Minnesota Vikings - Green Bay Packers
több mint 7 éve
casaubon
2 256
Martinez sem egy komoly kategória sztem, abszolút átlagos játékos, semmi több.. Pep71A PFF osztályzatok alapján idén holtversenyben a hatodik legjobb LB a ligában, azért az bőven átlag fölött van
több mint 7 éve
Pep71
2 538
KC is olyan környéken draftolt az elmúlt években mint a Packers és sokkal jobb játékosokat találtak..azért ez nem igaz, mármint a mondat első fele. mivel eleve hátul drafolt mindig, az egyértelmű volt, hogy az évenkénti 8-10 nagy sztárból nem tud elhozni senkit. a hátsóbb körökben viszont rendszeresen talált olyanokat, akikből jó játékosok lettek. elég csak arra gondolni, hogy például Martinez hogy játszik idén. emellett a fizetési plafonnal sem volt soha gond. nem véletlen, hogy ligaszinten nagyon elismerik a munkáját.nem is mondtam, hogy most volt, de ez keret évek óta nem fejlődik...csak ARodból él..mondjuk az már szezonokkal ezelőtt volt...Már csak hab a tortán, hogy Mike és Dom ráfoghatja az újabb szezonkudarcot majd erre a sérülésre.+1, de TT-t sem hagynám ki, főleg az első és második körös CB(Randall, Rollins) miatt..
zolten
Pep71
casaubon
Pep71
casaubon
Martinez sem egy komoly kategória sztem, abszolút átlagos játékos, semmi több..
több mint 7 éve
gratula a Vikingeknek, jóccakát.
több mint 7 éve
Breki
278
De hiányzik az az elbaszott TD.. 😫
több mint 7 éve
Kampman
28 166
garbage time hősködés
több mint 7 éve
casaubon
2 256
azért ez nem igaz, mármint a mondat első fele. mivel eleve hátul drafolt mindig, az egyértelmű volt, hogy az évenkénti 8-10 nagy sztárból nem tud elhozni senkit. a hátsóbb körökben viszont rendszeresen talált olyanokat, akikből jó játékosok lettek. elég csak arra gondolni, hogy például Martinez hogy játszik idén. emellett a fizetési plafonnal sem volt soha gond. nem véletlen, hogy ligaszinten nagyon elismerik a munkáját.nem is mondtam, hogy most volt, de ez keret évek óta nem fejlődik...csak ARodból él..mondjuk az már szezonokkal ezelőtt volt...Már csak hab a tortán, hogy Mike és Dom ráfoghatja az újabb szezonkudarcot majd erre a sérülésre.+1, de TT-t sem hagynám ki, főleg az első és második körös CB(Randall, Rollins) miatt..
zolten
Pep71
casaubon
Pep71
több mint 7 éve
Pep71
2 538
fel kéne adni a meccset amúgy, mert így Hundley sem lesz jövő héten bevethető..
több mint 7 éve
Pep71
2 538
nem is mondtam, hogy most volt, de ez keret évek óta nem fejlődik...csak ARodból él..mondjuk az már szezonokkal ezelőtt volt...Már csak hab a tortán, hogy Mike és Dom ráfoghatja az újabb szezonkudarcot majd erre a sérülésre.+1, de TT-t sem hagynám ki, főleg az első és második körös CB(Randall, Rollins) miatt..
zolten
Pep71
casaubon
több mint 7 éve
nando89
3 865
TT állítólag amúgy is megy a szezon végén.Menjen , Arod utcsoó 3-4 szezonjára végre , Win NOWba kéne kapcsolni .
zolten
több mint 7 éve
zolten
230
TT állítólag amúgy is megy a szezon végén.
több mint 7 éve
casaubon
2 256
mondjuk az már szezonokkal ezelőtt volt...Már csak hab a tortán, hogy Mike és Dom ráfoghatja az újabb szezonkudarcot majd erre a sérülésre.+1, de TT-t sem hagynám ki, főleg az első és második körös CB(Randall, Rollins) miatt..
zolten
Pep71
több mint 7 éve
Pep71
2 538
Már csak hab a tortán, hogy Mike és Dom ráfoghatja az újabb szezonkudarcot majd erre a sérülésre.+1, de TT-t sem hagynám ki, főleg az első és második körös CB(Randall, Rollins) miatt..
zolten
több mint 7 éve
Rubens
811
Okos szabálytalanság volt.... bár ezt nyilván látják ezek a majmok...
több mint 7 éve
zolten
230
Már csak hab a tortán, hogy Mike és Dom ráfoghatja az újabb szezonkudarcot majd erre a sérülésre.
több mint 7 éve
Breki
278
Ennyi tudással Ákos beülhetne Gyula helyére mindenképpen.Csak utánozza Ricsit...
pecsi92
több mint 7 éve
pecsi92
504
Ennyi tudással Ákos beülhetne Gyula helyére mindenképpen.
több mint 7 éve
Mi a faszért nem megyünk neki????? Nem mindegy mar???Minek menjünk neki? Már mindegy!
Rubens
több mint 7 éve
pecsi92
504
Biztos ezt beszélik Gyula:"Itt van ez a fiatal srác, most látom először"- így Nelson.
"Na de Jordy, ez néger!" -válaszol Adams.
több mint 7 éve
Rubens
811
Mi a faszért nem megyünk neki????? Nem mindegy mar???
több mint 7 éve
dinkaaa
1 040
Inkább valami másik emelt díjas számot hívjatok, smsezzetek😉+36 30 3030 001Gondolom nem fogják elolvasni az smsem de elküldöm a Kurva anyjukba ezt a két faszt.. Nézem inkább streamen, mert felidegesítetgek..Számukat beírod küldöm én is őket.
Breki
twitch(4thline)
Breki
Szerkesztette: dinkaaa
több mint 7 éve
Breki
278
+36 30 3030 001Gondolom nem fogják elolvasni az smsem de elküldöm a Kurva anyjukba ezt a két faszt.. Nézem inkább streamen, mert felidegesítetgek..Számukat beírod küldöm én is őket.
Breki
twitch(4thline)
több mint 7 éve
Csakis Dan Marino, hadd nyerjen már egy SB-t 😊
több mint 7 éve
Rubens
811
Mondjuk én komolyra fordítva rámennék Cutlerre, becsukott szemmel is tud Packers játékosnak passzolni.
több mint 7 éve
Kampman
28 166
Kizárólag olyan QB-t vagyunk hajlandóak leigazolni, aki tisztában van a döntetlen-szabállyal.Vick? Hasselbeck? Kyle Orton? Rex Grossman? 😀 😀Lehetőségek tárháza bár Mcnabbet kihagytad 😀 de nálam sexi rexi a tuti befutó
krisz0621
Rubens