Minnesota Vikings - Green Bay Packers
több mint 9 éve
nando89
3 865
Nem voltunk jók de nyertünk csak ez számít , a detroit ahogy sejtettem simán kikap , Arod egészséges más se szenvedett sérülést , többet nem kívántam mára 😊
több mint 9 éve
grat MM-nek, a Mester előtt a győzelmeket tekintvekösz a követést, és grat a Vikingsnek, nagyon jó D-vel, kis összeéréssel offense-ben bárkit üthetnek
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
Jó kis meccs volt, kicsit izgi, de jóKöszi a követést srácok
több mint 9 éve
Srácok bátran állítom, hogy erre számítottam. Le a kalappal a Vikings előtt, nagyon játszottak, főleg D-oldalon, de szerintem nem annyira vészes a helyzet Teddy-vel mint ahogy írtátok, rookie, de az utobbi évek QB-jai közül benne van a legtöbb! Csak így tovább, remek D, kellenek célpontok és ki fal javulás!
Köszi a követést! sziasztok!
Liverpool Fc fan
több mint 9 éve
LACY 😊remélem szülei is ennyire élvezték a meccsét az új otthonukban mint Eddie a pályán!
több mint 9 éve
JéBé
6 992
Ugly W is W
több mint 9 éve
és ez már a vége, az interception, és az azt követő Td lett a vesztünk
több mint 9 éve
Linsey legalább jól megtanult futást blokkolni a gesztenyéknélSancoRemélem csak javulni fog a második évére.
több mint 9 éve
Kampman
28 166
kellett egy szar meccs a jövő heti előtt, persze Lacy óriási volt 😊
több mint 9 éve
ennek vége, de legalább nem kaptunk 60 pontot mint előzetesen gondoltam
több mint 9 éve
Linsey legalább jól megtanult futást blokkolni a gesztenyéknél
több mint 9 éve
De jó látni, hogy amikor kell a futás is nagyon megy, ma bravúros mind Lacy mind a fal! le a kalappal
Liverpool Fc fan
több mint 9 éve
másodikra még faszább!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
EZAZ!!!
Liverpool Fc fan
több mint 9 éve
elsőre nem rossz, így tovább
több mint 9 éve
LACY!!! Még 2őt
Liverpool Fc fan
több mint 9 éve
muszáj megcsinálni go go go
Liverpool Fc fan
több mint 9 éve
úgyis rég volt már infarktusos meccsünk, kb 1 hónapjaKampmannekünk a legtöbb az.....
több mint 9 éve
nem jött be... gondolom Te is csalódott vagyMost jon nalunk a 3rd&out.Es kapunk meg egy TDt.Én is erre számítok, (nem megbántva a titeket)Sanco
Lesz 31-13...es mindenki csak azt latja majd,hogy na ez is sima volt...ZoliZoltán
több mint 9 éve
Kampman
28 166
úgyis rég volt már infarktusos meccsünk, kb 1 hónapja
több mint 9 éve
Wow! 😀
több mint 9 éve
Faszért tesszük izgalmassá a végét! Ha most jön egy jó onside én magam alá hugyozok! Bár lehet amgy is
Liverpool Fc fan
több mint 9 éve
na ez már kétszer kurva üres ember.... ez még visszaharaphat, bár ne legyen igazam....