 éve
reddit.nflbite.com/game/miami-dolphins-vs-buffalo-bills-live-stream/Stream plzthecrackstreams.net/game/buffalo-bills-miami-dolphins-live-stream/267367
Bazsinho
Adirotor
több mint 4 éve
ma sok minden kiderül mindkét csapat számára😀
több mint 4 éve
Stream plzthecrackstreams.net/game/buffalo-bills-miami-dolphins-live-stream/267367
Bazsinho