Minnesota Vikings - Baltimore Ravens
több mint 7 éve
Win, ez a legfontosabb, a D-nek köszönhető, az O nagyon felejthetőt nyújtott, Forbath ha nem hagyja ki az extrát hibátlan lett volna, így egy kicsit árnyalt a kép. Skol 😀
több mint 7 éve
Ezek a playhívások,valaki szóljon már Haribónak,hogy 2 TD hátrányban vagyunk.Ez a leszarom játék jellemez bennünket idén.Kimegyünk bohóckodni a pályára azt jóidő...Na mindegy,megérdemelt W a Vikesnek,ahogy elnézem a GB meccset,lesz egy jó estétek ma😊Átérzem a sztorit. Pléjhívásban már csak Héli érthetetlenebb
LeviPoki
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 7 éve
LeviPoki
2 799
Ezek a playhívások,valaki szóljon már Haribónak,hogy 2 TD hátrányban vagyunk.Ez a leszarom játék jellemez bennünket idén.Kimegyünk bohóckodni a pályára azt jóidő...Na mindegy,megérdemelt W a Vikesnek,ahogy elnézem a GB meccset,lesz egy jó estétek ma😊
több mint 7 éve
no
7 286
Ja, Brown-BellMeg amúgy is BB a kakas az AFC North-ban, ez a lényeg 😊Flaccot? Ki szereti szerinted? Az anyja se..Ez egyáltalán nem von le az élvezeti értékéből semmit. Nem csípem a fószert.Ez a kedvenc részem mikor Flakont beállítják a földbe.Azt hittem az,mikor BB dob egy meccsen 5intet 😛
vontod
LeviPoki
vontod
LeviPoki
bcsarli
több mint 7 éve
Pár éve ez a csoport 3 PO résztvevőt delegált (talán nem is egyszer), most meg jó ha lesz plusz-os csapat innen.Ez tényleg méltatlan a Ravens-hez, cserébe mi sem vagyunk jók. Szar az egész North 😊A végé kell jónak lenni. Egyébként A jövőnk is sötét.
bcsarli
vontod
több mint 7 éve
Ez tényleg méltatlan a Ravens-hez, cserébe mi sem vagyunk jók. Szar az egész North 😊A végé kell jónak lenni. Egyébként A jövőnk is sötét.
bcsarli
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 7 éve
LeviPoki
2 799
Ez tényleg méltatlan a Ravens-hez, cserébe mi sem vagyunk jók. Szar az egész North 😊Ez a legbosszantóbb,hogy BB leszálló ágban van,a sorsolásotok szarabb,mikor lehetett volna ha nem idén? Erre nekimegyünk a szezonnak minden idők kb legszarabb Offensevel.Így is kényelmesen behúzzátok a csoportot.
bcsarli
több mint 7 éve
Korai karácsony van 😊
több mint 7 éve
Ez tényleg méltatlan a Ravens-hez, cserébe mi sem vagyunk jók. Szar az egész North 😊
több mint 7 éve
Közben tök jó meccsek lehetnek, de nem spoilerezek.
több mint 7 éve
Meg amúgy is BB a kakas az AFC North-ban, ez a lényeg 😊Flaccot? Ki szereti szerinted? Az anyja se..Ez egyáltalán nem von le az élvezeti értékéből semmit. Nem csípem a fószert.Ez a kedvenc részem mikor Flakont beállítják a földbe.Azt hittem az,mikor BB dob egy meccsen 5intet 😛
vontod
LeviPoki
vontod
LeviPoki
több mint 7 éve
LeviPoki
2 799
Flaccot? Ki szereti szerinted? Az anyja se..Ez egyáltalán nem von le az élvezeti értékéből semmit. Nem csípem a fószert.Ez a kedvenc részem mikor Flakont beállítják a földbe.Azt hittem az,mikor BB dob egy meccsen 5intet 😛
vontod
LeviPoki
vontod
több mint 7 éve
Szerintem ők sem 😊Ez egyáltalán nem von le az élvezeti értékéből semmit. Nem csípem a fószert.Ez a kedvenc részem mikor Flakont beállítják a földbe.Azt hittem az,mikor BB dob egy meccsen 5intet 😛
vontod
LeviPoki
vontod
több mint 7 éve
Ez egyáltalán nem von le az élvezeti értékéből semmit. Nem csípem a fószert.Ez a kedvenc részem mikor Flakont beállítják a földbe.Azt hittem az,mikor BB dob egy meccsen 5intet 😛
vontod
LeviPoki
több mint 7 éve
LeviPoki
2 799
Ez a kedvenc részem mikor Flakont beállítják a földbe.Azt hittem az,mikor BB dob egy meccsen 5intet 😛
vontod
több mint 7 éve
Ez a kedvenc részem mikor Flakont beállítják a földbe.
