Minnesota Vikings - Green Bay Packers
több mint 10 éve
Wow. off facemask csak 5yard!? Akkor már miért nem holding 10-ért?Sancoén is 5-nek hallottam, de 15 minusz volt azért
több mint 10 éve
deyell
11 702
Ez a Charles Johnson gyerek egész ügyes, végre a nevét is megtanultam. 😀spiczifun fact: a Packers draftolta
choose life
több mint 10 éve
én is úgy tudtam, de ezek szerint a sporik tudják rosszul 😛Wow. off facemask csak 5yard!? Akkor már miért nem holding 10-ért?Sanco15 a face maskbalazs799
több mint 10 éve
Üdv mindenkinek! Csak most értem haza, valaki egy gyors összefoglalóval megdobna?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Kalil egy igazi hulye....
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 847
egy jó visszahordásra még bőven van idő
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
7 yardos átlaggal fut , a kezdőbe vele!és Banyardnak is van már futott yardjaKmetyGJeeee!? Corda catch!!!ZoliZoltánNocsak elszakadt ooo, mi lesz a következő Kalil megblokkol egy DE-t ? 😮Toca
több mint 10 éve
Ez a Charles Johnson gyerek egész ügyes, végre a nevét is megtanultam. 😀
több mint 10 éve
Wow. off facemask csak 5yard!? Akkor már miért nem holding 10-ért?Sanco15 a face mask
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Hát végülis megblokkolta 😀Jeeee!? Corda catch!!!ZoliZoltánNocsak elszakadt ooo, mi lesz a következő Kalil megblokkol egy DE-t ? 😮Toca
több mint 10 éve
Wow. off facemask csak 5yard!? Akkor már miért nem holding 10-ért?
több mint 10 éve
és Banyardnak is van már futott yardjaJeeee!? Corda catch!!!ZoliZoltánNocsak elszakadt ooo, mi lesz a következő Kalil megblokkol egy DE-t ? 😮Toca
több mint 10 éve
Jeeee!? Corda catch!!!ZoliZoltánNocsak elszakadt ooo, mi lesz a következő Kalil megblokkol egy DE-t ? 😮
több mint 10 éve
Ja, megvan, Meredith helyett.Perillo eredetileg is az 53 tagja, vagy valaki helyett került fel a kerethez?LNkb 2 hete hozták fel a PS-bólSanco
több mint 10 éve
Jeeee!? Corda catch!!!
több mint 10 éve
Perillo eredetileg is az 53 tagja, vagy valaki helyett került fel a kerethez?LNkb 2 hete hozták fel a PS-ból
több mint 10 éve
változatlanul nagyon inkonzisztensFinley mögött nagyon szürke volt és mikor kidőlt az öreg akkor se mutatott sokat, de idén és főleg az utóbbi 3-4 meccsen látszik már talán valamibalazs799Andrew egyre jobban beleérik ebbe a rendszerbe 😀 tanul Nelsontól isbalazs7995.évében már idejeSanco
több mint 10 éve
2. bevágás is kibackelve 😊
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Perillo eredetileg is az 53 tagja, vagy valaki helyett került fel a kerethez?
több mint 10 éve
szerintem nem húzta, hanem tolta előre, csak ott fogtana ne már baszki..ebben mi a holding?Hall Of Greenkonkrétan a vállvédőnél húzta vissza.LN
több mint 10 éve
Finley mögött nagyon szürke volt és mikor kidőlt az öreg akkor se mutatott sokat, de idén és főleg az utóbbi 3-4 meccsen látszik már talán valamiAndrew egyre jobban beleérik ebbe a rendszerbe 😀 tanul Nelsontól isbalazs7995.évében már idejeSanco
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Rodgers to Rodgers, de ez Querless drive-ja volt! Végre tight end játékok, mondjuk ez az utolsó nem épp egy szokványos 😊
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
Azért mondom. Hill elvileg 238, de fele ekkora 😀.Lacy egyébként olyan 260 font körül van ránézésre 😀.MarioAnaHivatalosan 230LN
szerk:
ezt dropoltam volna, csak a poén kedvéért. Ilyenből nem illik.
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 847
Rodgers TD to Rodgers 😊LNfordítva se lenne semmi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!