NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 525
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Miami Dolphins - Buffalo Bills
2 hónapja
KeyG
9 496
Annyira kemény, hogy napokig éreztem 😀21 pontos hátrány, 28-3as 4dik negyed, kemény meccs voltna sima liba innen, nullázni billst meg megszórni őketA Ravens ellen 35-10-14-16?-ról jöttetek vissza. Sosem felejtem el, én is így sírtam mint Cage.
Kúrfürst briareos
KeyG
Kúrfürst briareos
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
shagi0206
10 922
na sima liba innen, nullázni billst meg megszórni őketigen, ez teljesen reális az eddigiek alapján 😊
Kúrfürst briareos
2 hónapja
21 pontos hátrány, 28-3as 4dik negyed, kemény meccs voltna sima liba innen, nullázni billst meg megszórni őketA Ravens ellen 35-10-14-16?-ról jöttetek vissza. Sosem felejtem el, én is így sírtam mint Cage.
Kúrfürst briareos
KeyG
2 hónapja
KeyG
9 496
na sima liba innen, nullázni billst meg megszórni őketA Ravens ellen 35-10-14-16?-ról jöttetek vissza. Sosem felejtem el, én is így sírtam mint Cage.
Kúrfürst briareos
2 hónapja
na sima liba innen, nullázni billst meg megszórni őket2 hónapja
8 másodpercnél felküldik az FG teamet, ez vagy fake vagy McDaniel egy világi puncimegkaptuk a választ
Wester
Lesz ez még így se!
2 hónapja
KeyG
9 496
Ez a Dolphins szeptemberbe hozza a januári formáját, akkor januárra tartogatja a szeptemberi formáját?
2 hónapja
8 másodpercnél felküldik az FG teamet, ez vagy fake vagy McDaniel egy világi punci
Lesz ez még így se!
2 hónapja
casaubon
2 391
Hat, ezt a two-minute drive-ot nem fogjak tanitani, max rossz peldakent
2 hónapja
ThySoul
1 618
Ohh anyám McD meg az időkérései
2 hónapja
shagi0206
10 922
Mekdeniel nem jeleskedik az időgazdálkodásban. Mondjuk még mindig jobb, mint hogy Tua dobjon még1 interceptiont.
2 hónapja
casaubon
2 391
Azert ezekbe a playhivasokba, fogalmazzunk igy, nem lenne nehez belekotni
2 hónapja
Miért nem? Pedig nagyon szépen elverték a Jetst 4 napja.nem vagyok 9ers fani push my fingers into my eeeeeeyeeees...or your assssssssssssssss 😀
Kúrfürst briareos
shagi0206
Kúrfürst briareos
2 hónapja
nem vagyok 9ers fani push my fingers into my eeeeeeyeeees...or your assssssssssssssss 😀
Kúrfürst briareos
shagi0206
2 hónapja
24-7. Így álltunk volna mi is 4 napja, ha Holland nem vág rá az end zone előtt 10 centivel ETN kezére egy hatalmasat.
2 hónapja
shagi0206
10 922
i push my fingers into my eeeeeeyeeees...or your assssssssssssssss 😀
Kúrfürst briareos
2 hónapja
shagi0206
10 922
kb olyan szakács, mint Seagal az úszó erődben.megint Cook 😀Hagyják főzni.
shagi0206
iktriad
2 hónapja
megint Cook 😀Hagyják főzni.
shagi0206
2 hónapja
shagi0206
10 922
megint Cook 😀
2 hónapja
Most több ikonikus Jags playa van nálatok, mint a Billsben. Calais jól is játszik. Jalen.... már nem annyira.mivel a liga minden játékosa valamikor játszott a jaguarsban, vagy járt olyan egyetemre ahova jags játékos is, gyakorlatilag minden csapat a jaguarsMegint szeretne 2 TD-s jétrányba kerülni a Phins, hogy onnan fordítson?De most nem a Jaguars az ellenfél 😀
iktriad
shagi0206
Kúrfürst briareos
2 hónapja
mivel a liga minden játékosa valamikor játszott a jaguarsban, vagy járt olyan egyetemre ahova jags játékos is, gyakorlatilag minden csapat a jaguarsMegint szeretne 2 TD-s jétrányba kerülni a Phins, hogy onnan fordítson?De most nem a Jaguars az ellenfél 😀
iktriad
shagi0206
2 hónapja
shagi0206
10 922
Megint szeretne 2 TD-s jétrányba kerülni a Phins, hogy onnan fordítson?másik: a Bills is a 2. félidőben volt a jobb a múlt héten. Méghozzá sokkal.
iktriad