Miami Dolphins - Dallas Cowboys
11 hónapja
Needa
246
Gondolom, nem erted az egeszet naposcsibe, ilyenkor ti mar 10 kamu iteletet kaptatok volna.Hipokrata is jó, bár én is kritikus szemmel nézem, ha valaki a hipokratát használja. Texasi redneckekkel mondjuk elnézőnek kell lenni, főleg karácsonykor!hipokrita*Ha nem lök rá mèg direkt a kezèvel akkor szvsz nincs zászló, így egyértelműTe ide mersz jönni bírózni??? Azt a hipokrata úristenit! 😉
dande2
tamas424
mustaine
balintbaba
11 hónapja
Olzynkor az USA messze van es nem tudnak ugyse mit csinalni. 😀Figyelj az eagles lehozott meccsett zero flaggel. Nyilván releváns a vélemény....Ha nem lök rá mèg direkt a kezèvel akkor szvsz nincs zászló, így egyértelműTe ide mersz jönni bírózni??? Azt a hipokrata úristenit! 😉
dande2
tamas424
Hányinger kerülget most is ha eszembe jut de lehet csak sokat ittam
Kúrfürst briareos
11 hónapja
Hipokrata is jó, bár én is kritikus szemmel nézem, ha valaki a hipokratát használja. Texasi redneckekkel mondjuk elnézőnek kell lenni, főleg karácsonykor!hipokrita*Ha nem lök rá mèg direkt a kezèvel akkor szvsz nincs zászló, így egyértelműTe ide mersz jönni bírózni??? Azt a hipokrata úristenit! 😉
dande2
tamas424
mustaine
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
11 hónapja
Figyelj az eagles lehozott meccsett zero flaggel. Nyilván releváns a vélemény....Ha nem lök rá mèg direkt a kezèvel akkor szvsz nincs zászló, így egyértelműTe ide mersz jönni bírózni??? Azt a hipokrata úristenit! 😉
dande2
tamas424
Hányinger kerülget most is ha eszembe jut de lehet csak sokat ittam
11 hónapja
hipokrita*Ha nem lök rá mèg direkt a kezèvel akkor szvsz nincs zászló, így egyértelműTe ide mersz jönni bírózni??? Azt a hipokrata úristenit! 😉
dande2
tamas424
11 hónapja
Zsinórban 3 vereség és az Eagles drukkerek inkább Cowboys meccsre jönnek szórakozni. Meglepetés? Nem. Innen nem is kopnak ki mint a saját meccseiken!
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
11 hónapja
tamas424
1 758
Ha nem lök rá mèg direkt a kezèvel akkor szvsz nincs zászló, így egyértelműTe ide mersz jönni bírózni??? Azt a hipokrata úristenit! 😉
dande2
11 hónapja
Ha nem lök rá mèg direkt a kezèvel akkor szvsz nincs zászló, így egyértelmű
11 hónapja
Hat ez bizony elismerem, thanks, parsons.
11 hónapja
Ezekkel a flagekkel nem ertek egyet, hogy a picsaba alljon meg a védő tized masodpercek alatt.mondjuk az is segít ha nem löki el látványosan
Ventura
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Nekem ez is véleményes roughing voltMindkettő xar volt.
Kúrfürst briareos
A Phildelphia Bicsiz meg hallgat.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
11 hónapja
So EZ!
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
11 hónapja
Ezekkel a flagekkel nem ertek egyet, hogy a picsaba alljon meg a védő tized masodpercek alatt.
11 hónapja
Parsons agysebész.
11 hónapja
shagi0206
10 921
ezen mit vitatkozik?
11 hónapja
Viszont sanders 2 fg 50 felett el sem hiszemPedig volt ido mikor ki akartuk atkozni a gyereket. 😁
Kúrfürst briareos
11 hónapja
Kirva anyatok, tegyem a duda orrotokba, az a flag.Már nem tudom, hogy melyik topikban volt, az aranyköpések között már nincs ott, de egyszer volt egy olyan beszólásod, hogy "a csatkai szűz mária tegye sírba a steelerst 4. és 5-re"
Ventura
Annál jobb úgyse lesz sose.
Kampman
Atyaisten, ilyenekre emlekszel!? 😁
11 hónapja
Tua kisse pontatlan ma.Ha a jó a coverage, persze. Am aláírom, hogy egy két passza mehetett volna jobban.
Blevi
11 hónapja
Tdog
653
Mik ezek a hivasok?
11 hónapja
Loser looser steeler?Jó, jobb, legjobb.Attol még helytelenLoser= vesztesJaj, már megint a cowboys nyomják a bírók! Milyen meglepő 😀 csoda h erre a van ginkel sackre nem repült a zászlóLooser mentality? 😛
mustaine
Blevi
looser= lazább, kevésbé rögzitett
Kúrfürst briareos
gyeek
Kúrfürst briareos
Loser, looser.
😀
gyeek