NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Minnesota Vikings - Green Bay Packers
több mint 4 éve
Raji után nem tudom mi újat tudna mutatni 😀En inkább öltözöttetném mint etetném. 😀töltött káposzta, bejgli, rántott hús...?Nyilvan kellemes gond ez. A keret sztem itt simán PO kaliber.Védelembe persze egy másik ILB jól jönne, de azért én el tudom fogadni ha egy OGt húzunk majd a drafton. Az OL összességében jó de Turner kilóg lefelé.Bárcsak nálunk is ennyi lenne a hiányposzt.
Persze offensebe WR vagy TE is simán jöhet.
alatriste
shagi0206
És hát végülis bent is vagyunk... 😊
Közben : Kenny Clark elé tegyék le amennyit csak kér.
alatriste
gamerkr
alatriste
több mint 4 éve
shagi0206
10 922
ezért a teljesítményért én etetném is 😊En inkább öltözöttetném mint etetném. 😀töltött káposzta, bejgli, rántott hús...?Nyilvan kellemes gond ez. A keret sztem itt simán PO kaliber.Védelembe persze egy másik ILB jól jönne, de azért én el tudom fogadni ha egy OGt húzunk majd a drafton. Az OL összességében jó de Turner kilóg lefelé.Bárcsak nálunk is ennyi lenne a hiányposzt.
alatriste
shagi0206
alatriste
gamerkr
alatriste
több mint 4 éve
En inkább öltözöttetném mint etetném. 😀töltött káposzta, bejgli, rántott hús...?Nyilvan kellemes gond ez. A keret sztem itt simán PO kaliber.Védelembe persze egy másik ILB jól jönne, de azért én el tudom fogadni ha egy OGt húzunk majd a drafton. Az OL összességében jó de Turner kilóg lefelé.Bárcsak nálunk is ennyi lenne a hiányposzt.
alatriste
shagi0206
alatriste
gamerkr
Liverpool Fc
több mint 4 éve
töltött káposzta, bejgli, rántott hús...?Nyilvan kellemes gond ez. A keret sztem itt simán PO kaliber.Védelembe persze egy másik ILB jól jönne, de azért én el tudom fogadni ha egy OGt húzunk majd a drafton. Az OL összességében jó de Turner kilóg lefelé.Bárcsak nálunk is ennyi lenne a hiányposzt.
alatriste
shagi0206
alatriste
több mint 4 éve
Nyilvan kellemes gond ez. A keret sztem itt simán PO kaliber.Védelembe persze egy másik ILB jól jönne, de azért én el tudom fogadni ha egy OGt húzunk majd a drafton. Az OL összességében jó de Turner kilóg lefelé.Bárcsak nálunk is ennyi lenne a hiányposzt.
alatriste
shagi0206
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
Le a kalappal a D előtt. Amit ma idetettek az nem semmi.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
shagi0206
10 922
Védelembe persze egy másik ILB jól jönne, de azért én el tudom fogadni ha egy OGt húzunk majd a drafton. Az OL összességében jó de Turner kilóg lefelé.Bárcsak nálunk is ennyi lenne a hiányposzt.
alatriste
több mint 4 éve
Védelembe persze egy másik ILB jól jönne, de azért én el tudom fogadni ha egy OGt húzunk majd a drafton. Az OL összességében jó de Turner kilóg lefelé.Persze offensebe WR vagy TE is simán jöhet.
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Meccs elején volt pár probalkozas a közép hosszúakra. Nem mentek. Most már kb az is szép ha 3yardot megy a labda a los-hez képest előre a levegőben.
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Mike McCarthy-ról volt szó, erre jön egy ilyen 4&1 szitus időkérés. Ez se véletlenkarma
Tactful Cactus
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
Mike McCarthy-ról volt szó, erre jön egy ilyen 4&1 szitus időkérés. Ez se véletlen
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Azert ez már nagyon járt.Egy jó védelem ellen tudnak haladni, 3 turnover azért egy félidő alatt igen sok. Várható volt a fordítás, ha egy drive végigmegy hiba nélkül.
Lassan 20 fdnal tartunk míg a Vikes 4nél.
A 3 eladott labda ellenére is bőven meccsben vagyunk.
A def nagyon karcol ma az o meg ha nem is jó néha azért mutat valamit es végülis 19 first down nem is olyan kevés végső soron.
alatriste
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Cruyffista
3 346
A Vikings a Packers ajándékai nélkül sehol nem lenne ezen a meccsen, egyelőre egyértelmű, hogy melyik a jobb csapat - bár a Packers sem úgy játszik, mint aki no1 seedet érdemel.
több mint 4 éve
shagi0206
10 922
Azert ez már nagyon járt.Összességében tragikus csak az O, haladni tudtak. Csak sok volt a turnover. Ha azok nincsenek, lehet a Vikes még mindig 0-án állna.
Lassan 20 fdnal tartunk míg a Vikes 4nél.
A def nagyon karcol ma az o meg ha nem is jó néha azért mutat valamit es végülis 19 first down nem is olyan kevés végső soron.
alatriste
több mint 4 éve
nando89
3 894
na Allison és MVS a stat-boardonMvs a Raiders óta először ...😊
gamerkr
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
Még jó hogy nem 21-0-ra vezetünk. Akkor nagyon izgulnék.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Azert ez már nagyon járt.Lassan 20 fdnal tartunk míg a Vikes 4nél.
Liverpool Fc
több mint 4 éve
na Allison és MVS a stat-boardon
több mint 4 éve
shagi0206
10 922
Egyébként durva, hogy csoportmeccshez képest mennyi zászló van. Vetekszik a bedobott piros zászlók számával.
több mint 4 éve
shagi0206
10 922
Pörgős, izgalmas még sms-ekre sincs idő.Ne kiabáld el. MÉg a végén jön valami faszság.
Tactful Cactus
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
Pörgős, izgalmas még sms-ekre sincs idő.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
shagi0206
10 922
Kendricks még mindig nem ment vissza a pályára? Most mintha jobban menne a futójáték
több mint 4 éve
Tetszik, ennek a meccsnek már nagyon PO-szaga van.Inkább egy "kiesési rangadónak" tűnik. 😀
Cruyffista
több mint 4 éve
shagi0206
10 922
Tetszik, ennek a meccsnek már nagyon PO-szaga van.Mondhatni. Már csak az offenseknek kellene pályára lépni érdemben is, mert az még nem igazán sikerült.
Cruyffista