több mint 7 éve
Most éppen a saját emberében akadt el Joe
több mint 7 éve
LeviPoki
2 799
Nem láttam,csak kigugliztam,van idő rá,hallgatni is elég ezt a meccset...😀 2008-ban kezdtem NFL-t nézni,egyből fel is ugrottam a Ravens vagonra,bár az ilyen meccsek közben azért elgondolkodom,hogy mennyire volt jó ötlet 😀Tényleg, 3:0 volt. A legemlékezetesebb jelenet, amikor a Punt beleállt a földbe mint a gerely 😊 Voltak gondok a pálya minőségével.2007-ben 3:0 nektek a Miami ellen 😀 Színvonalas meccs lehetett.Steelers Dolphins (6:3) talán vagy 8 éve a mocsárfield-en? 😊 De nem biztos...Tudom az O borzaszto, de ok siman futnak, mi meg nem. A D-juk megcsinalja amit kell Flacco-nak kellene nyernie, mert futni nem hagynak. Ja 3 perc a 2 csapat kozti kulonbseg, mielott jon a seggukon veszik a levegot. Es ok meg 5atlag felett ( meg a TD elott kezdtem irni, azota rosszabb ).Mivel a héten ezt elég alaposan kitárgyaltuk most már csak annyit,hogy 6 ponttal nem nagyon vannak csapatok,akik meccseket nyernek 😊
no
LeviPoki
bcsarli
LeviPoki
bcsarli
több mint 7 éve
A sorminta szerint 12:30 -ra kellene nyernünk
több mint 7 éve
Tényleg, 3:0 volt. A legemlékezetesebb jelenet, amikor a Punt beleállt a földbe mint a gerely 😊 Voltak gondok a pálya minőségével.2007-ben 3:0 nektek a Miami ellen 😀 Színvonalas meccs lehetett.Steelers Dolphins (6:3) talán vagy 8 éve a mocsárfield-en? 😊 De nem biztos...Tudom az O borzaszto, de ok siman futnak, mi meg nem. A D-juk megcsinalja amit kell Flacco-nak kellene nyernie, mert futni nem hagynak. Ja 3 perc a 2 csapat kozti kulonbseg, mielott jon a seggukon veszik a levegot. Es ok meg 5atlag felett ( meg a TD elott kezdtem irni, azota rosszabb ).Mivel a héten ezt elég alaposan kitárgyaltuk most már csak annyit,hogy 6 ponttal nem nagyon vannak csapatok,akik meccseket nyernek 😊
no
LeviPoki
bcsarli
LeviPoki
több mint 7 éve
LeviPoki
2 799
2007-ben 3:0 nektek a Miami ellen 😀 Színvonalas meccs lehetett.Steelers Dolphins (6:3) talán vagy 8 éve a mocsárfield-en? 😊 De nem biztos...Tudom az O borzaszto, de ok siman futnak, mi meg nem. A D-juk megcsinalja amit kell Flacco-nak kellene nyernie, mert futni nem hagynak. Ja 3 perc a 2 csapat kozti kulonbseg, mielott jon a seggukon veszik a levegot. Es ok meg 5atlag felett ( meg a TD elott kezdtem irni, azota rosszabb ).Mivel a héten ezt elég alaposan kitárgyaltuk most már csak annyit,hogy 6 ponttal nem nagyon vannak csapatok,akik meccseket nyernek 😊
no
LeviPoki
bcsarli
több mint 7 éve
no
7 286
Kitargyaltuk. Sok csapat sincs aki ellen +5 atlaggal futnak es tud nyerni. Keenum a kovetkezo HOF a D-unk soron levo ellenfele ( nem megbantva a vikingeket )Tudom az O borzaszto, de ok siman futnak, mi meg nem. A D-juk megcsinalja amit kell Flacco-nak kellene nyernie, mert futni nem hagynak. Ja 3 perc a 2 csapat kozti kulonbseg, mielott jon a seggukon veszik a levegot. Es ok meg 5atlag felett ( meg a TD elott kezdtem irni, azota rosszabb ).Mivel a héten ezt elég alaposan kitárgyaltuk most már csak annyit,hogy 6 ponttal nem nagyon vannak csapatok,akik meccseket nyernek 😊
no
LeviPoki
több mint 7 éve
Steelers Dolphins (6:3) talán vagy 8 éve a mocsárfield-en? 😊 De nem biztos...Tudom az O borzaszto, de ok siman futnak, mi meg nem. A D-juk megcsinalja amit kell Flacco-nak kellene nyernie, mert futni nem hagynak. Ja 3 perc a 2 csapat kozti kulonbseg, mielott jon a seggukon veszik a levegot. Es ok meg 5atlag felett ( meg a TD elott kezdtem irni, azota rosszabb ).Mivel a héten ezt elég alaposan kitárgyaltuk most már csak annyit,hogy 6 ponttal nem nagyon vannak csapatok,akik meccseket nyernek 😊
no
LeviPoki
több mint 7 éve
Már van 9 😊Tudom az O borzaszto, de ok siman futnak, mi meg nem. A D-juk megcsinalja amit kell Flacco-nak kellene nyernie, mert futni nem hagynak. Ja 3 perc a 2 csapat kozti kulonbseg, mielott jon a seggukon veszik a levegot. Es ok meg 5atlag felett ( meg a TD elott kezdtem irni, azota rosszabb ).Mivel a héten ezt elég alaposan kitárgyaltuk most már csak annyit,hogy 6 ponttal nem nagyon vannak csapatok,akik meccseket nyernek 😊
no
LeviPoki
több mint 7 éve
LeviPoki
2 799
Tudom az O borzaszto, de ok siman futnak, mi meg nem. A D-juk megcsinalja amit kell Flacco-nak kellene nyernie, mert futni nem hagynak. Ja 3 perc a 2 csapat kozti kulonbseg, mielott jon a seggukon veszik a levegot. Es ok meg 5atlag felett ( meg a TD elott kezdtem irni, azota rosszabb ).Mivel a héten ezt elég alaposan kitárgyaltuk most már csak annyit,hogy 6 ponttal nem nagyon vannak csapatok,akik meccseket nyernek 😊
no
Szerkesztette: LeviPoki