Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
több mint 5 éve
közben wilkins zsákolt egyet a dzsorden csukában.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 5 éve
ezt már csak az fokozná ha gase a győzelemért jutalmul kapna egy extensiont.na raiders ellszállt a versenybőlés Lawrence a Jaxé lesz 😀
briareos
szegeny jets
Adirotor
több mint 5 éve
igy kell ezt.bengals még mindig negativ a félidőben
több mint 5 éve
na raiders ellszállt a versenybőlés Lawrence a Jaxé lesz 😀
briareos
szegeny jets
több mint 5 éve
tuti csak további eltiltások ne legyenek ( mármint köv meccsekre)szóval hollins a blindsideért repült, parker a bunyóért.lesz még sztem
na most kiváncsi vagyok átmegy e mészárlásba a meccs
briareos
Adirotor
több mint 5 éve
szóval hollins a blindsideért repült, parker a bunyóért.lesz még sztem
na most kiváncsi vagyok átmegy e mészárlásba a meccs
briareos
több mint 5 éve
szép teljesítmény: 5 ember-t tiltottak ki. 😀
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 5 éve
kilőttek párat most 😊Jöhetnek a tartalékok 😊
De tényleg egy ilyen 1/1-re hajtó Cincin ellen kell ezt így?
Szerkesztette: Paradoxon_MIA
Believe In Your 'Fins!
több mint 5 éve
szóval hollins a blindsideért repült, parker a bunyóért.na most kiváncsi vagyok átmegy e mészárlásba a meccs
több mint 5 éve
mi ez a kiállítgatás, ezeknek elment a józan eszükbiztos, még nem jelentettek be semmités thompsont meg a cinci jatekost aki eloszor utott, nem akarjak kiallitani?parker, hoolins is? mi a fasz történt? 😀parker visszaütött
Ventura
briareos
Adirotor
briareos
több mint 5 éve
biztos, még nem jelentettek be semmités thompsont meg a cinci jatekost aki eloszor utott, nem akarjak kiallitani?parker, hoolins is? mi a fasz történt? 😀parker visszaütött
Ventura
briareos
Adirotor
több mint 5 éve
mióta követed az nfl-t, miami-t?mi történt, hogy még flores is ott volt? lemaradtam.legyalulták grantet zsinórban másodszor
Ventura
kicsit 1991-es mia bengals meccs flashbackem van
briareos
több mint 5 éve
és thompsont meg a cinci jatekost aki eloszor utott, nem akarjak kiallitani?parker, hoolins is? mi a fasz történt? 😀parker visszaütött
Ventura
briareos
több mint 5 éve
amúgy én ezt edzeném h ilyen bench cleareknél a 3rd string playerek rohanjanak fel zúzni
több mint 5 éve
parker, hoolins is? mi a fasz történt? 😀parker visszaütött
Ventura
több mint 5 éve
parker, hoolins is? mi a fasz történt? 😀
több mint 5 éve
persze tiltsuk már ki az összes jatekost
több mint 5 éve
mi történt, hogy még flores is ott volt? lemaradtam.legyalulták grantet zsinórban másodszor
Ventura
kicsit 1991-es mia bengals meccs flashbackem van
több mint 5 éve
mi történt, hogy még flores is ott volt? lemaradtam.
több mint 5 éve
lol tényleg 😀 efelett elsiklottamde a labda még nem volt ottdejavum vangrant is megtanulhatna fair catchelni, mert bár nem szép move de full legal tackle
Adirotor
briareos
Adirotor
több mint 5 éve
de a labda még nem volt ottdejavum vangrant is megtanulhatna fair catchelni, mert bár nem szép move de full legal tackle
Adirotor
briareos
több mint 5 éve
nem érdekel hány embert basznak ki de végre tökös csapat
több mint 5 éve
dejavum vangrant is megtanulhatna fair catchelni, mert bár nem szép move de full legal tackle
Adirotor