Minnesota Vikings - Seattle Seahawks
több mint 10 éve
Addig is Diszkó szünet:Nagy lájk, szerencse, hogy vagy nekünk videós szerkesztőnek és minden rezzenésre lököd is a témába vágó highlightot. xDwww.youtube.com/watch?v=ue2eboEOSqQNegyed óra nincs, viszont szerintem van tízórás videó is a Muzsika Tv-vel.Van negyed óra Alekosszal is, vagy csak egész órás?Szünet jön, beszélhetünk a meccsről.azt te csak hiszed, most jönnek a mulatós youtube-videók
mukijoe
Kampman
mukijoe
Stez
Kampman
Stez
www.youtube.com/watch?v=ICl_lhbrSkY
több mint 10 éve
ha valamelyik csapat nagyon szarul áll félidőben, majd berakom a legendás Csank-nyilatkozatot isNagy lájk, szerencse, hogy vagy nekünk videós szerkesztőnek és minden rezzenésre lököd is a témába vágó highlightot. xDwww.youtube.com/watch?v=ue2eboEOSqQNegyed óra nincs, viszont szerintem van tízórás videó is a Muzsika Tv-vel.Van negyed óra Alekosszal is, vagy csak egész órás?Szünet jön, beszélhetünk a meccsről.azt te csak hiszed, most jönnek a mulatós youtube-videók
mukijoe
Kampman
mukijoe
Stez
Kampman
Stez
több mint 10 éve
Ezek az eredménykövetők is jók, de a legnagyobb klasszikusoktól (a Jets 2010-es playoff menetelése Gumbóval, Broncos-Steelers respectvv4lacival, Broncos-Seahawks SB Saaandorral) nagyon messze vantényleg Saaandor a konteókirály 😀
Kampman
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Ezek az eredménykövetők is jók, de a legnagyobb klasszikusoktól (a Jets 2010-es playoff menetelése Gumbóval, Broncos-Steelers respectvv4lacival, Broncos-Seahawks SB Saaandorral) nagyon messze vanDe a Jackson Vilin még mindig röhögök. 😊
Kampman
több mint 10 éve
kezdesz belejönni 😀Szoros meccs lesz ez.Azért elég sokat gondolkodtam, hogy ezt így leírjam-e, mert ahogy látom, a meccs itt nem sokakat érdekel... 😀 😀 😀
Vagy ha nem is szoros, de mindenképp kevés pontra számítok.
Nem tudom, most a Seahawks esett szét ennyire, vagy a Viking kapta el a fonalat? Csak mert egyelőre úgy tűnik, hogy a Minnesota úgy erőlteti a játékát az ellenfélre, ahogy akarja.
Attila99
Attila99
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Ezek az eredménykövetők is jók, de a legnagyobb klasszikusoktól (a Jets 2010-es playoff menetelése Gumbóval, Broncos-Steelers respectvv4lacival, Broncos-Seahawks SB Saaandorral) nagyon messze van
több mint 10 éve
Szoros meccs lesz ez.Azért elég sokat gondolkodtam, hogy ezt így leírjam-e, mert ahogy látom, a meccs itt nem sokakat érdekel... 😀 😀 😀
Vagy ha nem is szoros, de mindenképp kevés pontra számítok.
Nem tudom, most a Seahawks esett szét ennyire, vagy a Viking kapta el a fonalat? Csak mert egyelőre úgy tűnik, hogy a Minnesota úgy erőlteti a játékát az ellenfélre, ahogy akarja.
Attila99
Bears, Cubs, Bulls, Blackhawks, Fire, Sky, Red Stars - GO CHICAGO!!!
GGMU!!!
F1: Manor fan, IndyCar: Max Chilton and Alex Rossi fan
NASCAR: Danica Patrick fan, Formula 3.5 V8: Beitske Visser fan
több mint 10 éve
szerintem be kéne adni a izénekde ménem váltanak bazmeg... ő jöjjön ide te meg menjél odaés kell a sok oldalfaszKihagytad a legfontosabb láncszemet: tolódás. Jól kell tolódni a csapatnak.na addig benézek a cinci topicba ha itt semmi szakmázgatásA seahawks asszem mindenféleképpen több pontot kell szerezni, ha nyerni akar. A Vikings kulcsa a győzelemhez pedig az lehet, hogyha nem hagyják hogy az ellenfélnek több pontja legyen.
Janek
Wester
Ettemlevest
Wester
Mazzu
több mint 10 éve
Szoros meccs lesz ez.Vagy ha nem is szoros, de mindenképp kevés pontra számítok.
Bears, Cubs, Bulls, Blackhawks, Fire, Sky, Red Stars - GO CHICAGO!!!
GGMU!!!
