Minnesota Vikings - Seattle Seahawks
több mint 10 éve
Az miért van, hogy ilyen hideg meccseken a helyszíni kommentátorokat nem képesek berakni egy olyan helyiségbe, ahol van fűtés?mert van alkohol is és az olcsóbb
Kampman
több mint 10 éve
Szép ET védekezés
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
azért szerintem simán lecserélnéd bármekyikükreTartalmas beszélgetés lenne.Hurns kifejezetten értelmes gyereknek tűnik. Ő nem ez az értelmi szint:
Egy igazi NFL-playa „hawansjndwkjjdmddhwdw" kiejtésével valószínúleg lehetetlen versenyezni.
Stez
iktriad
Szerkesztette: Shilkor
több mint 10 éve
Locke mi a csicska szart csinál?
több mint 10 éve
Az az autokorrekció..😊Wilson szerintem megsüketült és ezért nem látja az órát.most akkor én tanultam rosszat biológiából?
Coolearie
Mikey
több mint 10 éve
Norbi Érdről lassan megreformálja a focit...
több mint 10 éve
tegnapi maradék? 😀Tartalmas beszélgetés lenne.Hurns kifejezetten értelmes gyereknek tűnik. Ő nem ez az értelmi szint:
Egy igazi NFL-playa „hawansjndwkjjdmddhwdw" kiejtésével valószínúleg lehetetlen versenyezni.
Stez
iktriad
több mint 10 éve
Az miért van, hogy ilyen hideg meccseken a helyszíni kommentátorokat nem képesek berakni egy olyan helyiségbe, ahol van fűtés?
több mint 10 éve
Tartalmas beszélgetés lenne.Hurns kifejezetten értelmes gyereknek tűnik. Ő nem ez az értelmi szint:
Stez
több mint 10 éve
3-0 nagy az előny tolhatjuk a run-run-pass kombót...
több mint 10 éve
Édes istenem ezek rosszabbak mint teddy győrbőlne vonzzad be
Toca
több mint 10 éve
Édes istenem ezek rosszabbak mint teddy győrbőlAzért még gyuri szintjét nem éri el
Toca
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Csak ott nem a Seattle nyert. A GB volt balfasz. Pedig szurkoltam nekik, de úgy elbaszták, ahogy csak lehet.Ilyen szétesettnek még nem láttam a Seattle-t évek óta.tavaly a green bay ellen az nfc döntőben 3 negyeden keresztül ugyanígy játszottak, és mi lett a vége...
Burkus
kapitnono
több mint 10 éve
Ilyen szétesettnek még nem láttam a Seattle-t évek óta.tavaly a green bay ellen az nfc döntőben 3 negyeden keresztül ugyanígy játszottak, és mi lett a vége...
Burkus

több mint 10 éve
Wilson szerintem megsüketült és ezért nem látja az órát.most akkor én tanultam rosszat biológiából?
Coolearie
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Édes istenem ezek rosszabbak mint teddy győrből
több mint 10 éve
Kérdés:Szerintem 40 pont fölött lesz a végeredmény.
Lesz TD a meccsen vagy csak FG?
ThundersNFL
több mint 10 éve
Kérdés:Lesz.
ThundersNFL
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Újabb IQ Fighter üzent
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Ilyen szétesettnek még nem láttam a Seattle-t évek óta.Tavalyi NFC döntő, csak az ragályos volt.
Burkus
több mint 10 éve
Ilyen szétesettnek még nem láttam a Seattle-t évek óta.szezon elején sem voltak nagyon egyben
Burkus
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
kicsit offAlapember.
S Floyd mennyire vált be vikes fanok?
Janek
több mint 10 éve
Kérdés:def TD lesz
ThundersNFL
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Ilyen szétesettnek még nem láttam a Seattle-t évek óta.2 hete láthattad.
Burkus
több mint 10 éve
A hideg nagy úr.