Minnesota Vikings - Chicago Bears
több mint 9 éve
Bízzunk benne. Amúgy viccet félretéve javul a gyerek, McKinnon-Asiata-Banyard hármassal akkor sem leszünk teljesen lábon lőve, ha Peterson nem jön vissza. Mondjuk az ügyétől függetlenül, AP sem lesz fiatalabb, szóval itt az ideje valamit kitalálni.Asiata kicselezett egy védőt? Ennyire rossz ez a Bears?spicziSzerintem meg fejlődik 😊morc
több mint 9 éve
Mármint a Bears D? 😊Asiata kicselezett egy védőt? Ennyire rossz ez a Bears?spicziSzerintem meg fejlődik 😊morc
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Ezek szerint ebben a kérdésben is megoszlanak a vélemények.Asiata kicselezett egy védőt? Ennyire rossz ez a Bears?spicziSzerintem meg fejlődik 😊morc
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
morc
54
Asiata kicselezett egy védőt? Ennyire rossz ez a Bears?spicziSzerintem meg fejlődik 😊
több mint 9 éve
Asiata kicselezett egy védőt? Ennyire rossz ez a Bears?
több mint 9 éve
Ez a meccs kegyetlen... Csak Bennett vagy Forte van aki használható! Oline úgy ahogy van kuka, WR-ünk sincs normális...Toto21Viccelsz? Kyle Long ALLPROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
több mint 9 éve
Toto21
5 949
Ez a meccs kegyetlen... Csak Bennett vagy Forte van aki használható! Oline úgy ahogy van kuka, WR-ünk sincs normális...
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Jézus. Cutler nyomás alá került 0,62 másodperc alatt. Hát ennyit még egy nagyobb zsámoly is ad.
több mint 9 éve
Ennyire fosul összerakott gameplant nehéz összerakni, de a mi zseni edzőinknek sikerült.
több mint 9 éve
Jók ezek a screenek. MIvel minden 3. playünk valamilyen típusa ezen játéknak általában olvassák.tüsi91és teljesen reménytelenek... Fire Cutler! 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Jó ez a D! 😛
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Jók ezek a screenek. MIvel minden 3. playünk valamilyen típusa ezen játéknak általában olvassák.
több mint 9 éve
kurva annyát ennek a jeffriesnek, hogy állandóan kocog a pályán, mint a 37 éves Váczi Zoli
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Te azt mondod beteg, én azt mondom kreatívBeteg 😀hpeter93masszívan hugyszagú csöveseket kéne igazolnifüligjimmyMondjuk az is ok lehet, hogy olyan lassúak, mint a patkolt tetű.füligjimmyLáttam én már lassú embert tök üresen állni.tüsi91
- Abe Simpson
több mint 9 éve
9 jó passz, 45 yard. Kyle Orton, is that you?
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Beteg 😀masszívan hugyszagú csöveseket kéne igazolnifüligjimmyMondjuk az is ok lehet, hogy olyan lassúak, mint a patkolt tetű.füligjimmyLáttam én már lassú embert tök üresen állni.tüsi91
több mint 9 éve
masszívan hugyszagú csöveseket kéne igazolniMondjuk az is ok lehet, hogy olyan lassúak, mint a patkolt tetű.füligjimmyLáttam én már lassú embert tök üresen állni.tüsi91
- Abe Simpson
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Mondjuk az is ok lehet, hogy olyan lassúak, mint a patkolt tetű.füligjimmyLáttam én már lassú embert tök üresen állni.
több mint 9 éve
morc
54
Pls aki tud egy másik jól működő linket. Ami nem firstrows.tüsi91www.stream2u.me/watch/44297/1/NFL-Chicago-Bears-vs-Minnesota-Vikings.html
több mint 9 éve
Na, ezaz legalább megpróbáltunk valami trükköset 😊 Még ha be is cidáztuk szépen.
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Pls aki tud egy másik jól működő linket. Ami nem firstrows.
több mint 9 éve
Mekkelek a pályán most látom.
több mint 9 éve
Banyard 😊 Viccet félretéve, ha jövőre nem lesz legalább 2. számú RB, én nem tudom mit csinálok...
több mint 9 éve
Az egyik legnagyobb ifjú reménységünk annyira jó erőben van, hogy kontakt után 6 yardon keresztül húzták.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Mondjuk az is ok lehet, hogy olyan lassúak, mint a patkolt tetű.
- Abe Simpson