Minnesota Vikings - Green Bay Packers
több mint 10 éve
sietős, de jó punt legalább.
több mint 10 éve
Rhodes ketszer!! 😀
több mint 10 éve
coverage eddig csillagos 5-ösbalazs799viszont Lacy-t hagyjuk lubickolni....
több mint 10 éve
coverage eddig csillagos 5-ös
Liverpool Fc
több mint 10 éve
uhh de magasra dobta 😮 grat Adams... erre meg is sérül fasza
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Hosszú lesz ez az este
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 847
Kemény meccs lesz ez, ahogy vártuk
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Lang 😕
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Köszi, de gondolom egy héttel később már úgyis változna valami. 😀amint megkapom tőle az infót, beírom a csapattopicba, megígérem 😊Hall Of GreenLattimore-al mi van srácok? Le vagyok maradva és sérült lenne? Vagy Barrington kiszorította?Hall Of GreenAz ILB posztról egyedül DC tudna pontos információval szolgálni.Sanco
több mint 10 éve
5 ember kell,hogy ledontsek...
több mint 10 éve
amint megkapom tőle az infót, beírom a csapattopicba, megígérem 😊Lattimore-al mi van srácok? Le vagyok maradva és sérült lenne? Vagy Barrington kiszorította?Hall Of GreenAz ILB posztról egyedül DC tudna pontos információval szolgálni.Sanco
több mint 10 éve
Lattimore-al mi van srácok? Le vagyok maradva és sérült lenne? Vagy Barrington kiszorította?Hall Of GreenAz igazság az, hogy CM szorította ki. 😊
Volt egy apró sérülése, azóta nem az igazi
több mint 10 éve
Lattimore-al mi van srácok? Le vagyok maradva és sérült lenne? Vagy Barrington kiszorította?Hall Of GreenAz ILB posztról egyedül DC tudna pontos információval szolgálni.
több mint 10 éve
Lattimore-al mi van srácok? Le vagyok maradva és sérült lenne? Vagy Barrington kiszorította?
több mint 10 éve
Ez jo hosszu volt Teddy....
több mint 10 éve
igen, nála teljesen mindegy hogy ott van-e vagy semMajd elkezdtek Robinsonra dobalni. 😉ZoliZoltán...es punt! 😀ZoliZoltánJó a sec védekezése eddig.
Nem lesz ez sétagalopp az tuti, szoros lesz, ha nem tudnak elszakadni a WR-ek.LN
több mint 10 éve
Erről a viking driveról úgy ahogy van lemaradtam a jó kis böngésző miatt. Volt valami?
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Majd elkezdtek Robinsonra dobalni. 😉...es punt! 😀ZoliZoltánJó a sec védekezése eddig.
Nem lesz ez sétagalopp az tuti, szoros lesz, ha nem tudnak elszakadni a WR-ek.LN
több mint 10 éve
nagyon erőltetjük Johnson-t,kíváncsi vagyok mi a célunk
több mint 10 éve
Rudiiii 😀
több mint 10 éve
örülök, hogy látom a zöld és lila közti különbséget, de azért köszi 😊hm szokatlan érzés hogy az első drive-ba nincs comp. passbalazs799A Kuhn-nak menő az volt 😊gamerkr
Liverpool Fc