Minnesota Vikings - Green Bay Packers
több mint 8 éve
Rubens
811
Köszi a követőzést, remélem senkinek nem léptem a bírózással a lelke közepébe, de a véleményem tartom.Speciel én csak nevetni tudok rajta(d)
Jó lesz a csoport csak AP nélkül nehéz lesz.
Toca
több mint 8 éve
Gratula a Vikingeknek, karácsonykor visszavágunk!
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 825
Gratula a Vikingsnek, DL jó volt, sec hagyjuk , Rodgers hmmm
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Köszi a követőzést, remélem senkinek nem léptem a bírózással a lelke közepébe, de a véleményem tartom.Jó lesz a csoport csak AP nélkül nehéz lesz.
több mint 8 éve
Kampman
28 201
Randall feltette a koronát a mai teljesítményére, baszódjon megAl Harris és Tramon Williams szelleme benne is él, leszámítva azt, hogy neki még az a bizonyos nagy szezonja se volt meg, amiből aztán hosszú évekig megélhet
Old Green Bay
több mint 8 éve
nando89
3 868
Na a végén még flaget is kapunk LOL csak hogy tönkretegyék az elméletem 😕Pont ilyenket nyelt be Wayns, amik pont ugyan így jogosak voltak mint ez .
Toca
több mint 8 éve
Kampman
28 201
Na a végén még flaget is kapunk LOL csak hogy tönkretegyék az elméletem 😕elaltatják a gyanút a következő meccsig
Toca
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 825
Randall feltette a koronát a mai teljesítményére, baszódjon meg
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Na a végén még flaget is kapunk LOL csak hogy tönkretegyék az elméletem 😕
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 825
Majd a bye week után feltámadunk, addig "csak" a Lions jön.Ennyi, a jobb csapat nyert ma!ez van, lesz még egy-két ilyen verséggyanús meccs (Giants, Texans, Lions idegenben, Vikings otthon)
Old Green Bay
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
nando89
3 868
Waynes visszavág!Gratt , nektek megérdemelt . Kicsit kevesebb sírás , legközelebbre 😊
Toca
több mint 8 éve
Kampman
28 201
Ennyi, a jobb csapat nyert ma!ez van, lesz még egy-két ilyen verséggyanús meccs (Giants, Texans, Lions idegenben, Vikings otthon)
Old Green Bay
több mint 8 éve
itt a vége, grat a Vikingeknek.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Kampman
28 201
Annak idején Lovie Smith is megmondta, hogy neki az a legfontosabb, hogy a Packerst minden évben oda-vissza verjék. Ez sikerült neki 10 évből kb. kétszer, azóta pedig már az Illinois egyetemen van 😀Anno megmondtam a srácoknak, úgy játszanak egész szezonban ahogy akarnak ,de a iktriadékat mindig szopatni kell.ezt nem tudtam, mondjuk nem is merültem bele a Chargers-Jaguars rivalry történetébeAz elmúlt 20 évben minden meccset megnyertünk ellenük ... semmi extra nem történt ma...Jogos, ne bírózzunk, inkább szidjuk iktriadot közösen.te is fölényeskedsz, most hogy nyert a csapatod, ráadásul pont iktriadé ellen 😛
Sixo
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 8 éve
Waynes visszavág!
több mint 8 éve
Anno megmondtam a srácoknak, úgy játszanak egész szezonban ahogy akarnak ,de a iktriadékat mindig szopatni kell.ezt nem tudtam, mondjuk nem is merültem bele a Chargers-Jaguars rivalry történetébeAz elmúlt 20 évben minden meccset megnyertünk ellenük ... semmi extra nem történt ma...Jogos, ne bírózzunk, inkább szidjuk iktriadot közösen.te is fölényeskedsz, most hogy nyert a csapatod, ráadásul pont iktriadé ellen 😛
Sixo
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 825
kicsit hiányzik az a field goal, 4&1 helyett
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Kampman
28 201
ezt nem tudtam, mondjuk nem is merültem bele a Chargers-Jaguars rivalry történetébeAz elmúlt 20 évben minden meccset megnyertünk ellenük ... semmi extra nem történt ma...Jogos, ne bírózzunk, inkább szidjuk iktriadot közösen.te is fölényeskedsz, most hogy nyert a csapatod, ráadásul pont iktriadé ellen 😛
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 8 éve
Az elmúlt 20 évben minden meccset megnyertünk ellenük ... semmi extra nem történt ma...Jogos, ne bírózzunk, inkább szidjuk iktriadot közösen.te is fölényeskedsz, most hogy nyert a csapatod, ráadásul pont iktriadé ellen 😛
Sixo
Kampman
több mint 8 éve
Nyilván fájdalmas egy olyan dolog amit nem tudtok elépzelni, mondjuk ha konzekvensen ellenetek fújnának mondjuk ellenünk a ti is kiakadnátok.Nem, csak már fárasztó az a kisebbségi komplexusból eredő folyamatos siránkozás, amit Packers meccseken lenyomnak az ellenfél (főleg NFC North) szurkolói kb 5-6 éve folyamatosan. Ezt egyedül a Lions drukkerektől tudtam megszokni, nekik nyilván szenvedés szokott lenni szinte minden meccs, de hogy állandóan, már szinte megszokásból bíróznak velünk kapcsolatban, az röhej.Savanyú a szőlő hogy nem fújták vissza ?Na csak jó helyre pattog már végreeeigen és ebben a bírók is benne voltak 😀 😀 😀
Toca
Rubens
Toca
Kampman
Amúgy 3x jegyeztem meg a bíráskodást ha egy eredménykövetőben ez sírás akkor legyen, meccs után is lefog írni hogy a szabálytalanságok nagyrésze teljesen jogos volt, de otthoni meccsen ilyen fasz ítéleteket nem tudok elfogadni mint 2-3 kamu holding.
több mint 8 éve
Kampman
28 201
Jogos, ne bírózzunk, inkább szidjuk iktriadot közösen.te is fölényeskedsz, most hogy nyert a csapatod, ráadásul pont iktriadé ellen 😛
Sixo
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 825
bakker azt hittem elpattog az 1 yardosig
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!