NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 525
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Miami Dolphins - Buffalo Bills
2 hónapja
Megint szeretne 2 TD-s jétrányba kerülni a Phins, hogy onnan fordítson?long con, traumatizálni akarunk. mondjuk eddig csak engem
iktriad
2 hónapja
shagi0206
10 922
Megint szeretne 2 TD-s jétrányba kerülni a Phins, hogy onnan fordítson?De most nem a Jaguars az ellenfél 😀
iktriad
2 hónapja
Megint szeretne 2 TD-s jétrányba kerülni a Phins, hogy onnan fordítson?
2 hónapja
shagi0206
10 922
Az nem baj. Jobb már csak akkor lett volna, ha megint Allen passzolja neki 😀megint Ramsey lett verveÉs megint Cook főzte meg a TD-t.
shagi0206
iktriad
2 hónapja
megint Ramsey lett verveÉs megint Cook főzte meg a TD-t.
shagi0206
2 hónapja
shagi0206
10 922
megint Ramsey lett verve
2 hónapja
Goodell kint van a meccsen. Csak nem menjen masszázs szalonokba meccs előtt/után. na remélem több passz nem megy 3.dik számu elkapónakMegy majd DuBosenak, aki a 4.? 5.?
Kúrfürst briareos
2 hónapja
ross adoalapot csökkentRamsey ott folytatja, ahol 4 napja abbahagyta... De jó, hogy most adtak neki egy új zsiros szerződést.abszolút nem értettem azt a nagy pénzt nála. Azért már nem az a top1 cb, aki volt
iktriad
shagi0206
2 hónapja
shagi0206
10 922
Ramsey ott folytatja, ahol 4 napja abbahagyta... De jó, hogy most adtak neki egy új zsiros szerződést.abszolút nem értettem azt a nagy pénzt nála. Azért már nem az a top1 cb, aki volt
iktriad
2 hónapja
Ramsey ott folytatja, ahol 4 napja abbahagyta... De jó, hogy most adtak neki egy új zsiros szerződést.
2 hónapja
Csak nagyon rossz helyre.Ez miféle dobás volt?szép, szűk spirál
shagi0206
shawnka
2 hónapja
a rendszer hátránya, tua passzok 90a akkor indul amikor elkapó még nem breakeli az adott routeot. amikor pontosak nagyon fasza, ha nem akkor jönnek ezekEz miféle dobás volt?Pont ezt akartam kerdezni.
shagi0206
A visszajatszas alapjan mast gondolt a playrol a QB es az elkapo
casaubon
2 hónapja
Csávókám mikor lesz már Chosen Chosen, szerintem már csak az a kombináció maradt 😀
Lesz ez még így se!
2 hónapja
casaubon
2 391
Ez miféle dobás volt?Pont ezt akartam kerdezni.
shagi0206
A visszajatszas alapjan mast gondolt a playrol a QB es az elkapo
2 hónapja
Ez miféle dobás volt?Hawktua
shagi0206
2 hónapja
Hol voltak ezek a rossz Tua passzok 4 napja?mit rossz lézer pontos volt csak rossz embernek
iktriad
2 hónapja
Hol voltak ezek a rossz Tua passzok 4 napja?
2 hónapja
shagi0206
10 922
Ez miféle dobás volt?
2 hónapja
Emlékszem, amikor a Grand Tourban volt egy jaguár ccentrikus rész, minimum 1, de inkább több Jaguárt cserélni kellett Jeremy Clarksonéknak, mert valami mindig közbejött. Csodálom, hogy a Jax és Jags között nem jöt még létre valami szponzoráció. 😀" A Dolphins támadósora olyan, mint egy sportautó, mint egy Maserati vagy egy Ferrari". Na most már értem miért robban le annyiszor. 😀bezzeg a jaguárok a megbizhatóságukról hiresek 😛
iktriad
Kúrfürst briareos
2 hónapja
" A Dolphins támadósora olyan, mint egy sportautó, mint egy Maserati vagy egy Ferrari". Na most már értem miért robban le annyiszor. 😀bezzeg a jaguárok a megbizhatóságukról hiresek 😛
iktriad