Minnesota Vikings - Chicago Bears
több mint 2 éve
Wolfy33
229
Megint két arcú csapat, mákkal
több mint 2 éve
whisky01
23
Már alapból elkezdtem örülni h nem megy ki, s pörög az óra, a fumble-lal pedig meg is "koronázta" a teljesítményét
több mint 2 éve
Nem is értem...Bizonyítani akart, túl nagy volt az akarás.
Miért nem ment ki egyszerűen?
whisky01
Egyébként meg jobbak voltunk végig, kontroll alatt tartottuk a meccset, amikor nagyon kellett meg tudtuk csinálni a Td-ket, és a végére a D is szerzett egy labdát. Bírózni meg nem kell, megyünk majd idegenbe is, ott majd megkapja az ellenfél a zászlót. Nem mi vagyunk a zebrák kedvencei, és nem is leszünk sosem.
több mint 2 éve
Lehet csak kémnek küldtük at
több mint 2 éve
Toto21
5 910
már fel se kell szállnia a csapatbuszra
több mint 2 éve
mortirolo
1 036
Miért nem futott ki az a barom?
több mint 2 éve
bakker 😕 😕 😕............................
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Ki kell rúgni. Ilyen egy balfasz.
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Ajjj Rokván, mínusz yardos lett volnaUtána harmadik downnál holding. Nem szoktam birózni, de ebbe a meccsbe azért beleteszik amit kell.
csi77
több mint 2 éve
Ajjj Rokván, mínusz yardos lett volna
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Roquan bazdmeg
több mint 2 éve
Az első, meg a második negyed fele szar volt, elsősorban a védelem miatt. Mostanra meccs lett...Vezetünk. Voltmá?Ez a 3&3 volt az első szerintem nem jó playcall. Én nem voltam olyan rossz véleménnyel Getsyről, de a mai egy egészen kiválóan hívott meccs amúgy.
csi77
tüsi91
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Vezetünk. Voltmá?Ez a 3&3 volt az első szerintem nem jó playcall. Én nem voltam olyan rossz véleménnyel Getsyről, de a mai egy egészen kiválóan hívott meccs amúgy.
csi77
több mint 2 éve
Vezetünk. Voltmá?
Hajrá Bad Bones!
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Ez is minimum kérdőjeles színészi alakítás.
több mint 2 éve
nando89
3 865
ti jöttök 😊
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Cousinsnak kuldhetünk egy felpántlikázott lófaszt, de Vildor megcsinálta.
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Nevetséges ítélet bazdmeg
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Hát ez illegal contact gyanú volt. Nem dobták be.Fields ma végre először úgy néz ki, mint egy NFL QB. Talán most elkésett a passzal, de leszarom. Ez a meccs kellett neki és nekünk drukkereknek is.
több mint 2 éve
ricsiii83
1 339
mert nem nézem, ennyi : DD.Igen. Tán egy hibája volt, de azt újra kell néznem, mert nem tudtam eldönteni hogy Mooney baszta el vagy ő.Istenem köszönöm, hogy nem kell mégegyszer úgy újra néznem ezt a meccset, hogy próbálok nem rosszat mondani Fieldsre.jót megy a srác? sajnos nem tudom
Úgy kellett ez mint egy falat kenyér.
tüsi91
nezni.
ricsiii83
Hihetetlen hogy meccsen vagyunk.
tüsi91
na mindegy, hatha ezek utan meglesz az onbizalom neki illetve a staff felől a bizalom
több mint 2 éve
whisky01
23
Túl egyszerű lett volna egy nyugis meccs...
több mint 2 éve
Wolfy33
229
Na a Vikings elfogyott az első negyed után, vagy what?Szokásos, el....
Rodaron