Miami Dolphins - Buffalo Bills
több mint 1 éve
Megint szeretne 2 TD-s jétrányba kerülni a Phins, hogy onnan fordítson?long con, traumatizálni akarunk. mondjuk eddig csak engem
iktriad
több mint 1 éve
Megint szeretne 2 TD-s jétrányba kerülni a Phins, hogy onnan fordítson?De most nem a Jaguars az ellenfél 😀
iktriad
több mint 1 éve
Megint szeretne 2 TD-s jétrányba kerülni a Phins, hogy onnan fordítson?
több mint 1 éve
Az nem baj. Jobb már csak akkor lett volna, ha megint Allen passzolja neki 😀megint Ramsey lett verveÉs megint Cook főzte meg a TD-t.
shagi0206
iktriad
több mint 1 éve
megint Ramsey lett verveÉs megint Cook főzte meg a TD-t.
shagi0206
több mint 1 éve
megint Ramsey lett verve
több mint 1 éve
Goodell kint van a meccsen. Csak nem menjen masszázs szalonokba meccs előtt/után. na remélem több passz nem megy 3.dik számu elkapónakMegy majd DuBosenak, aki a 4.? 5.?
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
ross adoalapot csökkentRamsey ott folytatja, ahol 4 napja abbahagyta... De jó, hogy most adtak neki egy új zsiros szerződést.abszolút nem értettem azt a nagy pénzt nála. Azért már nem az a top1 cb, aki volt
iktriad
shagi0206
több mint 1 éve
na remélem több passz nem megy 3.dik számu elkapónak
több mint 1 éve
Ramsey ott folytatja, ahol 4 napja abbahagyta... De jó, hogy most adtak neki egy új zsiros szerződést.abszolút nem értettem azt a nagy pénzt nála. Azért már nem az a top1 cb, aki volt
iktriad
több mint 1 éve
Ramsey ott folytatja, ahol 4 napja abbahagyta... De jó, hogy most adtak neki egy új zsiros szerződést.
több mint 1 éve
Csak nagyon rossz helyre.Ez miféle dobás volt?szép, szűk spirál
shagi0206
shawnka
több mint 1 éve
a rendszer hátránya, tua passzok 90a akkor indul amikor elkapó még nem breakeli az adott routeot. amikor pontosak nagyon fasza, ha nem akkor jönnek ezekEz miféle dobás volt?Pont ezt akartam kerdezni.
shagi0206
A visszajatszas alapjan mast gondolt a playrol a QB es az elkapo
casaubon
több mint 1 éve
Csávókám mikor lesz már Chosen Chosen, szerintem már csak az a kombináció maradt 😀
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Ez miféle dobás volt?Pont ezt akartam kerdezni.
shagi0206
A visszajatszas alapjan mast gondolt a playrol a QB es az elkapo
több mint 1 éve
Ez miféle dobás volt?Hawktua
shagi0206
több mint 1 éve
Hol voltak ezek a rossz Tua passzok 4 napja?mit rossz lézer pontos volt csak rossz embernek
iktriad
több mint 1 éve
Hol voltak ezek a rossz Tua passzok 4 napja?
több mint 1 éve
Ez miféle dobás volt?
több mint 1 éve
Emlékszem, amikor a Grand Tourban volt egy jaguár ccentrikus rész, minimum 1, de inkább több Jaguárt cserélni kellett Jeremy Clarksonéknak, mert valami mindig közbejött. Csodálom, hogy a Jax és Jags között nem jöt még létre valami szponzoráció. 😀" A Dolphins támadósora olyan, mint egy sportautó, mint egy Maserati vagy egy Ferrari". Na most már értem miért robban le annyiszor. 😀bezzeg a jaguárok a megbizhatóságukról hiresek 😛
iktriad
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
" A Dolphins támadósora olyan, mint egy sportautó, mint egy Maserati vagy egy Ferrari". Na most már értem miért robban le annyiszor. 😀bezzeg a jaguárok a megbizhatóságukról hiresek 😛
iktriad