Minnesota Vikings - Atlanta Falcons
több mint 5 éve
nnntm
932
Viks azon meg jobb ha gondolkozik kicsit, hogy minek ez a sok felesleges szabálytalanság, nélkülük igazából sehol nem lennénk 😀 Remélem leszoknak róla, most, hogy már úgyis mindegy.
több mint 5 éve
nnntm
932
Az ilyen meccsekben mindig az a legrosszabb, hogy pazarlás. Egy jó meccs helyett kell végignézni, nem is az L, mert a 0-2 is erősen benne volt, és onnan még simán továbbjuthatnánk, de akkor legalább méltósággal kapjunk ki.
több mint 5 éve
nnntm
932
Mondjuk ma minden felénk is pattant, bírok is fújtak érdekeset és Ryan full vakon játszott.Szerintem a szerencse ma semmit nem számított, a Vikingsnek megizzadnia sem kellett, igazából nem is tudom, most tényleg ennyire jók vagytok-e, vagy mi vagyunk ennyire borzasztóak, nagyon remélem, hogy előbbi 😀 Cousinsból se láttunk sokat, kíváncsi lettem volna pedig.
Remelem lesz meg jobb a Falcons, már Julio miatt is
Toca
több mint 5 éve
Mondjuk ma minden felénk is pattant, bírok is fújtak érdekeset és Ryan full vakon játszott. Remelem lesz meg jobb a Falcons, már Julio miatt is
több mint 5 éve
na, hát amúgy GG Vikings, sok sikert srácok a szezonban, örülök, hogy ti legalább tudtátok mikor kezdődik az idényAdom, szimpi csapat, már csak fantasy szempontból is nekem 😊
shawnka
több mint 5 éve
na, hát amúgy GG Vikings, sok sikert srácok a szezonban, örülök, hogy ti legalább tudtátok mikor kezdődik az idény
több mint 5 éve
na innét már csak double 😀Mobilról kattingatok, ilyen ez a gyerekes lét 😉redzoneMi a harmadik?megy a triple screen, ne aggódj 😀Inkább nézz LEC-t, ott jobban áll a csapatos 😉kitérdeljük ofcMarad félidő végére kb. 50 másodpercünk hogy eladjuk vagy valamiLejár az idő.
nnntm
Creepy
shawnka
Gyurma Pappa
shawnka
Gyurma Pappa
shawnka
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
nnntm
932
Rhodes zseniDe hogy miért kell Hardynak passzolni kétpontosnál úgy, hogy Rhodesszal küzd? 😀
nnntm
több mint 5 éve
nnntm
932
Rhodes zseni
több mint 5 éve
bergerdani
4 912
Ridley legalább a fantasymet bővíti, bár Lamar után már bárki csinálhat bármit
Mindig jövőre
több mint 5 éve
Vieri
383
baazmeg benthagytam a Falcons HC-t fantasybenÉn meg kiszedtem a Vikings-et 😀
shawnka
több mint 5 éve
nnntm
932
Legalább nem az az egyetlen pozitívum a napban, hogy tudtuk, mikor kell feladni 😀
több mint 5 éve
hahaha csak hogy ne legyen 28-3
több mint 5 éve
nnntm
932
Ha 0 marad, felemlegetik, amikor a Panthers kiütött minket. Ha 3, akkor a Super Bowlt. melyik a jobb?
több mint 5 éve
baazmeg benthagytam a Falcons HC-t fantasyben
több mint 5 éve
Vieri
383
Na azt érdemelnék meg ilyen játék utánÚristen, azok a mémek, ha ennek 28-3 lesz a vége...meg a 28-3 szarul is nézne kiRemélem a garbage time-ban engednek legalább egy FG-T h ne 0-val menjünk hazaÉn nem bánnám, ha nem. Lássák csak, fájjon mégjobban....
Vieri
zekeffron
adam77
nnntm
több mint 5 éve
Jár a jutifali a poénért.meg a 28-3 szarul is nézne kiRemélem a garbage time-ban engednek legalább egy FG-T h ne 0-val menjünk hazaÉn nem bánnám, ha nem. Lássák csak, fájjon mégjobban....
Vieri
zekeffron
adam77
www.makro.co.uk/user/products/large/M057010.jpg
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
nnntm
932
Úristen, azok a mémek, ha ennek 28-3 lesz a vége...meg a 28-3 szarul is nézne kiRemélem a garbage time-ban engednek legalább egy FG-T h ne 0-val menjünk hazaÉn nem bánnám, ha nem. Lássák csak, fájjon mégjobban....
Vieri
zekeffron
adam77
több mint 5 éve
Az en csapataim barmire kepesek.Na.Most mar kicsit megnyugodtam.Mi volt a nagy ijedelem feborult a söröd?
ZoliZoltán
Toca
Meg 21-0-rol is zacskozhatunk.
több mint 5 éve
Vieri
383
Én csak egy FG gondoltam mert Money megérdemli 😀
több mint 5 éve
adam77
635
meg a 28-3 szarul is nézne kiRemélem a garbage time-ban engednek legalább egy FG-T h ne 0-val menjünk hazaÉn nem bánnám, ha nem. Lássák csak, fájjon mégjobban....
Vieri
zekeffron
több mint 5 éve
nnntm
932
Ugyanez. Még a Miami is képes volt pontokat felrakni, szánalomból nem kell.Remélem a garbage time-ban engednek legalább egy FG-T h ne 0-val menjünk hazaÉn nem bánnám, ha nem. Lássák csak, fájjon mégjobban....
Vieri
zekeffron
több mint 5 éve
66 millióért én elkapnám!
több mint 5 éve
nnntm
932
Nem tudom megfejteni, hogy most egyéni, vagy taktikai hibák miatt vagyunk ennyire borzasztóak. Egyéni hiba is van bőven, de az nem magyaráz meg egy ekkora égést.