Minnesota Vikings - Seattle Seahawks

több mint 8 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 184 — Chalk Dawk fan
 kozvetitesek.net/sport-2/
 zunox.hk/zunox1.html
 zunox.hk/zunox6.html
 zunox.hk/zxtv49.html
több mint 8 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 133 — Bears fan
Basszátok meg, ezt most viccen kívül mondom:

Tegnap jött egy levél.
Ha a KC legjobb támadója Maclin, a Texans legjobb védője pedig Watt, akkor miért nem ő fogja?!
Höri
XXXXXD

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 474 — Keep pounding
Minden mély passz alul van dobva yardokkal

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 19 363 — Vikings fan
Waynes, ha már Peters helyett téged húztunk dolgozz is meg a pénzedért!
több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Basszátok meg, ezt most viccen kívül mondom:

Tegnap jött egy levél.
Ha a KC legjobb támadója Maclin, a Texans legjobb védője pedig Watt, akkor miért nem ő fogja?!

több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
fasza elkapás volt, kár, hogy 3és25-nek kellett volna jönnie, nem 10-nek

több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 838 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Letudja valaki írni az email címüket ahova lehet kérdést írni stb?
krisz0621
Írd be ide először, az eredménykövetőzők imádják a sport tv-s üzeneteket
baggio
meg is lett alkotva a tökéletes üzenet egyszer
Wester
idén 0 ZER0 vizsgaidőszakos üzi jött eddig. Mi a fasz?
Höri
Mindenki lediplomázott, mint te tavaly.
több mint 8 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 747 — Panthers fan
Az szép D

Tepper takarodj!
több mint 8 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 362 — no es importante
A tökéletes levél :
írta : Nelson87
Sziasztok, kicsit hosszú a levelem, de rengeteg kérdésem van, és annyira imádom ezt a csodálatos játékot, hogy a rájátszás kezdete óta egy percet sem aludtam ! (Pedig holnap államvizsga és a munkahelyemen se láttak már pár hete, de majd ráérek mindezzel a túlságosan hosszú holtidényben foglalkozni)

Gábor barátommal szilveszterkor ismerkedtünk meg Kispesten, és mint kiderült, ő is hatalmas NFL fan, ma abban fogadtunk, hogy megpróbálkozzunk-e a gyermekvállalással, remélem a Pats nyer, mert nagyon szeretnék egy Ravens kezeslábasban ugrándozó csöppséget ! Gábor épp kint van a stadionban, azt üzeni nagy a hideg ! 😊 Még anyukám is becsatlakozott a meccsnézésébe, noha ő a Houstonnak drukkol, de a félidőben apukám is beleszeretett a sportba, így 2-2 az arány a családban 😊 Azt mondjuk még nem sikerült megfejtenünk, hogy ki festi le, majd törli ki a sárga vonalakat, de Sanyi biztosan tudja erre a választ.

Bár mamám padlásán néhány éve találtam pár Steelers-es alig használt pelenkát, mivel hobbim az ornitológia, nem is választhattam más kedvencet, mint "madaras" csapatot. És ugyan mindig bámulattal hallgatom a legendás történeteket szeretett sportágunk inkonjairól - PM, Farve, Montana, Marino ... - nő létemre nem mehetek el a divat mellett , a Bolti mór mezek hihetetlenül szépek és így két legyet ütöttem egy csapásra! A Denver legyőzése (2013 PO) meg égi jel volt, hogy jól választottam, életem élménye ! Szerintem Ray Lewisszal egyértelmű Super Bowl, szerintetek ?

Köszönet a remek közvetítésekhez, engem egy életre megfertőztetek, a dedikált NFL könyv a lakásom legértékesebb tárgya ! Kérlek olvassátok be, és iszunk majd egy pezsgőt a tiszteletekre, mint a Dolphins játékosok a hibátlan alapszakaszra a végén 😊

Teddy Győrből !!!

(csak 15 percig tartott megírni)
Heisman Trophy
Ezt én írtam, megjegyzem, a profilomon is ott van a legtöbbet lájkolt kommentek között

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Mazzu New York Giants 1 673
elkapni ellehet, rúgni nem lehet a téglát
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Mindenki OBJ-re issza magát?
több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 474 — Keep pounding
Mondjuk ezt a grounding szabályt is felül kéne vizsgálni.
Ez mi catch vazze

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 184 — Chalk Dawk fan
kőműves elkapás
Old Green Bay
Elvégre téglát kapott el

több mint 8 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 13 847
kőműves elkapás

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
nice
több mint 8 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
megfagytak a mikrofonok.

több mint 8 éve
omg Bal
dwin

több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 582 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
azta Catch Baldwin

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 305 — Je suis kobranadrág
Elit.
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Elcsaltak a meccset a zebrak, ez 15 yard volt.
Ovni kene

több mint 8 éve
Mazzu New York Giants 1 673
hazai pálya
több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
én annak szukrolok, hogy ennyi maradjon az állás 😀

több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 582 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
A tökéletes levél :
írta : -
Sziasztok, kicsit hosszú a levelem, de rengeteg kérdésem van, és annyira imádom ezt a csodálatos játékot, hogy a rájátszás kezdete óta egy percet sem aludtam ! (Pedig holnap államvizsga és a munkahelyemen se láttak már pár hete, de majd ráérek mindezzel a túlságosan hosszú holtidényben foglalkozni)

Gábor barátommal szilveszterkor ismerkedtünk meg Kispesten, és mint kiderült, ő is hatalmas NFL fan, ma abban fogadtunk, hogy megpróbálkozzunk-e a gyermekvállalással, remélem a Pats nyer, mert nagyon szeretnék egy Ravens kezeslábasban ugrándozó csöppséget ! Gábor épp kint van a stadionban, azt üzeni nagy a hideg ! 😊 Még anyukám is becsatlakozott a meccsnézésébe, noha ő a Houstonnak drukkol, de a félidőben apukám is beleszeretett a sportba, így 2-2 az arány a családban 😊 Azt mondjuk még nem sikerült megfejtenünk, hogy ki festi le, majd törli ki a sárga vonalakat, de Sanyi biztosan tudja erre a választ.

Bár mamám padlásán néhány éve találtam pár Steelers-es alig használt pelenkát, mivel hobbim az ornitológia, nem is választhattam más kedvencet, mint "madaras" csapatot. És ugyan mindig bámulattal hallgatom a legendás történeteket szeretett sportágunk inkonjairól - PM, Farve, Montana, Marino ... - nő létemre nem mehetek el a divat mellett , a Bolti mór mezek hihetetlenül szépek és így két legyet ütöttem egy csapásra! A Denver legyőzése (2013 PO) meg égi jel volt, hogy jól választottam, életem élménye ! Szerintem Ray Lewisszal egyértelmű Super Bowl, szerintetek ?

Köszönet a remek közvetítésekhez, engem egy életre megfertőztetek, a dedikált NFL könyv a lakásom legértékesebb tárgya ! Kérlek olvassátok be, és iszunk majd egy pezsgőt a tiszteletekre, mint a Dolphins játékosok a hibátlan alapszakaszra a végén 😊

Teddy Győrből !!!

(csak 15 percig tartott megírni)

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 459 — Слава Україні! Героям слава!
int grounding nem lehet?
ThundersNFL
Az volt.

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
szándékos földelés!!!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 023 — The Mathematician
game winning interception in da háúz

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!