F1: Manor fan, IndyCar: Max Chilton and Alex Rossi fan
NASCAR: Danica Patrick fan, Formula 3.5 V8: Beitske Visser fan
több mint 10 éve
Valakinek volt itt egy pár éve egy olyan aláírása hogy "én ott voltam vvlaci születésénél" vagy valami ilyesmi. Én is ott voltam .-)Ez szerintem a legjobb eredménykövető all time .-)respektvvlaci vitatkozna ezzel
bcsarli
Wester
több mint 10 éve
Nagy lájk, szerencse, hogy vagy nekünk videós szerkesztőnek és minden rezzenésre lököd is a témába vágó highlightot. xDwww.youtube.com/watch?v=ue2eboEOSqQNegyed óra nincs, viszont szerintem van tízórás videó is a Muzsika Tv-vel.Van negyed óra Alekosszal is, vagy csak egész órás?Szünet jön, beszélhetünk a meccsről.azt te csak hiszed, most jönnek a mulatós youtube-videók
mukijoe
Kampman
mukijoe
Stez
Kampman
több mint 10 éve
Na megyek pattogtatni egy kis Kukor Icát...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Nem az Gyuri34 volt:Ő az aki megjósolta Manning, Brady idejét, hogy visszafognak vonulni, mert kiégtek?na addig benézek a cinci topicba ha itt semmi szakmázgatásrespectvvlaci szerintem lassan ideér majd.
Janek
gamerkr
Coolearie
Tőle ilyeneket kaptunk kiemelt dózisban:
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Ez szerintem a legjobb eredménykövető all time .-)Abszolút nem
bcsarli
több mint 10 éve
Tengerészek ha merészek rájuk gondolni se jó....Kadlott Károly time?Szünet jön, beszélhetünk a meccsről.azt te csak hiszed, most jönnek a mulatós youtube-videók
mukijoe
Kampman
Mazzu
több mint 10 éve
Nana: ez utóbbi már pintéri tanítás, míg az előbbi Verebes Mágus nagy mondása volt. Prófétákat csak pontosan idézzünk, ha lehet.Kihagytad a legfontosabb láncszemet: tolódás. Jól kell tolódni a csapatnak.na addig benézek a cinci topicba ha itt semmi szakmázgatásA seahawks asszem mindenféleképpen több pontot kell szerezni, ha nyerni akar. A Vikings kulcsa a győzelemhez pedig az lehet, hogyha nem hagyják hogy az ellenfélnek több pontja legyen.
Janek
Wester
Ettemlevest
több mint 10 éve
de ménem váltanak bazmeg... ő jöjjön ide te meg menjél odaés kell a sok oldalfaszKihagytad a legfontosabb láncszemet: tolódás. Jól kell tolódni a csapatnak.na addig benézek a cinci topicba ha itt semmi szakmázgatásA seahawks asszem mindenféleképpen több pontot kell szerezni, ha nyerni akar. A Vikings kulcsa a győzelemhez pedig az lehet, hogyha nem hagyják hogy az ellenfélnek több pontja legyen.
Janek
Wester
Ettemlevest
Wester
több mint 10 éve
Ez szerintem a legjobb eredménykövető all time .-)respektvvlaci vitatkozna ezzel
bcsarli
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
hány évig fogjuk azt az estét emlegetni?na addig benézek a cinci topicba ha itt semmi szakmázgatásrespectvvlaci szerintem lassan ideér majd.
Janek
gamerkr
több mint 10 éve
Ez szerintem a legjobb eredménykövető all time .-)
több mint 10 éve
és kell a sok oldalfaszKihagytad a legfontosabb láncszemet: tolódás. Jól kell tolódni a csapatnak.na addig benézek a cinci topicba ha itt semmi szakmázgatásA seahawks asszem mindenféleképpen több pontot kell szerezni, ha nyerni akar. A Vikings kulcsa a győzelemhez pedig az lehet, hogyha nem hagyják hogy az ellenfélnek több pontja legyen.
Janek
Wester
Ettemlevest
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
A SETI programba ezt kellet volna felnyomni az űrbe.www.youtube.com/watch?v=ue2eboEOSqQNegyed óra nincs, viszont szerintem van tízórás videó is a Muzsika Tv-vel.Van negyed óra Alekosszal is, vagy csak egész órás?Szünet jön, beszélhetünk a meccsről.azt te csak hiszed, most jönnek a mulatós youtube-videók
mukijoe
Kampman
mukijoe
Stez
Kampman
Komplett galaxisokat irtottunk volna ki
több mint 10 éve
Kihagytad a legfontosabb láncszemet: tolódás. Jól kell tolódni a csapatnak.na addig benézek a cinci topicba ha itt semmi szakmázgatásA seahawks asszem mindenféleképpen több pontot kell szerezni, ha nyerni akar. A Vikings kulcsa a győzelemhez pedig az lehet, hogyha nem hagyják hogy az ellenfélnek több pontja legyen.
Janek
Wester
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
így van, sőt Bencsics kollégával is barátságot ápolt azt hiszemŐ az aki megjósolta Manning, Brady idejét, hogy visszafognak vonulni, mert kiégtek?na addig benézek a cinci topicba ha itt semmi szakmázgatásrespectvvlaci szerintem lassan ideér majd.
Janek
gamerkr
Coolearie
több mint 10 éve
nah készülök a hoax kámbekre 😀www.youtube.com/watch?v=KQ5Dh6OG1l4
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!