Miami Dolphins - Dallas Cowboys
11 hónapja
Bazsinho
1 003
Fu de gyors a csávó.
11 hónapja
tamas424
1 758
Így kellett volna az előbb is 😉
11 hónapja
Csita
339
Ez gyors volt! 😀
11 hónapja
Lamb játékát öröm nézni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
tamas424
1 758
Nyilván 😊Azért jobban örülnék egy W-nekMég jó hogy betankoltam sörböl! Az az érzésem ez nehéz szülés lesz nekünk! 😀Nekünk tök mindegy ez a meccs
Csita
tamas424
Csita
11 hónapja
Csita
339
Azért jobban örülnék egy W-nekMég jó hogy betankoltam sörböl! Az az érzésem ez nehéz szülés lesz nekünk! 😀Nekünk tök mindegy ez a meccs
Csita
tamas424
11 hónapja
Az ol szepen megszenved am a cowboys D ellen.
11 hónapja
tamas424
1 758
Akkor én kérek elnézéstIgazából a két playre együttPersze, csak a megjegyzés nem arra jöttAzert egy playjel előtte a stop gondolom számitottMekkora goal line DA D-nek ehhez nem sok köze volt 😊
zacknorb
tamas424
Kúrfürst briareos
tamas424
zacknorb
11 hónapja
Igazából a két playre együttPersze, csak a megjegyzés nem arra jöttAzert egy playjel előtte a stop gondolom számitottMekkora goal line DA D-nek ehhez nem sok köze volt 😊
zacknorb
tamas424
Kúrfürst briareos
tamas424
11 hónapja
tamas424
1 758
Még jó hogy betankoltam sörböl! Az az érzésem ez nehéz szülés lesz nekünk! 😀Nekünk tök mindegy ez a meccs
Csita
11 hónapja
Csita
339
Még jó hogy betankoltam sörböl! Az az érzésem ez nehéz szülés lesz nekünk! 😀
11 hónapja
tamas424
1 758
Persze, csak a megjegyzés nem arra jöttAzert egy playjel előtte a stop gondolom számitottMekkora goal line DA D-nek ehhez nem sok köze volt 😊
zacknorb
tamas424
Kúrfürst briareos
11 hónapja
Holly cow, ezt kihagynia hillnek. 🐄
11 hónapja
Azert egy playjel előtte a stop gondolom számitottMekkora goal line DA D-nek ehhez nem sok köze volt 😊
zacknorb
tamas424
11 hónapja
A Packers után ez igenis egy jó D momentum volt 😀Mekkora goal line DA D-nek ehhez nem sok köze volt 😊
zacknorb
tamas424
11 hónapja
Mekkora goal line DItt a Dallas baszta meg saját magat
zacknorb
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Elbalfaszkodták rendesen
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja