Minnesota Vikings - Cleveland Browns
több mint 3 éve
de ez oda vissza működik mi se tudtunk haladniegyszerüen gyönyörüen levédekezik minket a browns.. csak ez nekünk nagyon fájHogy lehet ennyire kegyetlen szar az Offense??Úgy hogy van ellenfél is a pályán... mindenki annyit játszik amennyit hagyják.
PatrickSKOL
vsanyi132
Pyrrus
több mint 3 éve
Pyrrus
714
egyszerüen gyönyörüen levédekezik minket a browns.. csak ez nekünk nagyon fájHogy lehet ennyire kegyetlen szar az Offense??Úgy hogy van ellenfél is a pályán... mindenki annyit játszik amennyit hagyják.
PatrickSKOL
vsanyi132
több mint 3 éve
Hogy lehet ennyire kegyetlen szar az Offense??Úgy hogy van ellenfél is a pályán... mindenki annyit játszik amennyit hagyják.
PatrickSKOL
több mint 3 éve
Pyrrus
714
Ez így siralmas.. Nem tudom érdemes e tovább nézni.haver meg melettem nézi a Bears mecset..... szerinted?
PatrickSKOL
több mint 3 éve
Ez így siralmas.. Nem tudom érdemes e tovább nézni.az előző támadásunk alapján igen 😀
PatrickSKOL
több mint 3 éve
PatrickSKOL
395
Hogy lehet ennyire kegyetlen szar az Offense??
több mint 3 éve
PatrickSKOL
395
Ez így siralmas.. Nem tudom érdemes e tovább nézni.
több mint 3 éve
Pyrrus
714
sírok....
több mint 3 éve
PatrickSKOL
395
Egy kávé, cigi is belefér Feltonnak annyira üresen volt.. Erre hál Isten Mayfield majdnem Huntnak képzelte magát.Itt a sansz...
több mint 3 éve
Mondjuk ezt nem értem miért nem dobta Feltonnak?
több mint 3 éve
Pyrrus
714
.hát srácok ha a második félidőben is így lekapcsolnak minket akkor ez a mecs nagy bukó lessz 😕
több mint 3 éve
csere rugónkra eddig nem lehet panasz
több mint 3 éve
Asszem kompenzálták amúgy a zászlót, hogy PP-re nem dobták be az endzone-bam
több mint 3 éve
Kirknek jó, ha 1 Mississippi ideje van a 2. negyedben
több mint 3 éve
PatrickSKOL
395
Ez így nagyon gáz lesz, ha az O az első drive után elfelejt játszani....
Szerkesztette: PatrickSKOL
több mint 3 éve
Az 1. driveot leszámítva, amúgy nem panaszkodhatunk a védelemre
több mint 3 éve
egyetértek amúgy h ajándék zászló voltEnnyi gyakorlás után az 1-2 yardról már csak megvan a 2 pont is...Na ja, a kapott 8 pontnál nagyobb probléma lehet, hogy mennyit vett ki ez a hősies ellenállás a védelemből. Pont jókor jön nekik a félidő. A Browns-nak meg a bírók jönnek jól.
vsanyi132
dancogo
több mint 3 éve
Ennyi gyakorlás után az 1-2 yardról már csak megvan a 2 pont is...Na ja, a kapott 8 pontnál nagyobb probléma lehet, hogy mennyit vett ki ez a hősies ellenállás a védelemből. Pont jókor jön nekik a félidő. A Browns-nak meg a bírók jönnek jól.
vsanyi132
több mint 3 éve
Mégis nyerni fogtok...Sok van még, bár fárad a D, sokat voltak pályán. Az Offense kell hogy tartsa a lépést a második félidőben.
PatrickSKOL
több mint 3 éve
Mégis nyerni fogtok...azért az még odébb van
PatrickSKOL
több mint 3 éve
Ennyi gyakorlás után az 1-2 yardról már csak megvan a 2 pont is...
több mint 3 éve
PatrickSKOL
395
Mégis nyerni fogtok...
több mint 3 éve
az első félidő alapján egy nagy lofaszt se érdemlünk ma...Kreatív a play hívás de siralmas a kivitelezés.