Minnesota Vikings - Detroit Lions
15 napja
MiiiiMiért nem runoff????
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
15 napja
Fasza meccs volt.
15 napja
Rúgassák ra a gyerek ugyse ront 😀
15 napja
Kampman
28 166
Ez a létező legrosszabb döntés volt, kivár a passzal, aztán középre.
15 napja
Oda minek dobja be?
15 napja
Attól még renélhetem 😀 voltunk mar szarabb helyzetben 😂Remélem beszívják hogy térdelnekHa berúgják, akkor azért mindennel együtt 10 mp-e marad a vikingsnek....
Toca
kapitnono
15 napja
Remélem beszívják hogy térdelnekHa berúgják, akkor azért mindennel együtt 10 mp-e marad a vikingsnek....
Toca
15 napja
Akkoss
203
Ezt a safety játékot nem bírom... menni kellett volna a 1st ért
15 napja
Remélem beszívják hogy térdelnek
15 napja
Gyorsan beengedni? 😀
15 napja
Ez bukó lesz már sajnos.
15 napja
Akkoss
203
Kell valami váratlan play, mert a sablonokat megeszi a Vikings
15 napja
Na ezt most megcsinaljak Goffek???
15 napja
Akkor a masik oldalon?Azért sok köze nem volt eddig a Vikings D-nek a meccshez. Nyilván a turnovert is meg kell szerezni, de eddig kés a vajon voltkezdem érteni miért ez az offense a top1Kezdem érteni miért elit a D
Pyrrus
Toca
kapitnono
Valahogy megis a Vikings vezet....
15 napja
Nyilván az a lényeg ami a végén vanHa a végén megnyerik én leszarom.Azért sok köze nem volt eddig a Vikings D-nek a meccshez. Nyilván a turnovert is meg kell szerezni, de eddig kés a vajon voltkezdem érteni miért ez az offense a top1Kezdem érteni miért elit a D
Pyrrus
Toca
kapitnono
Toca
15 napja
Ha a végén megnyerik én leszarom.Azért sok köze nem volt eddig a Vikings D-nek a meccshez. Nyilván a turnovert is meg kell szerezni, de eddig kés a vajon voltkezdem érteni miért ez az offense a top1Kezdem érteni miért elit a D
Pyrrus
Toca
kapitnono
15 napja
Akkoss
203
Na most már van baj
15 napja
Akkoss
203
Nem láttam jönni!Én se, a legrosszabbkor jött, de azért nincs vége, lehet javítani.
Toca
15 napja
Ebben a D-ben minden heten előlép valaki 1 "kis" extrával!!!🤪
15 napja
Azért sok köze nem volt eddig a Vikings D-nek a meccshez. Nyilván a turnovert is meg kell szerezni, de eddig kés a vajon voltkezdem érteni miért ez az offense a top1Kezdem érteni miért elit a D
Pyrrus
Toca
15 napja
faszom beleverem
15 napja
Olinho18
94
Ezt hogy????