Minnesota Vikings - Green Bay Packers
több mint 10 éve
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
több mint 10 éve
Ez a Vikings D hol volt eddig a meccsig???zoltenNem tudom miről beszélsz, nem a D-vel volt gond idén...
több mint 10 éve
zolten
230
Ez a Vikings D hol volt eddig a meccsig???
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 847
jó, de neked lehet más okból is😊nektek is szaggat?Old Green Bayépp kérdezni akartambalazs799
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
de a reklám ez hibátlan minőségű...
Liverpool Fc
több mint 10 éve
kellettek már ezek a pontok. most kell nagyon figyelni..persze ha nem akadna ez a rohadt stream 😊
több mint 10 éve
nektek is szaggat?Old Green Bayépp kérdezni akartam
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Jo ez a D ! 😀
több mint 10 éve
ez szép szerelés volt Lacyn
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Most kapjuk a TDt...tul sokat van fent a Dnk.
több mint 10 éve
az teljesen, a felét átírnám, lenne itt darálás ha rajtam múlna 😀határeset, én védelem párti vagyok, nem mindig flag ezbalazs799a szabály hülyeSanco
Liverpool Fc
több mint 10 éve
hogy kipasszolta a labdás"fiú"
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
határeset, én védelem párti vagyok, nem mindig flag ezbalazs799a szabály hülye
több mint 10 éve
Aaaaaaaaaaah
több mint 10 éve
határeset, én védelem párti vagyok, nem mindig flag ez
Liverpool Fc
több mint 10 éve
majdnem int....
több mint 10 éve
Jordy 😀 Azt hitte megint ellenünk van zászló.
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 847
Ez a meccs is megmutatja miért kell megnyernünk a csoportot.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Gyanítom nem ez volt a terv, de ez 4-2-5 egész jól muzsikál az utóbbi hetekbenburnett idén a legjobb mióta itt van, jót tett neki Ha ha érkezése és Hyde átmozgatása, végre valóban tud SS-t játszanibalazs799Claymaker nagyon tol ma isbalazs799Burnett isOld Green Bay
több mint 10 éve
Miota tépem a számat miatta... 😀TocaNem hallgatnak rád, pedig kellene 😀😀