Minnesota Vikings - Seattle Seahawks
több mint 8 éve
Basszátok meg, ezt most viccen kívül mondom:XXXXXD
Tegnap jött egy levél.
Ha a KC legjobb támadója Maclin, a Texans legjobb védője pedig Watt, akkor miért nem ő fogja?!
Höri
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 8 éve
Minden mély passz alul van dobva yardokkal
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Waynes, ha már Peters helyett téged húztunk dolgozz is meg a pénzedért!
több mint 8 éve
Basszátok meg, ezt most viccen kívül mondom:Tegnap jött egy levél.
Ha a KC legjobb támadója Maclin, a Texans legjobb védője pedig Watt, akkor miért nem ő fogja?!
több mint 8 éve
fasza elkapás volt, kár, hogy 3és25-nek kellett volna jönnie, nem 10-nek
több mint 8 éve
Mindenki lediplomázott, mint te tavaly.idén 0 ZER0 vizsgaidőszakos üzi jött eddig. Mi a fasz?meg is lett alkotva a tökéletes üzenet egyszerLetudja valaki írni az email címüket ahova lehet kérdést írni stb?Írd be ide először, az eredménykövetőzők imádják a sport tv-s üzeneteket
krisz0621
baggio
Wester
Höri
több mint 8 éve
A tökéletes levél :Ezt én írtam, megjegyzem, a profilomon is ott van a legtöbbet lájkolt kommentek között
írta : Nelson87
Sziasztok, kicsit hosszú a levelem, de rengeteg kérdésem van, és annyira imádom ezt a csodálatos játékot, hogy a rájátszás kezdete óta egy percet sem aludtam ! (Pedig holnap államvizsga és a munkahelyemen se láttak már pár hete, de majd ráérek mindezzel a túlságosan hosszú holtidényben foglalkozni)
Gábor barátommal szilveszterkor ismerkedtünk meg Kispesten, és mint kiderült, ő is hatalmas NFL fan, ma abban fogadtunk, hogy megpróbálkozzunk-e a gyermekvállalással, remélem a Pats nyer, mert nagyon szeretnék egy Ravens kezeslábasban ugrándozó csöppséget ! Gábor épp kint van a stadionban, azt üzeni nagy a hideg ! 😊 Még anyukám is becsatlakozott a meccsnézésébe, noha ő a Houstonnak drukkol, de a félidőben apukám is beleszeretett a sportba, így 2-2 az arány a családban 😊 Azt mondjuk még nem sikerült megfejtenünk, hogy ki festi le, majd törli ki a sárga vonalakat, de Sanyi biztosan tudja erre a választ.
Bár mamám padlásán néhány éve találtam pár Steelers-es alig használt pelenkát, mivel hobbim az ornitológia, nem is választhattam más kedvencet, mint "madaras" csapatot. És ugyan mindig bámulattal hallgatom a legendás történeteket szeretett sportágunk inkonjairól - PM, Farve, Montana, Marino ... - nő létemre nem mehetek el a divat mellett , a Bolti mór mezek hihetetlenül szépek és így két legyet ütöttem egy csapásra! A Denver legyőzése (2013 PO) meg égi jel volt, hogy jól választottam, életem élménye ! Szerintem Ray Lewisszal egyértelmű Super Bowl, szerintetek ?
Köszönet a remek közvetítésekhez, engem egy életre megfertőztetek, a dedikált NFL könyv a lakásom legértékesebb tárgya ! Kérlek olvassátok be, és iszunk majd egy pezsgőt a tiszteletekre, mint a Dolphins játékosok a hibátlan alapszakaszra a végén 😊
Teddy Győrből !!!
(csak 15 percig tartott megírni)
Heisman Trophy
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
elkapni ellehet, rúgni nem lehet a téglát
több mint 8 éve
Mindenki OBJ-re issza magát?
több mint 8 éve
Mondjuk ezt a grounding szabályt is felül kéne vizsgálni.Ez mi catch vazze
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
kőműves elkapásElvégre téglát kapott el
Old Green Bay
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
nice
több mint 8 éve
megfagytak a mikrofonok.
több mint 8 éve
azta Catch Baldwin
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Elit.
több mint 8 éve
Elcsaltak a meccset a zebrak, ez 15 yard volt.Ovni kene
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
hazai pálya
több mint 8 éve
A tökéletes levél :írta : -
Sziasztok, kicsit hosszú a levelem, de rengeteg kérdésem van, és annyira imádom ezt a csodálatos játékot, hogy a rájátszás kezdete óta egy percet sem aludtam ! (Pedig holnap államvizsga és a munkahelyemen se láttak már pár hete, de majd ráérek mindezzel a túlságosan hosszú holtidényben foglalkozni)
Gábor barátommal szilveszterkor ismerkedtünk meg Kispesten, és mint kiderült, ő is hatalmas NFL fan, ma abban fogadtunk, hogy megpróbálkozzunk-e a gyermekvállalással, remélem a Pats nyer, mert nagyon szeretnék egy Ravens kezeslábasban ugrándozó csöppséget ! Gábor épp kint van a stadionban, azt üzeni nagy a hideg ! 😊 Még anyukám is becsatlakozott a meccsnézésébe, noha ő a Houstonnak drukkol, de a félidőben apukám is beleszeretett a sportba, így 2-2 az arány a családban 😊 Azt mondjuk még nem sikerült megfejtenünk, hogy ki festi le, majd törli ki a sárga vonalakat, de Sanyi biztosan tudja erre a választ.
Bár mamám padlásán néhány éve találtam pár Steelers-es alig használt pelenkát, mivel hobbim az ornitológia, nem is választhattam más kedvencet, mint "madaras" csapatot. És ugyan mindig bámulattal hallgatom a legendás történeteket szeretett sportágunk inkonjairól - PM, Farve, Montana, Marino ... - nő létemre nem mehetek el a divat mellett , a Bolti mór mezek hihetetlenül szépek és így két legyet ütöttem egy csapásra! A Denver legyőzése (2013 PO) meg égi jel volt, hogy jól választottam, életem élménye ! Szerintem Ray Lewisszal egyértelmű Super Bowl, szerintetek ?
Köszönet a remek közvetítésekhez, engem egy életre megfertőztetek, a dedikált NFL könyv a lakásom legértékesebb tárgya ! Kérlek olvassátok be, és iszunk majd egy pezsgőt a tiszteletekre, mint a Dolphins játékosok a hibátlan alapszakaszra a végén 😊
Teddy Győrből !!!
(csak 15 percig tartott megírni)
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
int grounding nem lehet?Az volt.
ThundersNFL
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
szándékos földelés!!!
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
game winning interception in da háúz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!