Miami Dolphins - Buffalo Bills
több mint 3 éve
ijj, ez mar a masodik almost pick. összejöhetne már.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 3 éve
mnf ről jövünk , kitartás 😊dolphins ráadásul asszem TNF-et tolLeallhatnanak, jovoheten ki picsa fog jatszaniInkabb fujjak le bazdmeg. Ezek kinyirnak mindenkitMiami Orcas
Bazsinho
Kúrfürst briareos
Bazsinho
Löfli

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 3 éve
yepp bengals ellendolphins ráadásul asszem TNF-et tolLeallhatnanak, jovoheten ki picsa fog jatszaniInkabb fujjak le bazdmeg. Ezek kinyirnak mindenkitMiami Orcas
Bazsinho
Kúrfürst briareos
Bazsinho
Löfli
több mint 3 éve
shane falcoLeallhatnanak, jovoheten ki picsa fog jatszaniInkabb fujjak le bazdmeg. Ezek kinyirnak mindenkitMiami Orcas
Bazsinho
Kúrfürst briareos
Bazsinho
több mint 3 éve
dolphins ráadásul asszem TNF-et tolLeallhatnanak, jovoheten ki picsa fog jatszaniInkabb fujjak le bazdmeg. Ezek kinyirnak mindenkitMiami Orcas
Bazsinho
Kúrfürst briareos
Bazsinho

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
ezt a kibebaszott makot. phillips...
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 3 éve
Inkabb fujjak le bazdmeg. Ezek kinyirnak mindenkitmindkét oldal fogyatkozik rendesen
Bazsinho

több mint 3 éve
Leallhatnanak, jovoheten ki picsa fog jatszaniInkabb fujjak le bazdmeg. Ezek kinyirnak mindenkitMiami Orcas
Bazsinho
Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
Inkabb fujjak le bazdmeg. Ezek kinyirnak mindenkitMiami Orcas
Bazsinho
több mint 3 éve
brutalis ez az allan. tű pontos dobasok.
több mint 3 éve
Inkabb fujjak le bazdmeg. Ezek kinyirnak mindenkit
több mint 3 éve
hát a gatorade szart se ér úgy tünik. azért durva h ilyen háttérrel a csapatok nem tudnak mit kezdeni a hőséggel
több mint 3 éve
Na diggs is
több mint 3 éve
alakul a korház csapat, faszom

több mint 3 éve
3.dik center?mintha valami barátságos felkészülési meccs lenne, mindenki játszik
több mint 3 éve
Nemtudom nekem nagyon látszott hogy lassít csak hát ott cseszhetiNa azt ott lendületben hogy kellett volna máshogy megállniszerintem is véleményes, gondolom úgy érezték h pont fél másodperccel túl későn ért oda semmi jellel h lassitana v tompitaná.
ThySoul
persze fontos a player safety de... kár
Kúrfürst briareos
Mindegy nem ezen múlik, nem kéne sima td-t elejteni meg inteket
több mint 3 éve
ez mi volt a biroktol? hova tegye az ember a vállát?Ja, ez a kérdés nekem is eszembe jutott.
Fontos_Vidra
több mint 3 éve
na boyer razza össze a brigadot.
több mint 3 éve
ez mi volt a biroktol? hova tegye az ember a vállát?
több mint 3 éve
Na azt ott lendületben hogy kellett volna máshogy megállniszerintem is véleményes, gondolom úgy érezték h pont fél másodperccel túl későn ért oda semmi jellel h lassitana v tompitaná.
ThySoul
persze fontos a player safety de... kár
több mint 3 éve
Na azt ott lendületben hogy kellett volna máshogy megállni
több mint 3 éve
ugy latszik lassan kezhetunk hozzaszokni, hogy tudunk menteni drive-ot, es kepesek vagyunk nagy jatekokra. hihetetlen a szemnek. :- )igen szokatlan egy 3&22 conversion jó oldalán lenni
Ventura
több mint 3 éve
ugy latszik lassan kezhetunk hozzaszokni, hogy tudunk menteni drive-ot, es kepesek vagyunk nagy jatekokra. hihetetlen a szemnek. :- )