Minnesota Vikings - Green Bay Packers
több mint 10 éve
Ha-ha milyen messziről jött..
több mint 10 éve
Banyaaaarrrd 😀
több mint 10 éve
lassítsunk, lassítsunk
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
A Vikings D is a legjobb az utobbi 3 meccsen, de csak ismételni tudom magam, benne kell lenni az első 2-be a NFC-ben! Látszik, hogy idegenben bár nem vagyunk rosszak, a Lambeaut nem jó elhagyni a PO-ba (csak a SB-on 😀)Nagyon remélem, hogy meglesz a csoport, és legalább a 2. hely a konferance-ban
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Istenem...ez a Sherels...
több mint 10 éve
A macik meg közben fordítottak McCown kis segítségével is, szóval elnézést kell kérnem a feltételezésért, hogy feladják a meccset.Sancoelkezdik szerezni a szenvedős W-ket, ez mondjuk nem igazán tetszik....
több mint 10 éve
Most jon nalunk a 3rd&out.Es kapunk meg egy TDt.Én is erre számítok, (nem megbántva a titeket)
Lesz 31-13...es mindenki csak azt latja majd,hogy na ez is sima volt...ZoliZoltán
több mint 10 éve
Ezzel együtt ez a Vikings D nem semmi.Old Green BayZimmer nagyon jó védelmeket rak össze, meggyűlik még majd ezzel a Vikesal a bajunk a köv pár évben
több mint 10 éve
Most jon nalunk a 3rd&out.Es kapunk meg egy TDt.Kivéve azokat, akik látták..
Lesz 31-13...es mindenki csak azt latja majd,hogy na ez is sima volt...ZoliZoltán
több mint 10 éve
okosan rúgni, ha lehet!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
A macik meg közben fordítottak McCown kis segítségével is, szóval elnézést kell kérnem a feltételezésért, hogy feladják a meccset.
több mint 10 éve
Most jon nalunk a 3rd&out.Es kapunk meg egy TDt.Lesz 31-13...es mindenki csak azt latja majd,hogy na ez is sima volt...
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 878
Ezzel együtt ez a Vikings D nem semmi.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
13 szerzett ponttal nem lehet nyerni.
több mint 10 éve
98 futott yard és TD, 13 elkapott yard és TD Ki lesz vajon a MOM? 😊 (naná hogy most van ellenem fantasyba, de remélem még még pakol rám pontokat)
Liverpool Fc
több mint 10 éve
biza.
több mint 10 éve
Most megkapjuk a TDt akkor ennyi volt... 😕ZoliZoltánakkor ennyi
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Laci lassan 100 yard fölött.gamerkrde javu valahogy tavaly is ilyen tájt lett jó ból megállíthatatlan! akkor AR nélkül, most végre együtt
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 878
LAAACCCYYYY, meglesz a bútor is a szüleid új házában
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Yeaaaaaaaah szép shovel!
több mint 10 éve
Most megkapjuk a TDt akkor ennyi volt... 😕
több mint 10 éve
Laci lassan 100 yard fölött.
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Küzdök a stream nyújtotta elemekkel de legalább megvan a 1downbalazs799livesport4u.com/embed9.html ez zseni
több mint 10 éve
Nyilván látták benne az adottságokat, de azért Woodson helyettesét nem feltétlenül az ötödik körben keresném.Erre lett szerintem eleve draftolvaLNHyde gyönyörű volt, még mindig tetszik a Woodson-blitz 😀gamerkrMár tavaly mondtam, hogy ő Woodson utódja. 😉 Nem akkora playmaker, de ugyanaz a szerepkör.Sanco