Miami Dolphins - Dallas Cowboys
11 hónapja
Türelmesen várom MVPrescott eljövetelét. Meg még egy Bland picksixet.Maj a PO-ban 😀
gyeek
11 hónapja
Türelmesen várom MVPrescott eljövetelét. Meg még egy Bland picksixet.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
11 hónapja
Na pl ez is lehetett volna RTP lássátok kivel van dolgotok 😉
11 hónapja
Csita
339
Eddig ez szánalmas! 😕
11 hónapja
Enitájm!Ez most jó vagy rossz? Mindenesetre, köszönöm az elismerést!Tök jó arcok vannak itt a fórumon. Szegény balintbaba képviseli a pedo néger EDP színvonalat, evvan.Nem altalanositanek azert.Sajnos ki kell mondanom most már, hogy nem csak Amerikában a legsuttyóbbak a Phily szurkolók,Texasi redneck 😀 mondja a legsuttyobb amerikai szurkolotabor tamogatoja.Gondolom, nem erted az egeszet naposcsibe, ilyenkor ti mar 10 kamu iteletet kaptatok volna.Hipokrata is jó, bár én is kritikus szemmel nézem, ha valaki a hipokratát használja. Texasi redneckekkel mondjuk elnézőnek kell lenni, főleg karácsonykor!hipokrita*Ha nem lök rá mèg direkt a kezèvel akkor szvsz nincs zászló, így egyértelműTe ide mersz jönni bírózni??? Azt a hipokrata úristenit! 😉
dande2
tamas424
mustaine
balintbaba
Needa
Innen Magyarorszagrol meg aztan tenyleg nevetseges.
Blevi
Azt hiszem én nem nagyon voltam tiszteletlen semilyen csapat szurkolójával szemben, de ez a leparasztozás kicsit nekem is sok volt…
tamas424
Blevi
gyeek
balintbaba
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
11 hónapja
Vedelem ma is megteszi a magaet.Offense maradt Dallasban ugy nez ki
11 hónapja
Jujj, ez a Wilson szerelés elég jót szólt!
11 hónapja
Ez most jó vagy rossz? Mindenesetre, köszönöm az elismerést!Tök jó arcok vannak itt a fórumon. Szegény balintbaba képviseli a pedo néger EDP színvonalat, evvan.Nem altalanositanek azert.Sajnos ki kell mondanom most már, hogy nem csak Amerikában a legsuttyóbbak a Phily szurkolók,Texasi redneck 😀 mondja a legsuttyobb amerikai szurkolotabor tamogatoja.Gondolom, nem erted az egeszet naposcsibe, ilyenkor ti mar 10 kamu iteletet kaptatok volna.Hipokrata is jó, bár én is kritikus szemmel nézem, ha valaki a hipokratát használja. Texasi redneckekkel mondjuk elnézőnek kell lenni, főleg karácsonykor!hipokrita*Ha nem lök rá mèg direkt a kezèvel akkor szvsz nincs zászló, így egyértelműTe ide mersz jönni bírózni??? Azt a hipokrata úristenit! 😉
dande2
tamas424
mustaine
balintbaba
Needa
Blevi
Azt hiszem én nem nagyon voltam tiszteletlen semilyen csapat szurkolójával szemben, de ez a leparasztozás kicsit nekem is sok volt…
tamas424
Blevi
gyeek
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
11 hónapja
Engem jobban zavar, hogy a T-com TV go telefon app mi a francèrt fagy le miközben más appot is használok mellette....erre mondjatok valamit 😏😉
11 hónapja
Ülj le Spartacus, nem te vagy a célkeresztben! 😉én suttyó vagyok, az tény. de az is tény, hogy dez elejtette, dak meg kilépett.Sajnos ki kell mondanom most már, hogy nem csak Amerikában a legsuttyóbbak a Phily szurkolók,Texasi redneck 😀 mondja a legsuttyobb amerikai szurkolotabor tamogatoja.Gondolom, nem erted az egeszet naposcsibe, ilyenkor ti mar 10 kamu iteletet kaptatok volna.Hipokrata is jó, bár én is kritikus szemmel nézem, ha valaki a hipokratát használja. Texasi redneckekkel mondjuk elnézőnek kell lenni, főleg karácsonykor!hipokrita*Ha nem lök rá mèg direkt a kezèvel akkor szvsz nincs zászló, így egyértelműTe ide mersz jönni bírózni??? Azt a hipokrata úristenit! 😉
dande2
tamas424
mustaine
balintbaba
Needa
Blevi
tamas424
mustaine
11 hónapja
Ti meg zsinorban harmat cummantottatok es? 😀 meg mindig 5 vs 1én suttyó vagyok, az tény. de az is tény, hogy dez elejtette, dak meg kilépett.Sajnos ki kell mondanom most már, hogy nem csak Amerikában a legsuttyóbbak a Phily szurkolók,Texasi redneck 😀 mondja a legsuttyobb amerikai szurkolotabor tamogatoja.Gondolom, nem erted az egeszet naposcsibe, ilyenkor ti mar 10 kamu iteletet kaptatok volna.Hipokrata is jó, bár én is kritikus szemmel nézem, ha valaki a hipokratát használja. Texasi redneckekkel mondjuk elnézőnek kell lenni, főleg karácsonykor!hipokrita*Ha nem lök rá mèg direkt a kezèvel akkor szvsz nincs zászló, így egyértelműTe ide mersz jönni bírózni??? Azt a hipokrata úristenit! 😉
dande2
tamas424
mustaine
balintbaba
Needa
Blevi
tamas424
mustaine
11 hónapja
Nem kene TD-t kapni. Mert egy 3&out utana egyenlo alvas.
