NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Minnesota Vikings - Green Bay Packers
több mint 7 éve
casaubon
2 391
Manzielt miért nem mondja senki?????
több mint 7 éve
Breki
278
Akkor inkább Tintást... Úgyis bizonyítani akar...Vagy még Sexi Rexi is talán szóba jöhet 😀Én Aikmant akarom 😀Elwayt. de talán Montana is ráér
Rubens
casaubon
Rubens
több mint 7 éve
CharlieF
767
SMITH! Te jó ég! Ez brutál volt!
több mint 7 éve
Rubens
830
Vick? Hasselbeck? Kyle Orton? Rex Grossman? 😀 😀Lehetőségek tárháza bár Mcnabbet kihagytad 😀 de nálam sexi rexi a tuti befutó
krisz0621
több mint 7 éve
dinkaaa
1 044
Csak hogy az összes lehetséges opciót említsük a Packers számára, a wisconsini születésű Tony Romo azt mondta csütörtök éjjel, mikor élő adásban az utolsó passzát mutatták az NFL-ben (egy TD az Eagles ellen):- Biztos ez volt az utolsó?
több mint 7 éve
Gondolom nem fogják elolvasni az smsem de elküldöm a Kurva anyjukba ezt a két faszt.. Nézem inkább streamen, mert felidegesítetgek..Számukat beírod küldöm én is őket.
Breki
több mint 7 éve
nem volt csúnya
több mint 7 éve
dinkaaa
1 044
Vick? Hasselbeck? Kyle Orton? Rex Grossman? 😀 😀
több mint 7 éve
Rubens
830
Vagy még Sexi Rexi is talán szóba jöhet 😀Én Aikmant akarom 😀Elwayt. de talán Montana is ráér
Rubens
casaubon
több mint 7 éve
casaubon
2 391
ha nem azt kérdezed, hogy a sárga vonal tényleg ott van-e a pályán, vagy csak virtuális, akkor nem.😊 az oké, de hogy nem kaptok-e tőle meccs közben herótot, ha valaki néha kérdezget 😊sziasztok, alig fél éve követem az amerikai focit, ezért kérdezem, hogy ha most a Green bay Minnesota közben nem teljesen értek valamit, itt ér kérdezni? kösziinkább itt, mint SMS-ben 😊
fm77
casaubon
fm77
több mint 7 éve
Breki
278
Gondolom nem fogják elolvasni az smsem de elküldöm a Kurva anyjukba ezt a két faszt.. Nézem inkább streamen, mert felidegesítetgek..
több mint 7 éve
"kérem kapcsolják ki"
több mint 7 éve
fm77
2
😊 az oké, de hogy nem kaptok-e tőle meccs közben herótot, ha valaki néha kérdezget 😊sziasztok, alig fél éve követem az amerikai focit, ezért kérdezem, hogy ha most a Green bay Minnesota közben nem teljesen értek valamit, itt ér kérdezni? kösziinkább itt, mint SMS-ben 😊
fm77
casaubon
több mint 7 éve
Kampman
28 290
TRADE ELI MANNINGÉRT!!!! OKÉ!!!!!! SŐT, BART STARRT INFÚZIÓRA KÖTVE!!!!!
több mint 7 éve
dinkaaa
1 044
Gyula szerint meg nyerhet a Lions. Packers— > Romo!!!!! Tradeljetek egyet a CBS-el
több mint 7 éve
Rubens
830
Én Aikmant akarom 😀
több mint 7 éve
TRADE ELI MANNINGért 😀
több mint 7 éve
pecsi92
505
Hogyne lenne, van még itt mélység.Kritikán aluli ez a közvetítés, ez a vicc feltette a koronát. 😀Ez volt az, aminél nincs lejjebb.
pecsi92
twitch(4thline)
több mint 7 éve
Romo bazd meg Romo
több mint 7 éve
casaubon
2 391
na, én Romót vártam már. azt esetleg hozzátehetnék, hogy wisconsini.
több mint 7 éve
pecsi92
505
Tony Romo, a kurva fajtátok. 😀
több mint 7 éve
Alastor
214
Romo is megérkezett. Waaaa