Minnesota Vikings - Cleveland Browns
több mint 3 éve
Meg is történt.....azért röhögnék, ha ez maradna a végeredmény 😀Nem fog. A D annyit van pályán, hogy lassan elfogy. Szerintem kapunk még pontot.
Löfli
CharlieF
több mint 3 éve
Pyrrus
714
és ott is a pont.
több mint 3 éve
CharlieF
767
azért röhögnék, ha ez maradna a végeredmény 😀Nem fog. A D annyit van pályán, hogy lassan elfogy. Szerintem kapunk még pontot.
Löfli
több mint 3 éve
azért röhögnék, ha ez maradna a végeredmény 😀
több mint 3 éve
Pyrrus
714
szép ez a védelmi harc de az offensünk első 2 percet leszámitva nem látni a pályán
több mint 3 éve
KeyG
9 492
Eléggé D csata lett ebből
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
félelmetesen impotens az O
több mint 3 éve
Bittonio majdnem elkapta háttal 😀
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 3 éve
Cook megsérült?Biztosan, különben játszana. Szerintem nem jött teljesen rendbe a bokája, amíg pályán volt is ltászott hogy nem 100-as.
skarface
több mint 3 éve
skarface
35
Cook megsérült?
több mint 3 éve
Baker is feleslegesen szenvedett ...jól védekeznek, szarok a kivitelezéseink, nem tudunk előre haladni
Drip
több mint 3 éve
A D meccsben tart minket, kellene egy szép drive td-vel és lenne esély a végére.
több mint 3 éve
Pyrrus
714
kell egy csoda erre a 4dik negyedre
több mint 3 éve
Baker is feleslegesen szenvedett ...
több mint 3 éve
Wills is 1. hét óta inden meccsen kidől. Nincs minden rendben azzal a bokával
több mint 3 éve
Pyrrus
714
mi kb 38 perce ha jól számolom...mi se szereztünk még pontot a második félidőbe...értem értem. tietek a meccs. mehet a strigula a winhez.a t...öm tele a zebrákkal márez korrekt fújás volt, ha ne holdingoljon Conklin akkor Garett elpusztítja Kirket
Pyrrus
Zaborn
Pyrrus
P@trik
több mint 3 éve
mi se szereztünk még pontot a második félidőbe...értem értem. tietek a meccs. mehet a strigula a winhez.a t...öm tele a zebrákkal márez korrekt fújás volt, ha ne holdingoljon Conklin akkor Garett elpusztítja Kirket
Pyrrus
Zaborn
Pyrrus
több mint 3 éve
Pyrrus
714
értem értem. tietek a meccs. mehet a strigula a winhez.a t...öm tele a zebrákkal márez korrekt fújás volt, ha ne holdingoljon Conklin akkor Garett elpusztítja Kirket
Pyrrus
Zaborn
több mint 3 éve
Pyrrus
714
igen az első meccs óta ez egyértelműa t...öm tele a zebrákkal márIdén nem akarják hogy meccset nyerjünk, akkor is ha ez tényleg holding volt.....
Pyrrus
vsanyi132
több mint 3 éve
Zaborn
105
a t...öm tele a zebrákkal márez korrekt fújás volt, ha ne holdingoljon Conklin akkor Garett elpusztítja Kirket
Pyrrus
több mint 3 éve
a t...öm tele a zebrákkal márIdén nem akarják hogy meccset nyerjünk, akkor is ha ez tényleg holding volt.....
Pyrrus
több mint 3 éve
PatrickSKOL
395
Húzzuk le a rolót.
több mint 3 éve
Pyrrus
714
a t...öm tele a zebrákkal már