Minnesota Vikings - Seattle Seahawks
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
sporik faszák megint
több mint 8 éve
Akkora intentional grounding mint a ház
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
int grounding nem lehet?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
huha
Draft
több mint 8 éve
xrace77
4 515
IdézőjelesTehát ez egy eredményközvetítő?Köszi hogy leírtad! Bát lehet kellene egy új topicok nyitni valahol azoknak, akik a meccsről akarnak beszélni!Ne offold szét az erdményközvetítőt! 😀
Szabolcs_76
xrace77
mustaine
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
probléma a kommunikációval, na az itt is van 😀
több mint 8 éve
és így nőtt a duplájára a pats.hu látogatóinak a számaVvlaci a patriots.hu-n minden meccskövetőben megjelenik. Kb 5perc után szokták Dannáék banolni😁Nem az Gyuri34 volt: bowl.hu/forum/egyeb-temak/aranykopesek/1256418Ő az aki megjósolta Manning, Brady idejét, hogy visszafognak vonulni, mert kiégtek?na addig benézek a cinci topicba ha itt semmi szakmázgatásrespectvvlaci szerintem lassan ideér majd.
Janek
gamerkr
Coolearie
Tőle ilyeneket kaptunk kiemelt dózisban: bowl.hu/forum/egyeb-temak/aranykopesek/447556
empty taxi
gordon
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
3-0Tehát ez egy eredményközvetítő?Köszi hogy leírtad! Bát lehet kellene egy új topicok nyitni valahol azoknak, akik a meccsről akarnak beszélni!Ne offold szét az erdményközvetítőt! 😀
Szabolcs_76
xrace77
mustaine
több mint 8 éve
Azért Sanyi nélkül sivárabb lenne a dolog ...tégla a köbön
több mint 8 éve
Kár, hogy itt is így járt. Üde színfolt volt... 😊Vvlaci a patriots.hu-n minden meccskövetőben megjelenik. Kb 5perc után szokták Dannáék banolni😁Nem az Gyuri34 volt: bowl.hu/forum/egyeb-temak/aranykopesek/1256418Ő az aki megjósolta Manning, Brady idejét, hogy visszafognak vonulni, mert kiégtek?na addig benézek a cinci topicba ha itt semmi szakmázgatásrespectvvlaci szerintem lassan ideér majd.
Janek
gamerkr
Coolearie
Tőle ilyeneket kaptunk kiemelt dózisban: bowl.hu/forum/egyeb-temak/aranykopesek/447556
empty taxi
gordon
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Ezek az eredménykövetők is jók, de a legnagyobb klasszikusoktól (a Jets 2010-es playoff menetelése Gumbóval, Broncos-Steelers respectvv4lacival, Broncos-Seahawks SB Saaandorral) nagyon messze vanEzek nincsenek meg valahol archivban?
Kampman
több mint 8 éve
Tégla?nem
James007
Beton
Draft
több mint 8 éve
Tehát ez egy eredményközvetítő?Köszi hogy leírtad! Bát lehet kellene egy új topicok nyitni valahol azoknak, akik a meccsről akarnak beszélni!Ne offold szét az erdményközvetítőt! 😀
Szabolcs_76
xrace77
több mint 8 éve
pats.hu-n a chaten szokott lenni respectvvlaci de akkor is visít mint az újévi malac
Draft
több mint 8 éve
Nekem ez a kedvencem:ha valamelyik csapat nagyon szarul áll félidőben, majd berakom a legendás Csank-nyilatkozatot isAbból mondjuk szinte mindegyik legendás, válogathatsz.
Kampman
Stez
www.youtube.com/watch?v=EUd7nu4EAyw
több mint 8 éve
James007
1 854
Tégla?
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
Miért, beteg lett?Szoros meccs lesz ez.Azt tudod, hogy Urlachernek kinőtt a haja? 😊
Vagy ha nem is szoros, de mindenképp kevés pontra számítok.
Nem tudom, most a Seahawks esett szét ennyire, vagy a Viking kapta el a fonalat? Csak mert egyelőre úgy tűnik, hogy a Minnesota úgy erőlteti a játékát az ellenfélre, ahogy akarja.
Attila99
iktriad
több mint 8 éve
xrace77
4 515
Ne offold szét az erdményközvetítőt! 😀Köszi hogy leírtad! Bát lehet kellene egy új topicok nyitni valahol azoknak, akik a meccsről akarnak beszélni!Szoros meccs lesz ez.Azért elég sokat gondolkodtam, hogy ezt így leírjam-e, mert ahogy látom, a meccs itt nem sokakat érdekel... 😀 😀 😀
Nem tudom, most a Seahawks esett szét ennyire, vagy a Viking kapta el a fonalat? Csak mert egyelőre úgy tűnik, hogy a Minnesota úgy erőlteti a játékát az ellenfélre, ahogy akarja.
Attila99
Attila99
Szabolcs_76
több mint 8 éve
Vvlaci a patriots.hu-n minden meccskövetőben megjelenik. Kb 5perc után szokták Dannáék banolni😁Nem az Gyuri34 volt: bowl.hu/forum/egyeb-temak/aranykopesek/1256418Ő az aki megjósolta Manning, Brady idejét, hogy visszafognak vonulni, mert kiégtek?na addig benézek a cinci topicba ha itt semmi szakmázgatásrespectvvlaci szerintem lassan ideér majd.
Janek
gamerkr
Coolearie
empty taxi
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
Javasolni akartam hogy az ilyen típusú hozzászólásoknál kérjél elnézést előtte.Szoros meccs lesz ez.Azért elég sokat gondolkodtam, hogy ezt így leírjam-e, mert ahogy látom, a meccs itt nem sokakat érdekel... 😀 😀 😀
Attila99
Attila99
több mint 8 éve
Abból mondjuk szinte mindegyik legendás, válogathatsz.ha valamelyik csapat nagyon szarul áll félidőben, majd berakom a legendás Csank-nyilatkozatot isNagy lájk, szerencse, hogy vagy nekünk videós szerkesztőnek és minden rezzenésre lököd is a témába vágó highlightot. xDwww.youtube.com/watch?v=ue2eboEOSqQNegyed óra nincs, viszont szerintem van tízórás videó is a Muzsika Tv-vel.Van negyed óra Alekosszal is, vagy csak egész órás?Szünet jön, beszélhetünk a meccsről.azt te csak hiszed, most jönnek a mulatós youtube-videók
mukijoe
Kampman
mukijoe
Stez
Kampman
Stez
Kampman
több mint 8 éve
CharlieF
767
Köszi hogy leírtad! Bát lehet kellene egy új topicok nyitni valahol azoknak, akik a meccsről akarnak beszélni!Szoros meccs lesz ez.Azért elég sokat gondolkodtam, hogy ezt így leírjam-e, mert ahogy látom, a meccs itt nem sokakat érdekel... 😀 😀 😀
Attila99
Attila99
több mint 8 éve
Szoros meccs lesz ez.Azt tudod, hogy Urlachernek kinőtt a haja? 😊
Attila99
Szerkesztette: iktriad