11 hónapja
Tök jó arcok vannak itt a fórumon. Szegény balintbaba képviseli a pedo néger EDP színvonalat, evvan.Nem altalanositanek azert.Sajnos ki kell mondanom most már, hogy nem csak Amerikában a legsuttyóbbak a Phily szurkolók,Texasi redneck 😀 mondja a legsuttyobb amerikai szurkolotabor tamogatoja.Gondolom, nem erted az egeszet naposcsibe, ilyenkor ti mar 10 kamu iteletet kaptatok volna.Hipokrata is jó, bár én is kritikus szemmel nézem, ha valaki a hipokratát használja. Texasi redneckekkel mondjuk elnézőnek kell lenni, főleg karácsonykor!hipokrita*Ha nem lök rá mèg direkt a kezèvel akkor szvsz nincs zászló, így egyértelműTe ide mersz jönni bírózni??? Azt a hipokrata úristenit! 😉
dande2
tamas424
mustaine
balintbaba
Needa
Blevi
tamas424
Blevi
11 hónapja
tamas424
1 758
Igazad van, elnézést a jóérzésű Eagles szurkolóktólNem altalanositanek azert.Sajnos ki kell mondanom most már, hogy nem csak Amerikában a legsuttyóbbak a Phily szurkolók,Texasi redneck 😀 mondja a legsuttyobb amerikai szurkolotabor tamogatoja.Gondolom, nem erted az egeszet naposcsibe, ilyenkor ti mar 10 kamu iteletet kaptatok volna.Hipokrata is jó, bár én is kritikus szemmel nézem, ha valaki a hipokratát használja. Texasi redneckekkel mondjuk elnézőnek kell lenni, főleg karácsonykor!hipokrita*Ha nem lök rá mèg direkt a kezèvel akkor szvsz nincs zászló, így egyértelműTe ide mersz jönni bírózni??? Azt a hipokrata úristenit! 😉
dande2
tamas424
mustaine
balintbaba
Needa
Blevi
tamas424
Blevi
11 hónapja
én suttyó vagyok, az tény. de az is tény, hogy dez elejtette, dak meg kilépett.Sajnos ki kell mondanom most már, hogy nem csak Amerikában a legsuttyóbbak a Phily szurkolók,Texasi redneck 😀 mondja a legsuttyobb amerikai szurkolotabor tamogatoja.Gondolom, nem erted az egeszet naposcsibe, ilyenkor ti mar 10 kamu iteletet kaptatok volna.Hipokrata is jó, bár én is kritikus szemmel nézem, ha valaki a hipokratát használja. Texasi redneckekkel mondjuk elnézőnek kell lenni, főleg karácsonykor!hipokrita*Ha nem lök rá mèg direkt a kezèvel akkor szvsz nincs zászló, így egyértelműTe ide mersz jönni bírózni??? Azt a hipokrata úristenit! 😉
dande2
tamas424
mustaine
balintbaba
Needa
Blevi
tamas424
11 hónapja
Nem altalanositanek azert.Sajnos ki kell mondanom most már, hogy nem csak Amerikában a legsuttyóbbak a Phily szurkolók,Texasi redneck 😀 mondja a legsuttyobb amerikai szurkolotabor tamogatoja.Gondolom, nem erted az egeszet naposcsibe, ilyenkor ti mar 10 kamu iteletet kaptatok volna.Hipokrata is jó, bár én is kritikus szemmel nézem, ha valaki a hipokratát használja. Texasi redneckekkel mondjuk elnézőnek kell lenni, főleg karácsonykor!hipokrita*Ha nem lök rá mèg direkt a kezèvel akkor szvsz nincs zászló, így egyértelműTe ide mersz jönni bírózni??? Azt a hipokrata úristenit! 😉
dande2
tamas424
mustaine
balintbaba
Needa
Blevi
tamas424
11 hónapja
Needa
246
Hagyjuk már ezt srácok legalább ma...Reddick csinálja ezt ugyan így gondolom ès eszembe nem volt bíráúzni...holnap meg jöhettek ticsalóígölszözni bar bíróáúi segítsèg se ment meg az ègőtől 🙂Koszonjuk a meghivast ott leszunk 😊
