Minnesota Vikings - Seattle Seahawks
több mint 10 éve
Téglával játszanak és csúszikCsak most kerültem gép elé. Mi történt a Hawks-szal, hogy nem szereztek még pontot?Lefagyott a rendszer.
Spol15
iktriad
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
szólni kéne az Allen-Gates párosnakCsak most kerültem gép elé. Mi történt a Hawks-szal, hogy nem szereztek még pontot?Lefagyott a rendszer.
Spol15
iktriad
több mint 10 éve
Csak most kerültem gép elé. Mi történt a Hawks-szal, hogy nem szereztek még pontot?nem jutottak be a célterületre
Spol15
Höri
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Minneapolisban is a Mészáros és Mészáros kft építi a stadiont?
több mint 10 éve
Mondjuk én nagyon drukkolok a Minnesotának, de szerintem normális körülmények között simán hazaküldik őket (a Seattle is megtenné), akár a következő fordulóban, ha nem ilyen körülmények között játszanak majd.Most is ezt mondták, amíg mindenki ezt várja nekünk csak jó
Stez
több mint 10 éve
Csak most kerültem gép elé. Mi történt a Hawks-szal, hogy nem szereztek még pontot?Lefagyott a rendszer.
Spol15
több mint 10 éve
DPI OPI szopi
Draft

több mint 10 éve
ja mondjuk igazad van, de olvastam ilyeneketde hogy mentek az ötletelések, hogy a GB azért kapott ki, mert nem akart a SEAvel játszani a wildcardon, jó tudom még nincs vége, de érdekes eddigAmúgy ha nyert volna akkor a Vikes-szal játszik
Mazzu
Wester
több mint 10 éve
Csak most kerültem gép elé. Mi történt a Hawks-szal, hogy nem szereztek még pontot?nem jutottak be a célterületre
Spol15
több mint 10 éve
Csak most kerültem gép elé. Mi történt a Hawks-szal, hogy nem szereztek még pontot?tégla
Spol15
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Én mást szoktam telibelőni 😛Ők tavaly voltak (akkor telibelőttem a döntőt is), idén Seattle-Pittsburghöt tippeltemKiesik az sb-győztes tippem (Lynch hiányánál már számítottam rá), de sebaj, jó ez ígyAz a Pats nem? 😀
baggio
Kampman
baggio
Draft

több mint 10 éve
mondjuk 9-0 az azért még nem hátrány amit ne lehetne egy negyed alatt behozni
több mint 10 éve
de hogy mentek az ötletelések, hogy a GB azért kapott ki, mert nem akart a SEAvel játszani a wildcardon, jó tudom még nincs vége, de érdekes eddigAmúgy ha nyert volna akkor a Vikes-szal játszik
Mazzu
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Csak most kerültem gép elé. Mi történt a Hawks-szal, hogy nem szereztek még pontot?
több mint 10 éve
Az ő ujjait tördeljük ha nem marad 😉Tördelik is az ujjaikat a vikes drukkerek, hogy maradj csendben.Amíg én nem mondom, hogy eldőlt, addig nincs baj.Kiesik az sb-győztes tippem (Lynch hiányánál már számítottam rá), de sebaj, jó ez ígyNe tessék it jinxelgetni kérem szépen.
baggio
Toca
iktriad
mukijoe
több mint 10 éve
Ők tavaly voltak (akkor telibelőttem a döntőt is), idén Seattle-Pittsburghöt tippeltemKiesik az sb-győztes tippem (Lynch hiányánál már számítottam rá), de sebaj, jó ez ígyAz a Pats nem? 😀
baggio
Kampman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Tördelik is az ujjaikat a vikes drukkerek, hogy maradj csendben.Amíg én nem mondom, hogy eldőlt, addig nincs baj.Kiesik az sb-győztes tippem (Lynch hiányánál már számítottam rá), de sebaj, jó ez ígyNe tessék it jinxelgetni kérem szépen.
baggio
Toca
iktriad
több mint 10 éve
de hogy mentek az ötletelések, hogy a GB azért kapott ki, mert nem akart a SEAvel játszani a wildcardon, jó tudom még nincs vége, de érdekes eddig
több mint 10 éve
Ha csak nem vált át hirtelen prevent defense-re a Vikings, akkor esélytelenKiesik az sb-győztes tippem (Lynch hiányánál már számítottam rá), de sebaj, jó ez ígySok van még, egy nagy játék sokat jelenthetne
baggio
gabokocka

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Kiesik az sb-győztes tippem (Lynch hiányánál már számítottam rá), de sebaj, jó ez ígyAz a Pats nem? 😀
baggio
több mint 10 éve
már mindenki Jinxel mint Iktriad..... kihívják a nagyúr haragját aztán mehet az avokádó a babra
Draft

több mint 10 éve
jinxelek helyetted 😊Amíg én nem mondom, hogy eldőlt, addig nincs baj.Kiesik az sb-győztes tippem (Lynch hiányánál már számítottam rá), de sebaj, jó ez ígyNe tessék it jinxelgetni kérem szépen.
baggio
Toca
iktriad
több mint 10 éve
Amíg én nem mondom, hogy eldőlt, addig nincs baj.Kiesik az sb-győztes tippem (Lynch hiányánál már számítottam rá), de sebaj, jó ez ígyNe tessék it jinxelgetni kérem szépen.
baggio
Toca
több mint 10 éve
Kiesik az sb-győztes tippem (Lynch hiányánál már számítottam rá), de sebaj, jó ez ígySok van még, egy nagy játék sokat jelenthetne
baggio
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.