NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 538
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Minnesota Vikings - Houston Texans
2 hónapja
Annyira jó nezni ezt a Viking D-t.Sosem tudjuk mi jön.🙂
Most is amit Harrison Smith csinalt?!Paradés
2 hónapja
De most már 3.meccsen m8ndenkinek szar?Darnolddal mi lett???Szar a secondary az...
ZoliZoltán
LanceVance
2 hónapja
Olinho18
94
Darnolddal mi lett???A rendszer. Az alapja megvan, a rendszer pedig nagyon fekszik neki.
ZoliZoltán
2 hónapja
Az a pass interferi az kemény volt, vajon mi járt a védő fejében, hogy a zebrák nem veszik észre, ahogy lehúzza a tight endet? 😊
2 hónapja
Darnolddal mi lett???
2 hónapja
LanceVance
1 376
Elkiabáltam....Ennél csak jobb lehet...A netemmel volt gond, most már talán jó lesz. Remélem a meccs is jobb lesz a mi szemszögünkből is 😀Nekem egy stream sem akar most rendesen működni, de ahogy látom nem vesztek sokat vele 😀Streameast jó csak nyomd át a 2es linkre
Merlin85
LanceVance
Merlin85
LanceVance
2 hónapja
LanceVance
1 376
Ennél csak jobb lehet...A netemmel volt gond, most már talán jó lesz. Remélem a meccs is jobb lesz a mi szemszögünkből is 😀Nekem egy stream sem akar most rendesen működni, de ahogy látom nem vesztek sokat vele 😀Streameast jó csak nyomd át a 2es linkre
Merlin85
LanceVance
Merlin85
2 hónapja
Merlin85
1 404
A netemmel volt gond, most már talán jó lesz. Remélem a meccs is jobb lesz a mi szemszögünkből is 😀Nekem egy stream sem akar most rendesen működni, de ahogy látom nem vesztek sokat vele 😀Streameast jó csak nyomd át a 2es linkre
Merlin85
LanceVance
2 hónapja
LanceVance
1 376
Nekem egy stream sem akar most rendesen működni, de ahogy látom nem vesztek sokat vele 😀Streameast jó csak nyomd át a 2es linkre
Merlin85
2 hónapja
Merlin85
1 404
Nekem egy stream sem akar most rendesen működni, de ahogy látom nem vesztek sokat vele 😀
2 hónapja
értettem. szerintem fasza a D-tek, de tavaly is az volt. mi múlt héten a saját faszságunk miatt nem tettük szorossá, amikor a GL-ról 0 ponttal jöttünk el. meg a 2 turnover. de mindegy. majd ahogy megy a szezon úgy meglátszik mennyire lesz fenntartható ez a kurva sok blitz.Ezzel a D-t akartam dicserni.Csak úgy zárójelben,múlt vasarnap 3 negyed alatt 7 pontot csinalt a 9ers...ti sem csináltatok többet mint most, félidő előtt rúgtatok egy FG-t még.
ZoliZoltán
petey
Mert mindenhol csak az ellenfelek csalodasok,le vannak sajnalva.
Vikingeket meg nehezukre esik kicsit megsüvegelni...
ZoliZoltán
2 hónapja
Ezzel a D-t akartam dicserni.Csak úgy zárójelben,múlt vasarnap 3 negyed alatt 7 pontot csinalt a 9ers...ti sem csináltatok többet mint most, félidő előtt rúgtatok egy FG-t még.
ZoliZoltán
petey
Mert mindenhol csak az ellenfelek csalodasok,le vannak sajnalva.
Vikingeket meg nehezukre esik kicsit megsüvegelni...
2 hónapja
Csak úgy zárójelben,múlt vasarnap 3 negyed alatt 7 pontot csinalt a 9ers...ti sem csináltatok többet mint most, félidő előtt rúgtatok egy FG-t még.
ZoliZoltán
2 hónapja
Kár,hogy ebből nem lettek pontok.Így meg siman lehet most 14-7 a félidőre.
Az meg semmi.
2 hónapja
Csak úgy zárójelben,múlt vasarnap 3 negyed alatt 7 pontot csinalt a 9ers...
2 hónapja
Felidőben biztos le lesz üvöltve a fejük...Zaszló maraton ma is.Kibaszott vicc az egész
ZoliZoltán
LanceVance
2 hónapja
Zaszló maraton ma is.
2 hónapja
shagi0206
10 922
javítás: Richardsont látva a Coltstól se igen kell tartaniBízzunk benne hogy kikap mindenki a csoportunkban 😕A Titans intézi, a Jaguars a Bills ellen szerintem kevés lesz, a Colts az egyetlen kérdés, mert a Bears még mindig nem igazán bontakozott ki
fejes004
shagi0206
2 hónapja
Fontos_Vidra
1 481
kezdem bánni, hogy nem megyek londonba a vikings - jets meccsre. jónak ígérkezik. mit csinál idén ez a vikings 😀