dande2
11 hónapja
Hagyjuk már ezt srácok legalább ma...Reddick csinálja ezt ugyan így gondolom ès eszembe nem volt bíráúzni...holnap meg jöhettek ticsalóígölszözni bar bíróáúi segítsèg se ment meg az ègőtől 🙂
11 hónapja
tamas424
1 758
Sajnos ki kell mondanom most már, hogy nem csak Amerikában a legsuttyóbbak a Phily szurkolók,Texasi redneck 😀 mondja a legsuttyobb amerikai szurkolotabor tamogatoja.Gondolom, nem erted az egeszet naposcsibe, ilyenkor ti mar 10 kamu iteletet kaptatok volna.Hipokrata is jó, bár én is kritikus szemmel nézem, ha valaki a hipokratát használja. Texasi redneckekkel mondjuk elnézőnek kell lenni, főleg karácsonykor!hipokrita*Ha nem lök rá mèg direkt a kezèvel akkor szvsz nincs zászló, így egyértelműTe ide mersz jönni bírózni??? Azt a hipokrata úristenit! 😉
dande2
tamas424
mustaine
balintbaba
Needa
Blevi
11 hónapja
Nyugi.Texasi redneck 😀 mondja a legsuttyobb amerikai szurkolotabor tamogatoja.Gondolom, nem erted az egeszet naposcsibe, ilyenkor ti mar 10 kamu iteletet kaptatok volna.Hipokrata is jó, bár én is kritikus szemmel nézem, ha valaki a hipokratát használja. Texasi redneckekkel mondjuk elnézőnek kell lenni, főleg karácsonykor!hipokrita*Ha nem lök rá mèg direkt a kezèvel akkor szvsz nincs zászló, így egyértelműTe ide mersz jönni bírózni??? Azt a hipokrata úristenit! 😉
dande2
tamas424
mustaine
balintbaba
Needa
Blevi
media.tenor.com/bP1Ln70dD_wAAAAM/troll-complete-returning-to-hq-trolling-complete-returning-to-hq.gif
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
11 hónapja
Texasi redneck 😀 mondja a legsuttyobb amerikai szurkolotabor tamogatoja.Desperation mode.
Blevi
11 hónapja
tamas424
1 758
Ha már ennyire kötözködni akarsz, mindkettő helyes a magyar nyelv jelenlegi szabályai szerinthipokrita*Ha nem lök rá mèg direkt a kezèvel akkor szvsz nincs zászló, így egyértelműTe ide mersz jönni bírózni??? Azt a hipokrata úristenit! 😉
dande2
tamas424
mustaine
11 hónapja
Texasi redneck 😀 mondja a legsuttyobb amerikai szurkolotabor tamogatoja.Gondolom, nem erted az egeszet naposcsibe, ilyenkor ti mar 10 kamu iteletet kaptatok volna.Hipokrata is jó, bár én is kritikus szemmel nézem, ha valaki a hipokratát használja. Texasi redneckekkel mondjuk elnézőnek kell lenni, főleg karácsonykor!hipokrita*Ha nem lök rá mèg direkt a kezèvel akkor szvsz nincs zászló, így egyértelműTe ide mersz jönni bírózni??? Azt a hipokrata úristenit! 😉
dande2
tamas424
mustaine
balintbaba
Needa
11 hónapja
Hallod, @tamas424? Balintbaba elnéző veled szembe! Fellélegzhecc! Ja, és tekszaszy parasztnak tart.Hipokrata is jó, bár én is kritikus szemmel nézem, ha valaki a hipokratát használja. Texasi redneckekkel mondjuk elnézőnek kell lenni, főleg karácsonykor!hipokrita*Ha nem lök rá mèg direkt a kezèvel akkor szvsz nincs zászló, így egyértelműTe ide mersz jönni bírózni??? Azt a hipokrata úristenit! 😉
dande2
tamas424
mustaine
balintbaba